Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

"Keluar Bahagia Sangat, Mana Satu Yang Beranak?"- Gambar 2 Lelaki Sado Pegang Bayi Dikutuk

31-10-2017 12:35 PM |Dilihat:4722| Komen: 64
Golongan gay atau biasanya dipanggil geng kunyit memang dah berleluasa, semakin berani di Malaysia.

Lepas habis satu isu, satu lagi muncul dan baru-baru ini netizen kecoh lagi bila gambar-gambar dua jejaka bergaya memperagakan fesyen rekaan pereka tempatan dikecam kerana didakwa mempromosikan hubungan songsang tersebut.

Foto: FB
Pemilihan dua model lelaki bersama seorang bayi menjadi persoalan kerana dilihat sebagai satu konsep yang langsung tidak sesuai.

Apatah lagi, kedua-duanya bergambar dalam keadaan separuh bogel dengan hanya memakai seluar pendek.

Rupa-rupanya salah seorang model tersebut dikenali sebagai Faez, lelaki yang dikatakan pernah menjadi teman lelaki Nusajat.

Walau bagaimanapun, menurut sumber Hangat.com, pereka fesyen yang mencetuskan idea tersebut iaitu Eddy Mohaizz sudah awal-awal lagi menjangkakan reaksi dan kecaman yang akan diterima.

Jelasnya, ia langsung tidak berkaitan dengan hubungan songsang, sebaliknya menengahkan konsep "I Love My Daddy."


Walaupun mencetuskan kemarahan ramai pihak, tapi nampaknya ia menjadi satu strategi pemasaran yang berkesan. Lagi ramai orang mengutuk, lagi terkenal jadinya sesuatu jenama itu. Apa pula kata anda? -CARI

Foto: IG Eddymohaizz

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 64
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote CrowneGlory 7-11-2017 03:13 PM
startegi pemasaran berjaya... 5 seconds fame jah dekkk... lg berapa saat akak pun x ingat....x penting

Lain-lain Komen

Quote vanillaninja 31-10-2017 12:39 PM
Ex-bf abam Sajat rupanya. No wonder nampak familiar bila I tengok the first pic tu.
Quote ashcroft86 31-10-2017 12:40 PM
Calling @kentel untuk memberi sepatah dua kata.
Quote gummiebear 31-10-2017 12:42 PM
Kesian baby tu konpius berkerut2 kening
Quote damian_lee 31-10-2017 12:49 PM
Motif konsep family bahagia????
Choiii sangat
Tapi kenapa dr dulu aku rasa
Muka FD tu mcm x natural kejung??
Quote AbukRokok 31-10-2017 01:08 PM
dah besar nti jadi 2nd generasi kunyitx2
Quote nisako 31-10-2017 01:16 PM
erk.....................
Quote cikgu_izza 31-10-2017 01:32 PM
Konsep i love my daddy
Mana ada org ada 2 daddy? Bebal
Quote kentel 31-10-2017 01:36 PM
ashcroft86 replied at 31-10-2017 12:40 PM
Calling @kentel untuk memberi sepatah dua kata.

tu sebab deyols cerai...sebab faeznick tu kunyhit!!!
Quote iwan007 31-10-2017 01:39 PM
So suwit. Iols rasa yg misai tu daddy sebab gayah top. Yg xder misai tu harus la mummy kan. Gayah lemari bottom. Sekian spekuan iols
Quote iwan007 31-10-2017 01:40 PM
AbukRokok replied at 31-10-2017 01:08 PM
dah besar nti jadi 2nd generasi kunyitx2

Dah besar2 nanti jd lengkuas tak pun halia chuols
Quote matchstick 31-10-2017 01:42 PM
apa produk yg cuba dipasarkan ni...seluar pendek ke sampin ke baju batik ke kunyit
Quote matchstick 31-10-2017 01:44 PM
tgk gambo yg baju putih bersampin tu, tangan ko landing kt mana tu nyah. kesian baby
Quote kikuri 31-10-2017 02:16 PM
kesian baby tu... kecik kecik dah kena raba
Quote insulin 31-10-2017 02:28 PM
Kesian kau dik. Umur bayi lagi dah diraba-raba oleh manusia yang memikirkan keuntungan sahaja.
Quote emelia1509 31-10-2017 02:36 PM
Gelinye..Love daddy sangatss
Quote whadda 31-10-2017 02:37 PM
murung baby tu
Quote missDollie 31-10-2017 03:04 PM
Sian baby ketakutan..
Quote tobobon 31-10-2017 04:25 PM
well, kenalah iklan untuk target market kan...

since depa pun kaki beli belah demi penampilan menarik
Quote dory.thefish 31-10-2017 04:40 PM
sian baby tu.muka mcm xsuka xselesa xhepi je.

Lihat semua komen(64)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062873s Gzip On
To Top