Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Wanita Maut Dihempap Budak 12 Tahun Yang Cuba Bunuh Diri Terjun Dari Jambatan

30-10-2017 06:19 PM |Dilihat:2712| Komen: 38

sumber : www.nydailynews.com

Seorang kanak-kanak berusia 12 tahun cedera parah setelah cuba membunuh diri dengan terjun dari jambatan di sebuah lebuhraya. 

Memetik laporan New York Daily News, ketika kejadian, wanita tersebut yang dikenali sebagai Marisa Harris sedang membawa kereta di lebuhraya tersebut yang bertempat di Virginia. 

Malangnya, ketika budak lelaki tersebut terjun dari jambatan, kebetulan terjatuh di atas kereta Marisa yang melalui kawasan itu. Budak lelaki itu terhempap di atas tempat duduk Marisa sehingga menyebabkan wanita itu meninggal di tempat kejadian.

Manakala teman lelakinya yang duduk di sebelah tidak mengalami kecederaan dan sempat menghentikan kereta itu dengan segera. 

Kini, kanak-kanak lelaki yang mengalami cedera parah itu sedang menjalani rawatan di hospital dan punca dia membunuh diri masih tidak diketahui.

Kes ini masih dalam siasatan polis.- CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 38
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote misscendol 1-11-2017 02:13 PM
So budak tu boleh dikategorikan sbg pembunuh x?

Lain-lain Komen

Quote Inezkhalidi 30-10-2017 06:23 PM
Ngerinya... Tak memasal aja jadi mangsa keadaan. {:cryrun
Quote shernazz 30-10-2017 06:26 PM
katok.kepala budak tu skali
pilih portx best
Quote beloomberk 30-10-2017 06:27 PM
yg nk membunuh diri masih lagi ada nyawa..
yg xde kena mengena pulak yg mati..
Quote paz 30-10-2017 06:44 PM
Lain pulak jadinya. Dah menyebabkan orang lain kehilangan orang tersayang.
Quote CiliPadiSedap 30-10-2017 07:12 PM
bumbung perodua myvi tahan lasak

peYno
Quote shanshero 30-10-2017 07:25 PM
baru 12 tahun dah pandai bunuh diri.
budak gemok ka ini. tebolos sampai ke seat
Quote Skuau 30-10-2017 07:37 PM
shanshero replied at 30-10-2017 07:25 PM
baru 12 tahun dah pandai bunuh diri.
budak gemok ka ini. tebolos sampai ke seat

kan...mgkin kemurungan sb obesiti....
Quote mizkajura 30-10-2017 07:39 PM
Parah ni. Yt tbh sedap ngedet pulak mati
Quote mizkajura 30-10-2017 07:40 PM
Knp la g bantu bawa sepital. Tentu2 dia nak bunuh diri. Buang masa doc2, ubat n masa je. Baik selamatkan pesakit lain
Quote MissNigga 30-10-2017 08:06 PM
kalo nak suicide tu .. leh tak pi jauh juah .. dari manusia lain ...
pi hutan dan terjun dalam sungai .. dalam laut .. or dalam gaung ker ...
hidup menyusahkan orang .. nak mati pun menyusahkan orang
Quote prettyuglybabe 30-10-2017 08:18 PM
tak pasal-pasal je org lain yg mati..

Quote MH3707 30-10-2017 08:19 PM
teringat film madu 3
Quote izzat1987 30-10-2017 10:07 PM
Ni namanya asbab penyebab kematian. Wanita ni akan mati jua di tempat lain pada masa yg sama walau budak ni tak bunuh diri kerana ajal wanita ni mmg sampai pd hari ni. Mmg x boleh elak punya. Budak tu x mati sbb ajal x sampai walau dh bunuh diri. Sila belajar lebih mendalam bab nyawa ajal maut dalam islam.
Quote RooneyMara 31-10-2017 07:02 AM
12 tahun ada masalah apa sampai nak bunuh diri? Kalau dulu budak 12 tahun tau main happy2 je. Sekarang ni, even kat Malaysia pun 12 tahun ada yg dah amik drugs. So scary la. N kesian that lady yg mati tu. Tak pasal2 je.
Quote sukacactus 31-10-2017 07:12 AM
12 tahun kat sini br lps upsr
Kat sana mungkin stress kena buli agaknya
Quote mommymonster82 31-10-2017 07:15 AM
Kesiannya pada mangsa.

Budak yg cuba bunuh diri tu kena buli ke apa..kesian jugak dekat ko dik..
Quote haryatie 31-10-2017 07:44 AM
sian kt prempuan tu..
tp da smpai ajal dia..
yg nak mati, x mati pulak
Quote Simunggu 31-10-2017 07:49 AM
12 thn nak bunuh diri?? kasian..
Quote DARSITA 31-10-2017 07:58 AM
Hari beberapa remaja kena tahan kerana membuang batu dari jambatan - batu jatuh atas kereta dan pemandu maut!


Michigan Teens Arrested For Allegedly Throwing Rocks From Overpass That Killed Man

Lihat semua komen(38)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092977s Gzip On
To Top