Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Dengan Berat Hati...Hans Isaac Umum Batal Perkahwinan!

30-10-2017 01:02 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 19161| Komen: 271

Semua persoalan tentang keretakan hubungan Hans Isaac dan tunangnya, Gabrielle Robinson akhirnya terjawab.

Dengan berat hati, aktor ini mengumumkan perkahwinan antara mereka dibatalkan.

Pasangan ini sepatutnya berkahwin pada 29 Julai lepas dan ditunda kepada tarikh yang tidak dimaklumkan.

Foto: IG Hans Isaac
"Dengan berat hati saya umumkan bahawa rancangan saya untuk berkahwin, setelah bertunang pada 29 Februari awal tahun ini, terpaksa dibatalkan.

"Keputusan untuk membatalkan rancangan perkahwinan ini tidak mudah dan dibuat setelah berfikir panjang susulan daripada pertunangan tersebut," katanya kepada mStar Online.

Hans juga turut memohon maaf kepada semua rakan dan keluarga yang selama ini telah memberikan doa dan sokongan yang tidak putus-putus kepadanya.

Foto: Carian Internet
Dalam Instagram, aktor ini juga telah memuat naik status  Never Doubt Your Instinct (tidak meragui naluri anda) bersama kapsyen A leopard will never change HER spots ! Time to move on (Harimau Bintang tidak akan bertukar bintiknya! masa untuk teruskan hidup).
 
Hans dan Gabrielle mengikat tali pertunangan pada 29 Februari lalu.

Apa pun semoga kedua-duanya tabah dan meneruskan kehidupan seperti biasa. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
Komen: 271
Komen

Previous : Menari Sampai Masuk Celah Kelangkang, Aksi Terlampau Ozlynn Dikutuk

Next       : Anak Melecur Terkena Penutup Lampu, Harris Baba Nak Saman Butik

Komen Terbaru

Quote jasmeen 6-11-2017 07:59 PM
iznanaziz replied at 6-11-2017 05:41 PM
aku rasa pun.
dia anak kesayangan mak dia kan?
mak dia pun tak kan setuju dia convert islam

Utk umur dia x yah le gigih flirt ngan malay girl kalau takde hati nak convert..buang mase je sebab umur dia semakin lanjut,tu pun kalau dia serius nak start a family..

Lain-lain Komen

Quote MsKathryn 30-10-2017 01:09 PM
Sedihnya tp bagus dapat tau awal xde la menyesal nnt..
Quote prettyuglybabe 30-10-2017 01:11 PM
cuba downgrade sikit taste tu..
ada je yang ikhlas menanti..
Quote lilo1979 30-10-2017 01:11 PM
tak mengejutkan sangat berita ni.. harap hans bertabahhlaa ye
Quote zaziot 30-10-2017 01:12 PM
dr ms announce tunang dh leh nmpak muka gabby ni x sincere n no love at all
elok la sgt xjd..cari org biasa2 dh ler hans oii
Quote heywana 30-10-2017 01:12 PM
Ape lagi hajah. Tak dpt che puan, datin pun jdi lah.
Quote Loginlogoff 30-10-2017 01:14 PM
Edited by Loginlogoff at 30-10-2017 01:20 PM

#lofahans
#lofahans

mohon kutip hjh lopah kembali yach!



"jika ia cinta sejati,ia akan kembali"- vc truelop Neelopa 2017
Quote Aduradura 30-10-2017 01:14 PM
Punca putus ni dari kes yg dulu tu ke, yg bakal wife curang di belakang....kesian tokhans....
Quote tomaz 30-10-2017 01:16 PM
mujur tokhans x ikutkan ego asal boleh sbb nak kawen tp last2 merana
Quote naina 30-10-2017 01:16 PM
Kesiannya.. Xpela. Adayg lbh baik la tu nnti. Masa annouce dulu trlalu awal kan. Jauh lg nk tujuannya. Mcm2 boleh jdi. Tapi ada hikmahkan bila ex bf gabby tu kantoikan..klu tak smpi kahwin si hans xtau gabby tu beromen dgn ex bf bbrapa hr sebelom pc..
Rugi kau gabby.
Quote Iema5008 30-10-2017 01:17 PM
{:run hans p la usik erra tu balik... nmpk korang berdua sepadan taw...... apapun apa kes budak gabby ni? Nmpk atok hans dh cut full the connection kekdahnya...
Quote fushimi 30-10-2017 01:18 PM
takpe la tok han ramai lagi yang tunggu uols kat luar sana
Quote botol_tritan 30-10-2017 01:18 PM
kesian Hans ni. asyik kecewa je ngan pmpuan.
Quote Aduradura 30-10-2017 01:19 PM
Edited by Aduradura at 30-10-2017 01:22 PM
Iema5008 replied at 30-10-2017 01:17 PM
{:run hans p la usik erra tu balik... nmpk korang berdua sepadan taw...... apapun apa kes budak gabb ...


Hello, kaka erra masih lagi setia dgn shahir yach....lagi2 shahir & erra baru je balik dari divingtrip together dkt pulau  ....shahir siap bersinglet ok, aummmmmm
Quote ALDRIN 30-10-2017 01:19 PM
Tok Hans....uols pi ngorat Miss Msia Indian global tu jahhh si Sumithra Ropini Karuthan tu....sekufu pon sekufu....cuma nnti bagi Q Puteh lebih sket....
Quote samasam90 30-10-2017 01:20 PM
kat benaang tok hans, dah ada porumer yg give up #lofahans bila tok hans kata masih bersama... sekarang ne dah batal pulokkk.. jadi boleh la mulakan balik #lofahans.. kerna seperti ZA dan acik gaya, tokhans seswai dengan lopak jah
Quote ItisDD 30-10-2017 01:22 PM
Bertabahlah tok han.  
Quote Aunty_Acid 30-10-2017 01:22 PM
samasam90 replied at 30-10-2017 01:20 PM
kat benaang tok hans, dah ada porumer yg give up #lofahans bila tok hans kata masih bersama... sekar ...

adakah hajat lopak hendak berkahwin di tahun 2017 ini sudah dimakbulkan?
Quote Iema5008 30-10-2017 01:23 PM
Aduradura replied at 30-10-2017 01:19 PM
Hello, kaka erra masih lagi setia dgn shahir yach....lagi2 shahir & erra baru je balik dari divi ...

Saja jah nk usik tok han... dh tu nmpk sgt dia syg erra dlu... tp apapun kalau benar gabby seperti yg dgembar gembur kn elok lah tok han cari lain... drpd kawin ending dia bpisah jua. Lagi sakit bila ada anak, nnt turun naik mahkamah tuntut anak... tok han kena mandi bunga nih... liat sungguh jodoh mari hahah
Quote madstone72 30-10-2017 01:24 PM
BJ letewww sblm PC

Lihat semua komen(271)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.115465s Gzip On
To Top