Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Menari Sampai Masuk Celah Kelangkang, Aksi Terlampau Ozlynn Dikutuk

30-10-2017 12:45 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 18688| Komen: 236

Pertandingan akhir Super Spontan Superstar dah pun melabuhkan tirai minggu lepas.

Walaupun program dah berkahir, masih ada lagi cakap-cakap belakang mengenai pesertanya iaitu Ozlynn.

Semuanya bermula apabila sebuah video pendek berdurasi 48 saat yang dimuat naik oleh Youtube Jebart Media.


Video tersebut menunjukkan aksi Kamal Adli, Achey, Sharif Zero dan Ozlynn sedang menari di atas pentas.

Ramai penonton tak puas hati dan marah dengan tindakan isteri kepada Johan itu apabila dia masuk di bawah kelangkang Syarif.

Syarif juga kelihatan terkejut dan ramai yang menyifatkan aksi tersebut adalah sangat keterlaluan.

Ozlynn juga dilabel sebagai bodoh dan tidak menjaga maruah sebagai seorang isteri dan ibu.

Foto: IG Jozlynnhanania
Setakat ini, Ozlynn belum memberi apa-apa penjelasan mengenainya. Maafkan sahajalah, mungkin dia sendiri pun tidak menyedari tindakan tersebut kan? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
4
Komen: 236
Komen

Previous : Ingatkan Salah Parking, Rupanya Hilang-Velfire Nabil Ahmad Lesap

Next       : Dengan Berat Hati...Hans Isaac Umum Batal Perkahwinan!

Komen Terbaru

Quote hhcarian 12-11-2017 12:09 AM
_cikkiah_ replied at 11-11-2017 10:57 PM
Aku pernah baca suratkabar zezaman dedolu kan ada bipop ke panca indera mcm tu lah. Ozlynn terus ter ...

kalau johan kata dah pernah pernah kawin dengan ozlynn suatu masa dulu, habis tu nape dia kahwin semula dengan ozlynn tu, kononnya pernah cerai ke

Lain-lain Komen

Quote darkchoc 30-10-2017 12:47 PM
Over lah ozlynn ni..
Quote mrsLucky 30-10-2017 12:48 PM
Ermm...impromtu kot..tak pikir sebelum buat...not judging...
Quote meteorspeed 30-10-2017 12:50 PM
iols tgk mcm lucah olakk
Quote botol_tritan 30-10-2017 12:54 PM
x suka ozlynn sbb over sentiasa. kat IG dia pun, kekadang OK, kekadang bahasa teruk sesangat.
Quote imanda 30-10-2017 12:54 PM
Ozlyn mmg hover yg amats..dulu kini dan selamanya
Quote prettyuglybabe 30-10-2017 12:57 PM
dia memang over pun.. perasan malu dah habis agaknya..
Quote rondaronda 30-10-2017 12:58 PM
i tak tengok lagi final super spontan ni.. tp dari mgu2 sebelum pun memang tak berkenan dgn ozlyn ni..over & feeling bagus pun ada... imho, ozlyn ni good at being 'spontan' tp dia x kelakar langsung.
Quote kiah_mai_pulak 30-10-2017 12:58 PM
Ozlynn ni spesis yg sanggup nmpk bodoh dan sanggup perbodohkn diri semata nk nmpk lawak.. dh lah acah2 pengkid, kossserrr
Quote koshikoshi 30-10-2017 12:59 PM
Yg johan pun 1. Boleh je tgk bini dia mcm tu. zizan punya idea tu kan.. smua pun bodoh.
Quote awex^returns 30-10-2017 12:59 PM
ozlynn ni kan memang poyo...
dia ni naik sebab johan je... kalau tak mereput lah...
Quote susukambingbest 30-10-2017 01:00 PM
meluatnya la pompuan ni. bajet boyish sgt pdahal bawah dah kluar 4 ketul mnusia dah. klau btul mcm jntan, xde hadap nk branak ehh, geli aku mnusia prngai acah2 mcm pompuan ni{:nose

moga johan ni digoda n trgoda dgn prempuan hot lntas curang.
Quote puteribaya 30-10-2017 01:00 PM
masa Zizan suruh buat step tarian mcm tu nampak mulut ozlynn ckp "kwang hajo" pas tu dia ckp "apa ni Pa.."sambil muka serius mengadu kat Johan tp AC pintas ckp "jgn nak papa papa"..and dia ngadu lg kat Johan and Johan buat isyarat,,just do it je la..alolo..Johan lah yg  bacul..biarkan bini dibuat smapi gitu..bini tu dah tentulah otak sejemput je..aishh
Quote awaynepian 30-10-2017 01:01 PM
dia ni dah xlaku sangat dah eh??
Quote cascutes 30-10-2017 01:04 PM
ni bukan ke step yg bi buat oleh zizan.. sepatutnya zizan la yg salah sebab x peka dgn jantina ozlyn tu.. ke zizan x perasan yg ozlyn ni pompuan bini johan sbb rambut?
Quote lolita737 30-10-2017 01:05 PM
please lah seseorang bagitau dia yg dia xkelakar okaaayyyyyyyyy!!!!

dia over jer lebih..naper lah sanggup malukan diri sndiri..suami nya pun tengok je la kan..
asalkan org puji korg laki bini..kelakar dan sporting..

malulah dgn anak yg ada kt pusat tahfiz tu..
Quote Aduradura 30-10-2017 01:05 PM
iolls pun tengok, sib baik sharif tu pandai cover tak bg nmpk awkward sgt.....tp tanjat jugak la sbb ozlynn sanggup haaa buat cenggitu, laki kat sebelah je kot....
Quote nisako 30-10-2017 01:06 PM
over sgt ni.....................
Quote susukambingbest 30-10-2017 01:07 PM
puteribaya replied at 30-10-2017 01:00 PM
masa Zizan suruh buat step tarian mcm tu nampak mulut ozlynn ckp "kwang hajo" pas tu dia ckp "apa ni ...

rupanya jantannya yg bacul..bodohnya laki ikut ckp mmber yg dah tentu2 bangang abadi tu. kesian kau pompuan, laki kau letak tarap mgkuk jamban org jer. rela tgok bini dduk celah kelankng jntan lain, puihhhhh laki mcm ni
Quote ayu_midori 30-10-2017 01:08 PM
puteribaya replied at 30-10-2017 01:00 PM
masa Zizan suruh buat step tarian mcm tu nampak mulut ozlynn ckp "kwang hajo" pas tu dia ckp "apa ni ...

Setuju dengan uols..  ac pon sebagai emcee tak sensetip lgsung pasal tu. soh la zizan tuka step lain ke ape ke.. wlaupun meols xsuke ozlynn

Lihat semua komen(236)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.078350s Gzip On
To Top