Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Wanita Dirogol Rakan Suami Selepas Majlis Hari Jadi

28-10-2017 12:40 PM |Dilihat:6636| Komen: 50
Malang nasib seorang wanita yang menjadi mangsa rogol kepada rakan suaminya, lapor Harian Metro.

Dikatakan wanita tersebut menjadi mangsa rogol selepas menyambut hari jadi di sebuah pusat hiburan di Kuala Lumpur. 

Mangsa berusia 42 tahun dijadikan sasaran rakan kepada suaminya selepas lelaki tersebut enggan menghantar isterinya itu ke tempat kerja.

Pada jam 5 pagi itu, wanita berkenaan mengejut suaminya namun suaminya tidak terjaga menyebabkan wanita tersebut meminta bantuan rakan kepada suaminya. 

Rakan lelaki [suami] terbabit tidak menghantar mangsa ke tempat kerja sebaliknya membawanya ke sebuah hotel di Jalan Klang Lama.

Mangsa mendakwa dirogol di bilik hotel berkenaan ketika dalam keadaan separuh sedar akibat kesan pil tidur.

Dia kemudian menceritakan kejadian kepada suaminya sebelum membuat laporan di Balai Polis Dang Wangi, ujar sumber kepada akhbar tersebut. - CARI 

Foto Projek MMO


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 50
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote misscendol 1-11-2017 02:32 PM
adoii macam2

Lain-lain Komen

Quote shamsadis 28-10-2017 01:40 PM
Eleh saje banyak tonton DVD Jepun la ni
Quote shamsadis 28-10-2017 01:41 PM
Lupa nak letak....uber kan hado
Quote bloodder 28-10-2017 01:42 PM
shamsadis replied at 28-10-2017 01:40 PM
Eleh saje  banyak tonton DVD Jepun la ni

macam kau gak

Quote finesse 28-10-2017 01:44 PM
Mcm bodo bangang je kes ni..
Quote missDollie 28-10-2017 02:09 PM
Pening jap..diorang tidur kat pusat hiburan ke camne..?
Quote Nenasketum 28-10-2017 02:13 PM
Keje apa jam 5am. Misi ka?
Quote slavehunter 28-10-2017 02:30 PM
missDollie replied at 28-10-2017 02:09 PM
Pening jap..diorang tidur kat pusat hiburan ke camne..?

Citernye malam tu dorang party, lepas tu balik rumah, suami tak bangun nak hantar gi kerja 5am, so kawan suami ada kat rumah nak hantarkan tapi bukan hantar ke tempat kerja ...bawak pergi hotel. Aku rasa dorang mesti mabuk.
Quote PyoNaRi 28-10-2017 02:32 PM
Macam macam
Quote jetrofa 28-10-2017 02:39 PM
ingatkan kwn somi tu bawa masuk belukar...d acunya pisau kat leher ker ape kan.. rupanya ala2 bergandingan masuk hotel..
Quote batmana 28-10-2017 03:08 PM
propa je makcik ni

macamla kt bandar ni takde sorg kwn pmpn ada transport, cuma org laki je ke yg ada kenderaan?

menghina pmpn kerjaya btul makcik ni
Quote jerukkedondong 28-10-2017 03:10 PM
Rogol la sngt....{:hooray
Quote prettyuglybabe 28-10-2017 03:21 PM
kantoi ofis call cari kat rumah ke
Quote Knowlee 28-10-2017 03:24 PM
Takkan kawan suami dia seret dia masuk hotel? Sesuatu yg ikan di situ.
Quote Decaffeinated 28-10-2017 03:36 PM
entah memang dah tidur hotel pun malam tu....

lepas hantar laki mabuk balik umah.... keluar lah semula dgn jantan tu.....

esok laki sedar tanya pi mana dah kantoi hence the rogol story.....

bab pil khayal tu mungkin betul tapi citer the night before bukan pagi tu



Quote whadda 28-10-2017 04:04 PM
Eh ehh.. bile plak mase dia diberi ubat tido tu ye
Quote mjla 28-10-2017 04:20 PM
Paria ke melarika pempuan ni
Quote CiliPadiSedap 28-10-2017 06:05 PM
ni lah peribahasa melayu.

forumer makan forumer, harapkan pagar, pagar  sudah berkarat
Quote jejaka00 28-10-2017 06:41 PM
kah kah kena rogol
Quote AmandaRollins 28-10-2017 06:57 PM
Pil tidur katanya
Da tua ganyut 42 tahun pun g berhibur lg ke
Disgusting shit human

Lihat semua komen(50)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.087745s Gzip On
To Top