Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

"Cubalah, Kalau Nak Cari Nahas" - Kenapa Isteri Aaron Aziz Beri Amaran Tu?

27-10-2017 04:11 PM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 9656| Komen: 90

Isteri, merangkap pengurus kepada pelakon Aaron Aziz iaitu Diyana Halik dilaporkan tidak membenarkan suaminya berlakon dalam mana-mana filem bergenre aksi pada masa ini.

Ini kerana ia berkaitan penyakit saraf yang membabitkan urat di bahu kiri suaminya masih belum pulih sepenuhnya. 

"Sebelum ini tiga bulan Aaron tidak boleh menjalani penggambaran kerana penyakit itu dan sekarang Alhamdulillah semakin pulih namun masih perlu berhati-hati agar ia tidak berulang.

"Jika Aaron tetap berdegil dia mungkin tak boleh berlakon untuk tempoh enam bulan dan lebih baik dia berehat sekarang," katanya kepada Mstar Online. 

"Saya tak benarkan, kalau nak mahu cari nahas cubalah ambik," katanya lagi, tegas.


Dalam pada itu Aaron mengakui perasaannya seakan membuak-buak mahu menerima tawaran filem aksi, namun terpaksa menolaknya demi kesihatan. 

"Penyakit ini berulang kalau saya tidak jaga betul-betul dan kalau diikutkan saya mahu sahaja terima tawaran filem aksi tetapi memikirkan jangka panjang saya terpaksa tolak beberapa projek.

"Sekarang saya banyak berehat sehingga akhir tahun kerana bermula tahun hadapan jadual saya padat sehingga Oktober," katanya. 

Pelakon ini mengalami penyakit berkenaan pada 2012 dan ia menjadi semakin serius pada awal tahun ini. - CARI 

Foto Carian internet

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 90
Komen

Previous : Zara Zya Sakit Tulang Belakang Sampai Tak Boleh Berjalan Gara-Gara...

Next       : "Zahirah Tikam Belakang" - Kamal Adli Tak Salahkan Emma

Komen Terbaru

Quote MH3707 31-10-2017 08:06 PM
gigahertz replied at 31-10-2017 10:56 AM
Since when hamidah wahab menyanyi?

since when den cakap hamidah wahab penyanyi? mmg lah hamidah wahab pelakon...cuba baca ayat den betul2

kebiasaanya artis yg cipta nama kat mesia,end up depa akan balik singapore semula...mcm hamidah wahab tu,...and ada banyak lagi lah..tp especially penyanyi lah yg banyak..

=maksud den, antara pelakon dan penyanyi dari singpore,,penyanyi yg paling banyak cipta nama kat mesia...laie satu, den tulis 'artis' means penyanyi and/or pelakon...

Lain-lain Komen

Quote ainie_1008 27-10-2017 04:46 PM
eloklah tue berehat. badan nak pakai lama.
bagus bini dia.
Quote mat_arof 27-10-2017 04:50 PM
Tom Cruise lagi lah tua 55 tahun.....boleh je berlakon aksi...lompat sana sini...

sampai cedera baru baru ni...masuk spital...dan sihat sambung semula pengambaran...

inilah pelakon malaysia...manja lebih.....

Quote RatuDunia94 27-10-2017 04:52 PM
Amik watak bisu je lah.. Berdialog pon mcm nk tidor je...
Quote SR4tahun 27-10-2017 04:53 PM
mat_arof replied at 27-10-2017 04:50 PM
Tom Cruise lagi lah tua 55 tahun.....boleh je berlakon aksi...lompat sana sini...

sampai cedera b ...

Lol ni pun nak compare
Quote Aneem 27-10-2017 05:04 PM
Ok. Dah bosan.
Badan pun dah debab sbb tu nampak mengah bila berckp..
Quote sepitsiput 27-10-2017 05:05 PM
mat_arof replied at 27-10-2017 04:50 PM
Tom Cruise lagi lah tua 55 tahun.....boleh je berlakon aksi...lompat sana sini...

sampai cedera b ...

takyah pergi jauh..hero malaya abam rosyam molot puaka mengata david teoh depan pm dan seniman eman manan lagi kertu dari aaron kemut boyak boyan ni...tp menten jah terjah sana sini belakon.
Quote sepitsiput 27-10-2017 05:05 PM
mat_arof replied at 27-10-2017 04:50 PM
Tom Cruise lagi lah tua 55 tahun.....boleh je berlakon aksi...lompat sana sini...

sampai cedera b ...

takyah pergi jauh..hero malaya abam rosyam molot puaka mengata david teoh depan pm dan seniman eman manan lagi kertu dari aaron kemut boyak boyan ni...tp menten jah terjah sana sini belakon.
Quote ALDRIN 27-10-2017 05:22 PM
Dah bambam2  mat aron ni skrg kan. Heols tinggal mana ye? Damansara ke?
Quote samasam90 27-10-2017 05:23 PM
sheolls nak bagi hint ke shuben dapat part dalam filem aksi terhangattzzz walaupun tak dapat? fefelin laku walaupun kayu
Quote bukan_ustazah 27-10-2017 05:24 PM
ambik watak romantic jelahh boleh bergesel ..   gurau je k aron.  maafkan I
Quote tembikai 27-10-2017 06:13 PM
dah sakit...elok la klu dpt berehat...moga cepat baik.
Quote cahayamataku 27-10-2017 06:22 PM
RatuDunia94 replied at 27-10-2017 04:52 PM
Amik watak bisu je lah.. Berdialog pon mcm nk tidor je...

Kejam tau komen chuols ni. Nangis Bang Haron Ajis kalau baca komen ni . Eh tapi betullah heols cakap meleweh sikit
Quote emelia1509 27-10-2017 06:22 PM
RatuDunia94 replied at 27-10-2017 04:52 PM
Amik watak bisu je lah.. Berdialog pon mcm nk tidor je...

Ini win..Mengekek meols gelak..
Cakap pun malas si aoron ni..

Please la pelakon2, lontar suara kasi jelas..Sorang lagi si zul tu, terkemut-kemut bile cakap..
Quote -electrifying- 27-10-2017 06:29 PM
betul la tu bini dia ckp, xyh nk komited sgt dgn berlakon, baik jge kshtn
Quote pencintaABC 27-10-2017 06:31 PM
Antara pelakon berpengalaman yg masih kayu
Quote pencintaABC 27-10-2017 06:31 PM
Antara pelakon berpengalaman yg masih kayu
Quote hyie 27-10-2017 06:37 PM
kedai makan heols bukak lagi x sister? heols nampak rembes dalam citer emil emilda...masa tu heols 29 tahun n baru mula menapak kat malaysia, dan masa tu jugak acik2 kepam mula start pecah ovari yach
Quote bungarose 27-10-2017 07:31 PM
Off topik kjap
Kemana hilangnyer thread pelawak scandal retis spore
Quote tanganbercakap 27-10-2017 07:32 PM
untungla belakon kejung kerut2 kening je nak bagi nampak sedih pun laku lagi

Lihat semua komen(90)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.066039s Gzip On
To Top