Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Close

Zumba Watsons, Paling Besar Di Malaysia! Adik Sampai Ke Makcik Seronok Menari

25-10-2017 12:26 PM |Dilihat:1786| Komen: 21

Artikel Oleh Myra Rozi | Video Oleh Tan Zhen Sheng  | Suntingan Visual Oleh Tan Zhen Sheng |

Seronok berzumba, memang sangat happening suasana yang baru sahaja berlangsung 21 Oktober lepas. 

Watsons Move You Body Zumba terbesar kembali untuk kali keempat dan kali ini Sunway Lagoon menjadi saksi lebih 7ribu peserta membanjiri acara ini.

Inisiatif kesihatan selari dengan kempen #getactive yang dianjurkan Watson Malaysia ini sememangya lebih hebat dari yang sebelumnya.-CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
Komen: 21
Komen

Komen Terbaru

Quote Andyscenes 10-11-2017 01:09 PM
syue86 replied at 10-11-2017 10:20 AM
for me normal la lelaki usha pmpn
klu usha lelaki sedih la..hahahaha
tp klu bini usha lelaki, jg ...

Haha... aku x pandai la nak marah org. lagi2 bini

Lain-lain Komen

Quote Andyscenes 25-10-2017 01:44 PM
sesakkk x best
Quote misscendol 27-10-2017 09:54 AM
Xpernah try zumba. Best ke?
Quote syue86 9-11-2017 02:08 PM

for me kali ni cm ok x sesak sgt
tp nyampah ngan auntie2
duk tolak suh bg space kat beg diorg
haiyooo nk zumba ke nk jual beg?
Quote Andyscenes 9-11-2017 02:09 PM
syue86 replied at 9-11-2017 02:08 PM
for me kali ni cm ok x sesak sgt
tp nyampah ngan auntie2
duk tolak suh bg space kat beg diorg

Ramai org tua da skrg. Biasa perginkelas zumba kat luar je layan salsa
Quote dizzzzek 9-11-2017 02:09 PM
jantan2 fefeeling alim gatal bijik get ready...
Quote syue86 9-11-2017 02:21 PM
Andyscenes replied at 9-11-2017 02:09 PM
Ramai org tua da skrg. Biasa perginkelas zumba kat luar je layan salsa

tu lah perasan gak makin byk acik2
Quote Andyscenes 9-11-2017 02:27 PM
syue86 replied at 9-11-2017 02:21 PM
tu lah perasan gak makin byk acik2

Kau selalu zumba kat mana?
Quote syue86 9-11-2017 02:31 PM
Andyscenes replied at 9-11-2017 02:27 PM
Kau selalu zumba kat mana?

kat umah je..nk g yg luar xpegi2 smpai sudah..hahahaha
lgpun cm boring sket ah zumba ni lagu2 die
lg suke aerobik bley guna lagu mcm2
ni asik lagu latin je
Quote Andyscenes 9-11-2017 03:33 PM
syue86 replied at 9-11-2017 02:31 PM
kat umah je..nk g yg luar xpegi2 smpai sudah..hahahaha
lgpun cm boring sket ah zumba ni lagu2 die ...

Haha.. zumba mcm menri tu yg lain. Aerobik 1 2 3 dan 4
Quote bangcak 9-11-2017 03:36 PM
0:23 mcm kenal je porumer tu
Quote syue86 9-11-2017 03:53 PM
Andyscenes replied at 9-11-2017 03:33 PM
Haha.. zumba mcm menri tu yg lain. Aerobik 1 2 3 dan 4

aerobik ade cabang aerodance gak
just bosan ngan zumba sbb lagu byk latin..kekeke
tp bila diorg guna lagu lain mcm hari tu Shape of U mmg best jdnye
Quote Andyscenes 9-11-2017 05:36 PM
syue86 replied at 9-11-2017 03:53 PM
aerobik ade cabang aerodance gak
just bosan ngan zumba sbb lagu byk latin..kekeke
tp bila diorg  ...

Haha..okay. aku pun da berbulan x berzumba. Sbb ramai pompuan
Quote jazaa100 9-11-2017 05:42 PM
Ha..ha....

Suka lak dgr yg pakai serkup coklat tu gelak sambil tunjuk perut dia yg dah kempissss......
Quote syue86 9-11-2017 06:01 PM
Andyscenes replied at 9-11-2017 05:36 PM
Haha..okay. aku pun da berbulan x berzumba. Sbb ramai pompuan

susah nk dpt lelaki berzumba
klu body combat maybe ade
Quote Andyscenes 9-11-2017 08:21 PM
syue86 replied at 9-11-2017 06:01 PM
susah nk dpt lelaki berzumba
klu body combat maybe ade

Haha.. aku teman bini aku berzumba sure la aku join skali kn. Tapi semua perempuan Yg pkai tudung semua bukak, cuci mata Tapi org tua
Quote syue86 10-11-2017 08:40 AM
Andyscenes replied at 9-11-2017 08:21 PM
Haha.. aku teman bini aku berzumba sure la aku join skali kn. Tapi semua perempuan Yg pkai tudung  ...

yeke...yg aku nmpk memula pkai baju watson tu
pastu buka tggl sport bra je..huhuhu
Quote Andyscenes 10-11-2017 08:50 AM
syue86 replied at 10-11-2017 08:40 AM
yeke...yg aku nmpk memula pkai baju watson tu
pastu buka tggl sport bra je..huhuhu

Tu yg cuci mata. aku lak mata gatal, kalau bii aku perasan confirm kene bebel smpi esok pagi.
Quote syue86 10-11-2017 08:58 AM
Andyscenes replied at 10-11-2017 08:50 AM
Tu yg cuci mata. aku lak mata gatal, kalau bii aku perasan confirm kene bebel smpi esok pagi.

ala..lelaki mmg cmtu..hahaha
Quote Andyscenes 10-11-2017 10:07 AM
syue86 replied at 10-11-2017 08:58 AM
ala..lelaki mmg cmtu..hahaha

Amboi... aku masa belum kawin da gatal, member aku lg la kaki pompuan, lepak ngn aku x habis citer pasal pompuan smpi aku pun da jadi terjebak adehh. Bila da kawen nak berubah tu sikit2 la mata tu hadehh. Patang tgk

Lihat semua komen(21)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057114s Gzip On
To Top