Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Terima Kasih Jadikan Saya 'Badut' - Zahirah Macwilson Angin Dengan Kamal Adli

25-10-2017 12:09 PM |Dilihat:12130| Komen: 122
Nampaknya hubungan 'bersegi' di antara Kamal Adli, Emma Maembong dan Zahirah Macwilson semakin panas apabila pendedahan demi pendedahan terungkap.


Foto: IG

Selepas tiga tahun menjalin hubungan romantis, perjalanan cinta Kamal dan Emma akhirnya kecundang jua.

Pun begitu, orang yang dituduh menjadi dalang penyebab keretakan hubungan mereka memutuskan untuk mendedahkan segala apa yang berlaku.




Berang kerana dirinya terheret sekali dalam 'permainan' Kamal, Zahirah bertindak mendedahkan perbualan mereka berdua menerusi aplikasi WhatsApp di laman Instagramnya.

Padanya, itu mungkin jalan terbaik bagi membersihkan imejnya yang tercalar akibat kontroversi skandal berkenaan.

Jom baca apa yang dibualkan mereka.





Foto: IG Zahirah

Perkongsian itu mencetuskan pelbagai respon daripada netizen. Seperti biasa, ada yang memihak kepadanya dan tak kurang juga 'menghentam' tindakannya itu. Malah, ada juga yang mengecam Emma bersikap tidak matang dan terlalu emosi.

"Aku rasa kamal tak over pun. Zahirah yang tak matang Benda settle lah elok-elok.

"Apa la kau Kamal... Tak gentle. Harap badan je besar tapi otak kecil," komen netizen.


Foto: FB Astro Gempak

Sebelum ini, Emma sudah memutuskan hubungannya dengan Kamal Adli. Apakah hubungan Zahirah dan Zul Ariffin berdepan nasib sama? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
3
Bosan
0
Komen: 122
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote piahsemah 11-11-2017 02:23 PM
hijau88 replied at 26-10-2017 02:21 PM
Khennnnnnn.
Ni mest fantaik aydajul or emkam x puas hati. Lariiiiik.
Wakakkakakka.

woit hijau,ko tau la kan karats aj kalau nk.blame zm laju ja,x kira rumah mana,main hantam ja..kesian sguh jd dak.jol ni

Lain-lain Komen

Quote manehnya 25-10-2017 12:11 PM
hape motip kemal adeli nih?

Quote bukan_ustazah 25-10-2017 12:15 PM
benang dah ada. katop jelahh
Quote kakiseboksebok 25-10-2017 12:17 PM
Menyampahnya reputz cari ni suka men-double kan benang yang dah ada.
Quote mieymiey 25-10-2017 12:23 PM
Berapa kali nak bukak thread yang sama??
Iols dah komen kat benang lagi satu.
Katup jer la benang yang ni.
Quote edoraixora 25-10-2017 12:27 PM
banyak giler tred bincang pasal dieorg ni, apa lagi yg repot cari mau???? repoter yg sama bukak tred yg sama je isunye....nak penuhkan portfolio ke hape?

https://mforum.cari.com.my/forum ... 3118&extra=page%3D1

https://mforum.cari.com.my/forum ... 4106&extra=page%3D1

https://mforum.cari.com.my/forum ... 4215&extra=page%3D1
Quote damian_lee 25-10-2017 12:27 PM
Drama nya ko iraaa oiii
Quote jerukkedondong 25-10-2017 12:43 PM
Kesian Emma...
{:childlike
Quote koshikoshi 25-10-2017 12:46 PM
Merge aje lah thread2 pasal dieorg ni. Pening lah. Xtau nak baca mana satu. Semakk
Quote nisako 25-10-2017 12:51 PM
mcm macam la ...................
Quote imanda 25-10-2017 12:56 PM
Wow, gosip kamal-emma-zahirah plak hot kat forum
Hihi
Quote missunguviolet 25-10-2017 01:41 PM
sbnrnya aku xphm pun conversation ni apa point yg nk mrh sgt..
petik petik..tu je dari awal..
Quote coco 25-10-2017 02:08 PM
nampak mcm tak ada hal apa pun.... tapi si zahirah n emma ja meroyan feeling2 dia orang rebutan aktor aktor fofuler di malaysia..... WTF
Quote appleGold 25-10-2017 02:10 PM
weh skrg tgh hot pelawak tunjuk k*** hahahahahahahahha nextttttttttttt
Quote eizarz 25-10-2017 02:15 PM
asek type laaa...laaaa... je soi bodo ni...mcm bongok{:laugh
Quote Red11y 25-10-2017 02:17 PM
bnyknya thread kisah timoh-kaml ni. hehehe.. carta tertinggi utk minggu ni kisah timoh
Quote adm7 25-10-2017 02:17 PM
Artis sendu mcm ni pun sebuk nak bukak thread byk2..semak
Quote jalfa 25-10-2017 02:35 PM
Zahirah boleh jadik ratu drama lepas ni...mmg drama queen sgt
Quote cmf_blingblings 25-10-2017 02:47 PM
fuc...u, but.....h.....wow, marah sampai keluar bahasa rempit, ingatkan classy
Quote mommymonster82 25-10-2017 02:48 PM
Ok zahirah.. me yg baru nak minat u..dah rasa nak boikot u..

Lihat semua komen(122)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.069802s Gzip On
To Top