Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Bukan Hamil, Itu Gurauan Sahaja - Che Ta

25-10-2017 10:10 AM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 2787| Komen: 33

Peminat terpaksa melupakan keterujaan mereka dengan berita kehamilan Che Ta selepas pelakon popular itu menafikannya.


Foto: IG Annas Easkey

“Saya tak hamil, semua itu usikan saja. Kalau betul hamil, saya tak akan sembunyikan perkara yang baik,” katanya kepada Harian Metro.

Pemilik nama sebenar Rozita Che Wan, 44, memaklumkan dia sendiri teruja berkongsi berita gembira itu seandainya benar dia hamil.



“Mungkin kerana badan saya sedikit berisi, ada yang ingat saya hamil. Saya lebih percaya kepada kualiti berbanding kuantiti. 

"Buat masa ini cukuplah dengan tiga anak dulu. Saya mahu berikan yang terbaik kepada mereka termasuk pendidikan. Kalau ada anak ramai tetapi tak mampu nak membahagiakan mereka pun tak seronok juga," katanya.


Foto: IG Che Ta

Gurauan ya, Che Ta. Kasihan peminat yang dah tak sabar nak tengok adik Aaisyah. Tapi tak apa, Che Ta dah janji nak bagitahu kami semua kalau dah berbadan dua kan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
4
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 33
Komen

Previous : Lirik Lagu Ciptaan Hafiz Ada Kena Mengena Dengan Kisah Rumah Tangga?

Next       : 'Rezeki Anak', Tok Ti Kini Datuk Seri!

Komen Terbaru

Quote Burong_Hantuk 27-10-2017 06:40 AM
suka che ta

Lain-lain Komen

Quote idakamaruddin 25-10-2017 10:21 AM
nak mengata acik kepam anak ramai berderet  latuewww

Quote manehnya 25-10-2017 10:23 AM
mcm tu pun dikatenya berisi huhu... pinggang, bahu kecik jer.. che ta ni betoi ka makan nasik, sikit pun x pernah syare dia pnya rejim kecantikan, yg dia asik suruh beli sabun basuh perapat tuh.. bender..
Quote coco 25-10-2017 10:26 AM
che ta yang suka photoshot di hotel or rumah orang.  tak ada rumah sendiri ke ?
Quote fifie_olin 25-10-2017 10:26 AM
aku setuju je ckp che ta ni
yg penting kualiti...not kuantiti...gichewww
Quote harrypoter 25-10-2017 10:26 AM
puih... dah takde idea nk tarik perhatian le tu
kang org menyampah kang baru tau
Quote mieymiey 25-10-2017 10:26 AM
Bangang punya Anas.


Quote Red11y 25-10-2017 10:29 AM
kalau betul pun mengandung, apa salahnya. dpt keturunan comel2 lagi...
Quote Star_el 25-10-2017 10:30 AM
see, tu aku kata rituh, dah nape org len yg nak sibuk bgtau public berita2 gini? patut tuan punya badan yg ckp
Quote wan_ie 25-10-2017 10:32 AM
alaaaa ingat betul2
Quote mewo 25-10-2017 10:37 AM
aiks.. x hamil. Napa cheta, zain belum bagi beg lagi ker?
Quote notyghosty 25-10-2017 11:49 AM
ala...ingatkan pregnant... x sabar nk nengok adik aisyah... hehehe
Quote Andyscenes 25-10-2017 11:56 AM
Anak dia x kerja ke?? Ddk umah besar telur
Quote chinta89 25-10-2017 12:12 PM
ok, marilah kte move on dari tunggu ig anak nek ta yang tak mungkin ade
Quote tomaz 25-10-2017 12:18 PM
kualiti yg mcm mana tu nekta? nmpk kuali je.. ti x de
Quote husie91 25-10-2017 01:02 PM
iols pernah jumpa dia dpn2. memang kecik gila uols che ta ni. heels tggi gila. muka bdn semua kecik. kecik u mksud iols dia keding tp tak petite tp taklah tggi sgt. jauh beza dgn dlm tv or gambar. {:smile
Quote sofinamini 25-10-2017 01:20 PM
dah mcm bertahun iolls tengok  umur dia 44. mmg stop sampai 44 ke eh ?
Quote miemiecha 25-10-2017 04:24 PM
anak cikta mcm org tua muluty nya,,, geram nak cubit
Quote syadq 25-10-2017 04:34 PM
Buang karen je ucap tahniah dgn doa semua.
Quote Suchi 25-10-2017 04:46 PM
husie91 replied at 25-10-2017 01:02 PM
iols pernah jumpa dia dpn2. memang kecik gila uols che ta ni. heels tggi gila. muka bdn semua kecik. ...

Kecik tp badan seksi gitu mcm barbie tu kn.
Dlm tv/ig kita nmpk cam besar je tgk dedepan mmg lain huhu.
Mcm lofa tu iols penah jumpa depan2 pun jenis petite tp body dia seksi la sama mcm foziah ghous  gak kecik comel tp body sexy mantap sbb iols penah beratur belakang dia kt ikea.

Lihat semua komen(33)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057565s Gzip On
To Top