Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Dah Dua Bulan Katanya, Rozita Che Wan Hamil Anak Nombor Dua?

24-10-2017 10:38 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 6464| Komen: 67

Baru-baru ini Rozita Che Wan pulang dari China atas urusan peribadi, tak hairanlah sebab dia memang sering ke luar negara.

Apa yang menarik, kali ini dia dikhabarkan sedang hamil dan usia kandungannya kini sudah pun memasuki dua bulan.

Menurut Utusan Online, ada sumber yang juga kenalan rapat Che Ta mengatakan yang pelakon itu belum bersedia untuk mendedahkannya kepada umum selagi kandungan tersebut belum benar-benar kukuh.

Foto: IG Che Ta
Khabar ini dikuatkan lagi bila pereka fesyen dan vendor terkenal, Annas Easkey menyebut tentang hal tersebut di Instagram.

“Tak sabar tunggu adik @aaisyahdhiarana111 yang baru.”

Setakat ini masih belum ada penjelasan dari Che Ta.

Kalau betul memang ianya menjadi berita gembira buat semua peminat. Apa-apa semoga Che Ta akan buka mulut tentang perkara ini tidak lama lagi. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 67
Komen

Previous : "Kau Ingat AF Rancangan Aku Ke?" -Aliff Syukri Bengang Dituduh Kedekut

Next       : Iqram Dinzly Dikutuk, Selfie Di Pusara Bapa

Komen Terbaru

Quote DARSITA 25-10-2017 01:37 AM
Dapat baby girl lagi lah Che Ta biar dia beranak lagi dan lagi. Anak anak di chomel sangat (okay mixed) yang best dia tak lah mcm setengah retis yang "menjual" anak sampai orang naik meluat!

Lain-lain Komen

Quote manehnya 24-10-2017 10:43 AM
tudia.. dan dan naik thread

2 sekali pulak tuh
Quote raradhia 24-10-2017 10:45 AM
TAHNIAHHHHHH! xsabar nak tgok adik aisyah. .
Quote idakamaruddin 24-10-2017 10:48 AM
mcm bodoh je caption si pondan annas ni

kot ye pun..bini org tu kemain lagi hashtag kuat mencengkam bagai

Quote tengku_anggun00 24-10-2017 10:50 AM
tahniah...mcm best jaa jus goyang laju2 tuuu....
Quote mizruncing 24-10-2017 10:56 AM
ehh ada 2 thread ek. bru wish tahniah td kt thread lg 1
Quote amiekz86 24-10-2017 10:58 AM
bkn dh ada ka tread ni...
Quote amiekz86 24-10-2017 10:58 AM
adoiiiii laku keras tpik nih
Quote intan_smsb 24-10-2017 11:00 AM
idakamaruddin replied at 24-10-2017 10:48 AM
mcm bodoh je caption si pondan annas ni

kot ye pun..bini org tu kemain lagi hashtag kuat mencengk ...

harimau bintang
jus goyang rapat memang mendapat
hastag tak hingat
Quote MH3707 24-10-2017 11:00 AM
amboih, habak tak nak mengadung dah aih cheq taq oiii..tapi hawat mengandung jugaq
Quote appleGold 24-10-2017 11:01 AM
ayak hahahahaha
Quote idakamaruddin 24-10-2017 11:02 AM
intan_smsb replied at 24-10-2017 11:00 AM
harimau bintang
jus goyang rapat memang mendapat
hastag tak hingat

agak2 la kot nk berhashtag
bini org tu

tau la dorang ni mesti stok gurau lucah je

tp x beragak readers bc mcm apa je si pondan ni


Quote fifie_olin 24-10-2017 11:13 AM
idakamaruddin replied at 24-10-2017 10:48 AM
mcm bodoh je caption si pondan annas ni

kot ye pun..bini org tu kemain lagi hashtag kuat mencengk ...

pondan kah beliau
tp nmpk keras
Quote harrypoter 24-10-2017 11:18 AM
MH3707 replied at 24-10-2017 11:00 AM
amboih, habak tak nak mengadung dah aih cheq taq oiii..tapi hawat mengandung jugaq

terrr.... tak dan nk cabut...
Quote idakamaruddin 24-10-2017 11:19 AM
fifie_olin replied at 24-10-2017 11:13 AM
pondan kah beliau
tp nmpk keras

mulut pondan je mcmtu

terbukti la tu pondan tak mengaku pondan


Quote MH3707 24-10-2017 11:20 AM
harrypoter replied at 24-10-2017 03:18 AM
terrr.... tak dan nk cabut...

rozki.... tp sian si becok esah tu belum sempat nak puas bermanja...
Quote CrowneGlory 24-10-2017 11:20 AM
org lain yg sibuk offer nk beranak ...org lain yg peknen...apapun campuran che ta -zain kalau beranak mcm anak kucing pun xper comel2
Quote naina 24-10-2017 11:22 AM
Bpe umur sheols eh? 45 dh kan?
Masih subur lg ye.. Tahniah che ta
Quote tomaz 24-10-2017 11:23 AM
idakamaruddin replied at 24-10-2017 11:19 AM
mulut pondan je mcmtu

terbukti la tu pondan tak mengaku pondan

Khennn kaka.. Pondan je mulut mcm tu
Quote simatakucing 24-10-2017 11:25 AM
Tahnia cheta,

Manakala baby zainta jatuh number 2 selepas baby ctdk yg lain out hahah

Lihat semua komen(67)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.065699s Gzip On
To Top