Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Langsung Tak Dibayar, Punca Izreen Azminda Tarik Diri Dari Kontena 404

22-10-2017 12:56 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 12154| Komen: 92

Izreen Azminda menarik diri daripada pementasan teater Kontena 404 kerana terkilan dengan pihak produksi DBI Entertainment Sdn Bhd yang bersikap tidak acuh.

Sebelumnya, pelakon ini juga merupakan duta  barangan penjagaan diri di bawah kumpulan syarikat yang sama dan mendakwa tidak mendapat sebarang bayaran lagi.

Foto: Berita Harian
Izreen juga mengatakan yang pihak syarikat terbabit tidak memiliki etika dalam pekerjaan dan mempunyai masalah komunikasi.

"Bagi teater ini, saya tidak kisah apabila mereka menawarkan saya bayaran rendah, dengan syarat DBI perlu menjelaskan bayaran saya sebagai wakil produk syarikat itu.

"Pada mulanya, mereka berjanji akan menyelesaikan bayaran saya sebagai duta produk sebelum 15 Oktober, tetapi sehingga ke hari ini ia hanya janji kosong," katanya kepada BH Online.

Aktres itu juga terkilan dengan pekerja syarikat itu yang langsung tiada adab ketika bercakap.

"Kalau mereka cakap elok-elok dan jelas, saya masih lagi boleh 'beri muka'. Tetapi cara mereka langsung tidak menghormati saya," tambahnya. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
7
Marah
7
Terkejut
5
Sedih
5
Lawak
3
Bosan
4
Komen: 92
Komen

Previous : Hadiah Bersalin, Amar Baharin Bagi Amyra Rosli Kereta

Next       : Fezrul Khan, Dayana Roza Mabuk Dan Berparti Liar Di Sabah?

Komen Terbaru

Quote lhrunderground 18-1-2018 10:15 PM
Boring boring

Lain-lain Komen

Quote keypochino 21-10-2017 02:57 PM
Kalau dah nmpk mslah better blah dari awal
Quote skinskin 21-10-2017 03:30 PM
pementasan bermula ari ni?.. cmner tuhh
Quote JeepersCreepers 21-10-2017 03:35 PM
skinskin replied at 21-10-2017 03:30 PM
pementasan bermula ari ni?.. cmner tuhh

Hampir full house tp gmbr lantai ditunjuknya
Quote chazey 21-10-2017 03:46 PM
DBI? Euw! Helok la tarik diri seblom melingkup tak dibayar dimakan kawan retis sundri!
Quote mongoose_kidz 21-10-2017 03:47 PM
ini bukan scammer ini real
ironi sungguh
Quote JeepersCreepers 21-10-2017 03:50 PM
mongoose_kidz replied at 21-10-2017 03:47 PM
ini bukan scammer ini real
ironi sungguh

Tak malu langsung heols ni konfiden tahap delusional
Quote JeepersCreepers 21-10-2017 03:51 PM
chazey replied at 21-10-2017 03:46 PM
DBI? Euw! Helok la tarik diri seblom melingkup tak dibayar dimakan kawan retis sundri!

Tula heran nape ada org sanggup keje dgn heols lg in the first place
Quote alieyrina 21-10-2017 04:01 PM
Amenda poduk pjagaan diri dbi tu weyyy..mana 1
Quote swimswim 21-10-2017 04:43 PM
Kwn aku g tgk smlm. Dia kata citer ni lawak nak mampos. Boy ada jugak tunjuk muka
Quote salahmemaafi 21-10-2017 04:55 PM
Jed jedi mana jed????????
Ahli seniman mana?????
Quote amiekz86 21-10-2017 05:18 PM
404 ni citer lawak ka..citer seram
Quote moonbug 21-10-2017 05:36 PM
Edited by moonbug at 21-10-2017 05:56 PM

Pementasan diteruskan juga, siapa yg ganti Izreen? Short notice boleh replace, sempat practice ke
Quote conget 21-10-2017 05:49 PM
apo ajola acik sendu ni
Quote aderaderker 21-10-2017 05:55 PM
moonbug replied at 21-10-2017 05:36 PM
Pementasan diteruskan juga, siapa yg anti Izreen? Short notice boleh replace, sempat practice ke

Biasanya teater dia ada under study ke apa nama istilah dia, pelakon gantian in case ada apa2.
Tp dlm kes yg ni tak tau la kan
Quote sukacactus 21-10-2017 06:09 PM
JeepersCreepers replied at 21-10-2017 03:35 PM
Hampir full house tp gmbr lantai ditunjuknya


Wah! Hampir full house karpetnya
Quote timahterung 21-10-2017 06:15 PM
swimswim replied at 21-10-2017 04:43 PM
Kwn aku g tgk smlm. Dia kata citer ni lawak nak mampos. Boy ada jugak tunjuk muka

lawak sebab memang kelakar atau lawak sebab terlalu bodoh sampai jadik bahan ketawa orang ???
Quote moonbug 21-10-2017 06:18 PM
aderaderker replied at 21-10-2017 05:55 PM
Biasanya teater dia ada under study ke apa nama istilah dia, pelakon gantian in case ada apa2.
Tp ...

Haah ye jugak. Understudy kan term dia. Dulu pernah tgk cerita Smash kat Diva cerita pasal teater, ada pakai term tu
Quote Minami2013 21-10-2017 07:19 PM
timahterung replied at 21-10-2017 06:15 PM
lawak sebab memang kelakar atau lawak sebab terlalu bodoh sampai jadik bahan ketawa orang ???

Aah... betul2 lawak ke atau lawak sarcasm...
Quote one_piece 21-10-2017 07:45 PM
Hampir full house??
Bukti mana bukti.
Si boy ni kan suka menunjuk. Kalau hampir full. House mesti dah ada gambo dia selfie. Ni gambo karpet je. Tgk video pun mcm kerusi je yg full house

Lihat semua komen(92)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.135400s Gzip On
To Top