Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Hadiah Bersalin, Amar Baharin Bagi Amyra Rosli Kereta

22-10-2017 11:53 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 13263| Komen: 155

Foto: IG Amyra Rosli
Untungnya Amyra Rosli, baru sahaja dikurniakan anak, suami pula buat kejutan dengan menghadiahkannya sebuah kereta!

Menerusi Instagram, aktres cantik ini meluahkan rasa terharu dan terima kasih atas pemberian suaminya itu.

"Kehadapan Daddy... Anda adalah seorang insan yang paling baik yang pernah kami jumpa. Kami sangat bertuah mendapat seseorang seperti anda dalam hidup kami.

"Terima kasih atas hadiah ini dan untuk semua perkara istimewa yang anda lakukan. We love you @amarbaharin," tulisnya.

Foto: IG Amyra Rosli
Hadiah tersebut adalah sebagai tanda terima kasih Amar kepada pengorbanan Amyra melahirkan bayi lelaki mereka.

Sementara itu ruangan komen dibanjiri dengan ucapan tahniah daripada peminat-peminat.

"Kalau macam ni , beranal setiap tahun pun tak apa. Berderetlah kereta nanti."

Apa pun tahniah diucapkan sekali lagi. Bertuah betul dapat suami penyanyang dan romantik macam ni. Siapa yang tak sayang kan? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 154
Komen

Previous : Bukan Shahir Je, Ewal AF Megastar Pun Pernah Jadi Mangsa Mona

Next       : Langsung Tak Dibayar, Punca Izreen Azminda Tarik Diri Dari Kontena 404

Komen Terbaru

Quote lhrunderground 18-1-2018 10:14 PM
Kalau 8 anak dpt 8 kereta

Lain-lain Komen

Quote Orix 22-10-2017 11:57 AM
Amyra ni cantikkkkkkk sgat {:love
Quote moonbug 22-10-2017 12:09 PM
Alhamdulillah murah rezeki. Kereta apa tu?
Quote makneng 22-10-2017 12:13 PM
Mcm honda punya remote kan.. Ke ada word yg seswai selain remote... Ntahm
Quote doubleA 22-10-2017 12:17 PM
makneng replied at 22-10-2017 12:13 PM
Mcm honda punya remote kan.. Ke ada word yg seswai selain remote... Ntahm

Aah nampak macam honda punya
Quote de_ikea 22-10-2017 12:18 PM
Tahniah amar amyra
Quote makneng 22-10-2017 12:20 PM
doubleA replied at 22-10-2017 12:17 PM
Aah nampak macam honda punya

Owh ha mak besor kan biji mata baca komen kat pic tu, katanya one of the follower honda civic.
Quote iloveyou 22-10-2017 12:35 PM
tu ha kt komen ig ckp honda civic
Quote emelia1509 22-10-2017 12:40 PM
wah rezeki si amyra..huntong badan..

yang penting baby deols so cute
Quote abangadek 22-10-2017 12:41 PM
wahhh huntungnya kau amira sebaik laki kau tak bagi seprise ngajak mgesek masa hari keempat pantang sampai rahim terkeluar
Quote cupu 22-10-2017 12:44 PM
Dr sipi baby tu,nmpak muka ikut amar...
Quote CiliPadiSedap 22-10-2017 12:45 PM
Honda joy
Quote irsa 22-10-2017 12:46 PM
Untung laaaa
Quote daiman 22-10-2017 12:46 PM
Untung ko amyra..
Quote daiman 22-10-2017 12:48 PM
cupu replied at 22-10-2017 12:44 PM
Dr sipi baby tu,nmpak muka ikut amar...

Dah bapaknya amar nok. Kang kuar muka patah amin apa pulak.mau tersembul rahim amyra
Quote cupu 22-10-2017 12:49 PM
daiman replied at 22-10-2017 12:48 PM
Dah bapaknya amar nok. Kang kuar muka patah amin apa pulak.mau tersembul rahim amyra

Sja jer..aku xsuka amar ni..hehe
Quote cupu 22-10-2017 12:49 PM
daiman replied at 22-10-2017 12:48 PM
Dah bapaknya amar nok. Kang kuar muka patah amin apa pulak.mau tersembul rahim amyra

Sja jer..aku xsuka amar ni..hehe
Quote pakletop 22-10-2017 12:56 PM
Mojon artis belajar hidup sederhana
Pakai jer proton atau perodua
Duit simpan beli tanah
Quote AinRaz 22-10-2017 01:09 PM
weyh untung gile  !
Tahniah to both amar & amyra atas kelahiran anak sulung..

mesti comel gile ikut muka parents nya
Quote AinRaz 22-10-2017 01:10 PM
daiman replied at 22-10-2017 01:48 AM
Dah bapaknya amar nok. Kang kuar muka patah amin apa pulak.mau tersembul rahim amyra

hahahaha.. vodo la komen ni.... lawak

Lihat semua komen(155)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.114350s Gzip On
To Top