Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Anak Jutawan Ukraine Sebab 6 Maut

20-10-2017 02:27 PM |Dilihat:4989| Komen: 55
Anak perempuan jutawan Ukraine, Alyona Zaitseva, 20, menyebabkan enam terbunuh dalam kemalangan di Kharkiv, Ukraine.



Memetik Mirror, kereta Lexus Alyona yang dipandu laju merempuh sebuah kereta Volkswagen Touareg yang dipandu Gennady Dronov, 49, sebelum terbalik dan melungsur merempuh orang ramai di tepi jalan raya.



Pengawal peribadi bersenjata Alyona yang tiba dengan dua jeep serta-merta melindunginya daripada diserang saksi kejadian mengerikan itu.

Dapat dilihat mayat mangsa termasuk pelajar perempuan berusia 15 tahun bergelimpangan di atas jalan raya.




"Ia seperti medan perang," kata salah seorang saksi.

Anak kepada jutawan Vasily Zaitsev itu bagaimanapun tidak mengalami sebarang kecederaan.


Foto: Mirror

Antara mangsa yang cedera parah ialah wanita hamil tujuh bulan dan kini dilaporkan kritikal di hospital.

Tiga korban dikenal pasti sebagai Elena Berchenko, 25, Yury Neudachin, 24, dan Oksana Nesterenko, 36.


Foto: The Sun

Alyona yang masih belajar ditahan selama tiga hari dan siasatan awal mendapati dia tidak mengambil minuman keras sebelum kemalangan.

Gadis itu berdepan hukuman penjara sehingga 10 tahun, jika sabit kesalahan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 55
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote naina 1-11-2017 09:27 PM
Ada 1 berita tu si alyona ni siap gelak2 dgn ketua polis dgn peguam tak silap. Si bapak budak ni plak kata orang lain yang langgar anak dia dulu yg menyebabkan kereta anak dia drive tu langgar org lain.
So bila benda terjadi,  netizen jd sgt marah.dan kemudian mahkamah tetapkan hukuman 10 tahun tanpa pembelaan. Barula masing2 meloncat. Si alyona nangis2 si bapak kata nk byr ganti rugi rm6 juta +++ gitu kt family mangsa dan merayu keluarga mangsa maafkan ank dorg.

Lain-lain Komen

Quote dubuk 20-10-2017 10:53 AM
@seribulan

traffic light
Quote raradhia 20-10-2017 10:58 AM
sedih iols, asal kes bgni mesti org xbersalah yg maut! cuba laa c badigul ni yg mampus!
Quote fushimi 20-10-2017 11:19 AM
anak orang kaya
Quote idakamaruddin 20-10-2017 11:21 AM
cantik org nyeee tp syg buta warna

Quote abangadek 20-10-2017 11:22 AM
10 tahun ja hukuman  dgn 6 nyawa melayang
Quote putehkundor 20-10-2017 11:25 AM
Nampak tua aloya ni, mcm dah 30 an
Quote @pplegreen 20-10-2017 11:32 AM
Macam mana la dia bole tak nampak traffic light tu, kesiannyer la kat mangsa2 semua tu.
Quote shida81 20-10-2017 11:36 AM
lepas la tuh
Quote sekngucing 20-10-2017 11:38 AM
isle ka tu... nama mcm islee
Quote minguk 20-10-2017 11:39 AM
takziah semua.. berhati2 lah memandu, jangan lah langgar lampu merah!
Quote batmana 20-10-2017 11:40 AM
dh kaya, suh la driver bwakn
bahlol pnya pmpn
Quote batmana 20-10-2017 11:40 AM
dh kaya, suh la driver bwakn
bahlol pnya pmpn
Quote prettyuglybabe 20-10-2017 12:06 PM
kalau dia terlepas, semoga mampus digelek lori..
Quote wanitajelita 20-10-2017 12:10 PM
Entah2 terlepas...dan kes ni didiamkan media..dah nama anak jutawan
Quote lolita737 20-10-2017 12:11 PM
kalau dia pemegang kad oku mesti terlepas..

takziah buat keluarga mangsa..kesian yg hamil 7 bulan tu..
Quote Artemesiaa 20-10-2017 12:18 PM
Bila pandu terlalu laju budget boleh lepas tapi tak cam ni le jadinya, tahu nak seronok je kan dah mendapat
Quote fifie_olin 20-10-2017 01:01 PM
bleh plk ko x mati
Quote vanillaninja 20-10-2017 01:17 PM
Reckless nya sheols. I nak tengok dapat lepas ke tak.
Quote pinkypetal 20-10-2017 01:48 PM
Kesiannya kat mangsa2.

Lihat semua komen(55)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.097149s Gzip On
To Top