Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Jangan WhatsApp Saja, Jomlah Jumpa" - Aeril Zafrel

19-10-2017 03:24 PM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 4880| Komen: 29

Ingat lagi kes pasangan selebriti Aeril Zafrel dan Wawa Zainal ditipu Datuk Hot Perfume sebanyak RM100,000?



Harian Metro semalam melaporkan, ahli perniagaan berpangkat Datuk itu tampil menghubungi pasangan pelakon terbabit tiga hari lalu.

Menurut Aeril, dia menerima mesej menerusi aplikasi WhatsApp daripada Datuk itu selepas memuat naik status di laman Instagram miliknya.


"Dia menghantar mesej bertulis, ‘segala kebenaran akan terjawab tidak lama lagi’. Saya tidak faham dan kurang jelas dengan apa yang dimaksudkannya.

“Saya kemudian membalas mesej itu dan mengajak dia untuk berjumpa, tetapi dia tidak memberikan sebarang maklum balas. Saya berharap dapat berjumpa dengannya bagi menyelesaikan masalah ini," katanya.


Foto: IG Aeril Zafrel

Tambahnya, bukan niatnya memalukan individu itu, sebaliknya tindakannya itu bertujuan untuk menuntut haknya semula.

"Jumlah RM100,000 bukannya sikit. Jadi, saya memang tetap berjuang mendapatkan semula wang saya. Saya ajak berjumpa supaya masalah ini dapat diselesaikan segera.

"Saya faham ketika ini dia mungkin ada masalah dan kalau minta sekali gus pun bukannya dia boleh bagi. Dapat separuh dulu pun okey. Saya hanya inginkan wang dan hak saya semula. Saya harap dia pun faham situasi saya," ujatnya.

Selain itu, Che Ta turut menjadi mangsa individu sama sehingga kerugian sebanyak RM50,000.


Foto: IG Che Ta


Apa masalah Datuk itu sehingga 'lesap' duit artis-artis ni? Semoga mereka dapat selesaikannya dengan cara baik. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 29
Komen

Previous : Fuh, Shaheizy Sam Tayang 'Body Baru' Yang Recik!

Next       : Pelakon Dan Pengacara 'Kayu' Boleh Sertai Bengkel Saya-Nabil Ahmad

Komen Terbaru

Quote Scarlet17 23-10-2017 12:08 PM
dato mana ni yea

Lain-lain Komen

Quote idakamaruddin 19-10-2017 05:35 PM
krikkk krikkk krikkkk

Quote tomaz 19-10-2017 05:40 PM
sendu sgt benang ni.. hahak
Quote kodoksilver 19-10-2017 05:54 PM
kih kih kih gelak je boleh?
Quote Ratutulip 19-10-2017 06:09 PM
hurmmm senang nya org nk buat duit ya... krik krik krik
Quote damian_lee 19-10-2017 06:29 PM
Gigihnya laki bini bercontact lense

Feeling david bekam and posh yang share underwear ke?
Quote HannahMontana 19-10-2017 07:30 PM
jumpa Rozita Che Wan baru2 ni....

Ecah hantu telur korma
Quote cahayamataku 19-10-2017 11:01 PM
Siannya baru 6 orang komen kat thread ni

Ok dah 7 dah komen. Yehaaa

Quote RatuDunia94 19-10-2017 11:23 PM
100k bg kat org mcm tu je?? Tau la belajar x tinggi. Tp x kan xde common sense?
Quote Jorja 19-10-2017 11:38 PM
Wawa so cantik tapi geli tengok wanita bertudung simpan kuku panjang termasuklah yg ada hati pakai false nails
Quote bebeng 19-10-2017 11:48 PM
Euwww kuku
Quote rosmahisham 19-10-2017 11:51 PM
dato mana yg penipu tu..reveal je la.
Quote WajibulGhunah 20-10-2017 01:06 AM
Pi kt twitter si aeril ni
Kompem korg xleh tido lps tu (hiperbola)
Gigih nau membatak demi rt
Quote rainbowrainz 20-10-2017 09:11 AM
12 je komen...........
Quote fushimi 20-10-2017 09:20 AM
aku tambah jadi 15

buta buta kena tiupu.Kenapa geng retis kat mesia ni mudah tul kena tipu

kalau soal duit lain kali better ko ambil lawyer hokey baru tak kena tipu.
Quote -electrifying- 20-10-2017 11:10 AM
cantiknya wawa em em
Quote virgo19 20-10-2017 11:25 AM
menyampah tgk aeril ni, dia mcm terlalu show off kehenseman dia, tau la ko mmg hensem, tp buat biasa sudah, lg nampak macho.
Quote RedPoppy1 21-10-2017 12:17 AM
kalau x kene tipu mmg takkan wujud thread diorg... bosan lah both of them. dah2 la pakai lense color2 airil.. x elok punn
Quote doubleA 21-10-2017 12:24 AM
Sory iols tak rasa suhairil sunari ni hensem
Quote doubleA 21-10-2017 12:25 AM
Tapi wawa jenal memang cun

Lihat semua komen(29)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056596s Gzip On
To Top