Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Close

Geng Kunyit Makin Berani Di Malaysia, Boleh Terima Ke Tak?

19-10-2017 11:34 AM |Dilihat:6686| Komen: 107

Artikel Oleh Maly Rosli | Video Oleh Tan Zhen Sheng  | Suntingan Visual Oleh Tan Zhen Sheng|


Isu LGBT ni dah lama bertapak di Malaysia dan sejak kebelakangan ini mereka semakin berani menunjukkan taring. Muat naik status dan gambar bersama pasangan sejenis macam ia suatu perkara yang normal.

Takut betullah! Golongan gay atau geng kunyit sekarang ni berleluasa mencari mangsa di mana-mana sahaja. Apa nak jadilah dengan dunia akhir zaman ni. Bahaya! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
4
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 107
Komen

Komen Terbaru

Quote ckenj 18-11-2017 11:08 PM
Memang byk..tak taw la apa nak jadi..

Lain-lain Komen

Quote memeque10 19-10-2017 11:36 AM
golongan taik kunyit lahnat c.i adalah dimohon untuk beri sepatah dua kata...
Quote taste 19-10-2017 11:45 AM
liputan tak berkualiti sangat
Quote laksmanabentan 19-10-2017 11:50 AM
Abg Jat @ Nur Sajat pun selamba jer update kat IG, siap nak kawin bagai...

lepas ni ramai ler spesis mcm tu keluar dari sarang...
Quote botol_tritan 19-10-2017 11:58 AM
x boleh terima kalau kunyit yg melibatkan liwat (tanpa rela) pada mana2 lelaki/pedo kepada kanak2 lelaki. GTH sgt!
Quote tungkai 19-10-2017 12:13 PM
Kalau lesbo, geng terung la...
Quote MengkuduMasam 19-10-2017 12:20 PM
lelaki = kunyit...

pompuan = lengkuas kot...


tp terung lebih sesuai...
Quote saladin780 19-10-2017 12:36 PM
tungkai replied at 19-10-2017 12:13 PM
Kalau lesbo, geng terung la...

kalu ikut pakar tatabahasa lgbtQ..geng nippon paint merujuk kepada acik2 lesbos

@Vokuro

Quote pooh~key 19-10-2017 12:37 PM
Amboi ayat akak tak tahan nak gelak. Berleluasa mencari mangsa di mana sahaja tu sis! Apa point kau dengan ayat tu wahai sister wartawan bimbo oi sis?
Quote kivio 19-10-2017 12:38 PM
Dah xde enforcement drpd federal law
Tu yang besar kepala sangat geng-geng konyet nie.
Quote pooh~key 19-10-2017 12:44 PM
Senang cerita begini lah iya sister oiii sekalian. Kau anjurkan je satu event untuk golongan gay ni. Lepas tu kau letak la racun dalam minuman tu. Nak sangat golongan macam akak ni mampos kan? At least bolehlah akak mati dalam keadaan persis prince charming sebegitu.
Quote nadie90 19-10-2017 12:58 PM
Sy nk tau dri mana/sapa yg bg gelaran Geng Kunyit ni...ad spa2 tau?
Quote pooh~key 19-10-2017 01:05 PM
nadie90 replied at 19-10-2017 12:58 PM
Sy nk tau dri mana/sapa yg bg gelaran Geng Kunyit ni...ad spa2 tau?

Entahlah sis. Akak syak yang bagi gelaran tu spesis suka kena rimming persis sis modngengade lah kot?
Quote taikor 19-10-2017 01:07 PM
macam la lgbt tu budaya ikutan. nak ber gay, diirang start ber gay, gitu
Quote dcruins 19-10-2017 01:14 PM
Social terrorism laaa kata kannn, golongan conservative Yanks pun tertekan...

mungkin tiba masa warga dunia yg tak setuju dengan social terrorism jenis ni untuk wujud kan akta terrorism khusus untuk kes2 macam ni, jadi kan benda ni letak bawah jenayah terrorism bentuk social..

---------------

https://townhall.com/columnists/joannemoudy/2014/06/08/armed--dangerous-the-terrorism-of-the-lgbt-radicals-n1848920

quote,

When the word terrorism is used today, most people equate it with Muslim extremists, radical bombings and hijacked aircraft. But theres another form of terrorism happening right here in America, and the perpetrators are out to destroy the very fiber of our Judeo-Christian heritage and U.S. Constitution. Welcome to the bloody LGBT battlefield where everyone is fair game in a relentless, multifaceted assault on our humanity.
Quote nisako 19-10-2017 01:25 PM
dah pihak berkuasa pun buat tak tahu je...........
Quote putehkundor 19-10-2017 01:27 PM
Entah entah suami kau sendiri tgh dok hisap konek jantan Masa tgh interview ni
Quote yokoono 19-10-2017 02:11 PM
putehkundor replied at 19-10-2017 01:27 PM
Entah entah suami kau sendiri tgh dok hisap konek jantan Masa tgh interview ni



betul kak teh..jgn simply judge org. Ramai je pmpuan yg tertipu skrg ni... budget laki menoron theyols hari2 adalah straight.

Kdg2 depan blkg pn dorg tala jer.. byk da citer kt FD tu.
Quote pooh~key 19-10-2017 02:13 PM
Gelak, gelak jugak sister. Namun akak akuilah kheennn akak sedih bilamana akak terpaksa berlakon straight.
Quote chaotic_soul 19-10-2017 02:22 PM
kt indon lg banyak...

Lihat semua komen(107)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057658s Gzip On
To Top