Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Gara-Gara Bergayut Di Tingkap Kereta,Wanita Maut Rempuh Tiang Papan Tanda

13-10-2017 12:33 PM |Dilihat:3475| Komen: 35

Gara-Gara Bergayut Di Tingkap Kereta,Wanita Maut Rempuh Tiang Papan Tanda

Malang tidak berbau, hanya kerana ingin berhibur dengan cara yang tidak sepatutnya, seorang wanita menemui ajal dalam keadaan yang mengerikan. 

Memetik laporan Daily Mail, seorang wanita Rusia berusia 35 tahun maut selepas terbabit dalam kemalangan ketika sedang duduk bergayut di tingkap kereta di bahagian penumpang hadapan, semasa rakannya sedang memandu serta merakam gelagatnya.

Mangsa berasal dari Moscow dikenali sebagai Natalia Borodina, sebelum itu menanggalkan bikininya dan duduk di tingkap kereta sambil dirakam oleh rakannya. 

Video viral itu menunjukkan mangsa dalam keadaan separuh bogel kelihatan sedang 'beraksi' sebelum merempuh tiang papan tanda jalan. 

Difahamkan video itu dirakam di lebuh raya berdekatan Punta Cana, di Republik Dominica, yang dirakam sendiri orang rakannya, Ivanna Boirachuk, 32, yang juga memandu kereta tersebut. 

Lapor media Rusia, mangsa dikejarkan ke hospital, namun disahkan meninggalkan dunia kerana mengalami kecederaan yang serius. 

Sementara itu, netizen di media sosial menyalahkan Ivanna kerana tidak fokus pada pemanduannya sehingga menyebabkan mangsa merempuh tiang papan tanda jalan. 

Selain itu, netizen juga turut mengecam tindakan mangsa yang dilihat sengaja membahayakan diri sehingga menyebabkan dirinya maut, sekaligus menyebabkan anaknya kehilangan ibu.- CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 35
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote hanalisa 14-10-2017 02:06 PM
cantik tapi sayang, otak letak kat tetek.

Lain-lain Komen

Quote fishcracker 13-10-2017 12:40 PM
Cash????????cari nahas betul {:nose
Quote ShiningStars 13-10-2017 12:43 PM
Sapa suruh dok bgayut kat tingkap..kan dah kena
Quote freezyout 13-10-2017 01:08 PM
akai ..letak kat  mana???
Quote Deidra 13-10-2017 01:24 PM
Total lost.
Quote tumpanglalu74 13-10-2017 01:28 PM
https://www.liveleak.com/view?i=2c0_1507775239

Jemaah masjid dilarang tengok ye..  Jangan tekan play..

Ujian keimanan.  Lepeh solat boleh le aku tak larang.

#solatjumaat

Quote putehkundor 13-10-2017 01:36 PM
Mendapat lah kau
Quote L_Z 13-10-2017 01:55 PM
Bodoh..35thn pon xleh pikir...dah la ko ada anak...selayak nya ko mati...padan muka ko
Quote lasagnaklcc 13-10-2017 02:02 PM
Nasib tak nampak apa2 yg berdarah.
Quote namr 13-10-2017 02:09 PM
Ko dah kenapa gila
Quote alieyrina 13-10-2017 02:22 PM
Adab..kat maner?
Quote Vokuro 13-10-2017 02:26 PM
Cash dari elohim ke dek?
Quote Artemesiaa 13-10-2017 02:28 PM
Galak sangat kan dah mendapat
Quote vanillaninja 13-10-2017 02:36 PM
Tak berani I nak view. I cuma kesian dekat anak sheols, tak pasal2 kehilangan ibu
Quote marumaru 13-10-2017 02:49 PM
kesian anak dia... bila tngk saat akhir ibu tngh benda bodoh gini...
Quote kamil8891 13-10-2017 02:52 PM
hahahah AZAB nye dia mati
kikikikiki
Quote Jennyrol 13-10-2017 02:52 PM
Adoii xpasal2 mati mcm tu je.. Sian kat anak.. Sblm buat xpk
Quote insulin 13-10-2017 02:57 PM
Semoga bersemadi dengan aman.
Quote mieymiey 13-10-2017 03:05 PM
Kebodohan diri sendiri.
Quote taji2906 13-10-2017 03:31 PM
minit 0:14 tu, nampak badan dia dah mcm kena twist.. memang mati la.. bodoh tempah maut.

Lihat semua komen(35)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088945s Gzip On
To Top