Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

"Apa Masalah Kau Ni Pompuan?"-Diva AA Pula Mengamuk Dengan Joy Revfa

13-10-2017 12:04 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 11667| Komen: 115

Kenyataan demi kenyataan keluar dari mulut Joy Revfa dan Hafiz Hamidun dan banyaknya hal dalam kelambu yang diceritakan.

Tak sudah-sudah, bukan sahaja orang di luar sana yang semak, tapi rupa-rupanya Diva AA pun naik berang.

Dalam satu entri terbarunya di instagram, Diva AA atau Azwan Ali nampaknya meluahkan pendapatnya tentang kemelut rumah tangga yang berlaku di antara mereka.

Foto: IG Diva AA
Selebriti ini mempersoalkan tindakan Joy yang telah mengadakan sidang media tentang Hafiz Hamidun.

"Apa masalah pompuan ni? Tak berabih angkut satu famili? For a suckings PC? Benda celah bedah agak-agak menyalakkkk! Saja wonder? Masa mak ko main dgn bapak ko? Puas x? #PUII Melampau lampau! Bagi betis nak paha? #GOtoHELLLL"



Sementara itu, pengikutnya juga turut bersetuju dengan apa yang dikatakan oleh Diva AA.

Ramai yang meluat nampaknya, tapi rasanya kes ini sudah sampai ke penghujungya tak lama lagi.-CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 115
Komen

Previous : Ramai Terasa Hati, Lagu Baru Zizi Kirana Sindir 'Ustazah Internet'?

Next       : Bagaimana Kalau Sajat Bertaubat, Mesti Lagi Mulia Dari Kita-Caprice

Komen Terbaru

Quote bananes 21-10-2017 10:16 PM
fishcracker replied at 13-10-2017 12:19 PM
dis time,iol #teamdivaAA y bother

Hahhaha y bother

Lain-lain Komen

Quote kiah_mai_pulak 13-10-2017 12:10 PM
Yyyyyy botherrrrrrr???????
Quote newyork 13-10-2017 12:12 PM
Teringat  dia campak cd piz midun dalam tong sampah
Quote rospinki 13-10-2017 12:14 PM
eleh..dah korang pun sebok nak tau..tak payah baca blah terus
Quote Iema5008 13-10-2017 12:16 PM
Kali ni aku sokong azwan hahaha.... naik lemau dh dengar kes joy dgn hh ni... kat opis pun makcik2 bawang dok ckp psal kes joy... ksian la apa la... adoihhh
Quote intan_smsb 13-10-2017 12:18 PM
bila diva bersuara
Quote fishcracker 13-10-2017 12:19 PM
dis time,iol #teamdivaAA y bother
Quote rainbowrainz 13-10-2017 12:22 PM
errhhhhhmmmmmmmmmm
Quote wookiehoney 13-10-2017 12:32 PM
so cd hafiz dh pungut belom dr tong sampah?

gichew
Quote harkktuih 13-10-2017 12:37 PM
Y pondan ni bother hal org plak?
Quote adm7 13-10-2017 12:44 PM
kategori who are yus sgt utk diambik kesah pun...
Quote cicicumel 13-10-2017 12:44 PM
ntah nape i rasa mcm puass sgt bila baca thread ni..hahaa.....
Quote Aduradura 13-10-2017 12:46 PM
Kecoh la diva AA ni, time heolls mengutuk org , menglahanatkan org tak pikir plak..pastu diselang seli dgn posting heolls kt mekah......eeeee, hipokrit sgt diva AA ni....setakat heolls buat posting kengkonon cerca joyrepah, takdepape yg perlu dibanggakan pun kalau dtg dr mulut diva AA ni ...yekss
Quote cheergirlz 13-10-2017 12:49 PM
amboii diva aa setepek terus di bagi...
Quote netto_ 13-10-2017 12:49 PM
Br aku tau siap buat pc bagai
Quote mokcikKSKB 13-10-2017 12:52 PM
diva AA ni celah kain gaduh adik bradik dia pon sampai kematian mak dia pon org tau..why bother hal kain org lain
Quote silampumeja 13-10-2017 01:09 PM
newyork replied at 13-10-2017 04:12 AM
Teringat  dia campak cd piz midun dalam tong sampah

Kes mana ni? Nape dia campak?
Quote scarflicious 13-10-2017 01:18 PM
Aku tetiba sokong diva... hahahaha
Quote samasam90 13-10-2017 01:22 PM
hahaha, puas ke nek main dgn apak repah? ke lari juga?? gituhhh kutukan terrrr-jahanam kekdah ya..

btw khuensssss, sepatutnya tered @top5complete yg kena buat bodoh, baru boleh popular tu sesuai masukkan repah..

lepas post psiko gersang betinzzz sefamili, baru tahu kewujudan produk nerve sheolls..

dah la tu fefelin tycoon, founder of apa ntah.
Quote JeepersCreepers 13-10-2017 01:29 PM
First time setuju dgn diva aa that woman is super psycho

Lihat semua komen(115)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053044s Gzip On
To Top