Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Netizen Muak Drama 'Dalam Kelambu' Hafiz, Joy

12-10-2017 12:15 PM |Dilihat:3964| Komen: 25
Oh, mai! Bila nak tamat 'drama dalam kain' Hafiz Hamidun dan Siti Arifah Amin atau Joy Revfa ni?



Macam mainan video pula berbalas-balas tembakan sampai netizen pun dah meluat nak hadap drama rumah tangga mereka berdua.

Terbaru, selepas Hafiz menafikan kenyataan Joy di media sosial, netizen memenuhi ruang komen dengan pelbagai reaksi. Malah, ada yang muak memerhatikan gelagat kedua-dua pasangan itu yang 'tak malu' mempamerkan hal peribadi untuk tontonan khalayak.



"Kau tak reti nak ajak Joy tu berbincang ke? Yang heboh dekat Twitter tu buat apa?

"Hal dalam kain pun kena orang masuk campur ke?

"Hal dalam kelambu laki bini pun masih nak kongsi? Bangang," antara komen netizen.


Foto: Twitter

Diharap Hafiz dan Joy segera ambil tindakan untuk meredakan segala kekusutan yang berlaku. Betul kata netizen, perihal rumah tangga tak perlu nak diheboh-hebohkan. Selesaikan dengan cara baik tanpa mengaibkan sesama sendiri, okey? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 25
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote fealefea 15-10-2017 10:45 AM
I am just wonder, how much both spent for the wedding and how it's turn out to b.

Lain-lain Komen

Quote vanillaninja 12-10-2017 12:22 PM
Tak cukup ke issue pasal theyols ni dekat board Gosip sana. Dekat sini pun perlu dibincangkan ke?
Quote Artemesiaa 12-10-2017 12:25 PM
Salah board dah ni
Quote apek88 12-10-2017 01:03 PM
Bodo jgk ustak ni.
Quote jahcomel 12-10-2017 01:11 PM
sian apis xpasal2 nko y kna nanggung sgala cemuh maki hamun org...pdhal nko xde pn duk canang aib repah pn...
Quote mixed 12-10-2017 01:24 PM
aku lagi muak dgn kelebamam wartawan cari dok buka benang repah & hh yg dh ada

semak la
Quote jerukkedondong 12-10-2017 01:46 PM
Sabar lah HH ..
Yg terbaik selalu nya Allah bg lmbt..
Sementara nk dpt yg terbaik tu..kau hadap lah dulu si repah gila tu...
Hugs for fatargh n olea...{:hooray
Quote friedfishsoup 12-10-2017 01:54 PM
Kenapalah bukak thread pasal dua orang nie banyak2?
Quote ekmal_sorrow 12-10-2017 02:08 PM
dlm kelambu? dude aku tgk joy reyfa ni pun xda selera nak fap. elok la ada "fa" kat ujung.....muka pun mirip "sorang lagi"
Quote borrow 12-10-2017 02:16 PM
Sama naik deyols kan. Saling mengaibkan . bertemu buku dgn ruas gitew.  Better heols tweet

"Ripah gonna h8 h8 h8 . Im gonna shake shake shake" jah

Quote sunshinelady 12-10-2017 02:22 PM
by the way, moderators, there are sooooo many threads jual barang nowadays menyemak kat forum gossip tempatan ni. org2 ni patut ban je if u can.
Quote Despacito 12-10-2017 02:55 PM
Tak ada faedah citer dia org ni.... next one pls
Quote kenarikelabu 12-10-2017 03:21 PM
Bye2 la Repah.
Quote hahanini93 12-10-2017 04:43 PM
taktahulah midon oi
Quote mommymonster82 12-10-2017 04:47 PM
Forumer plak muak dgn thread dorg yg melambak2..   
Quote minahmanja 12-10-2017 04:53 PM
aku tk faham kenapa si joy ni beria2 nk ckp dh bersama ke blum.. itu privacy kau laki bini kot.. sudah2 la tu nk memalukan diri...
Quote lululun 12-10-2017 04:53 PM
Good job netizens! Nasihat bernas.
Quote mizruncing 12-10-2017 05:03 PM
xtau nk side n caye kat spe
Quote offwhite 12-10-2017 05:41 PM
ini kalo buat drama rantaian mmg x laku..
Quote duniaglamer 12-10-2017 07:10 PM
Kunyit.

Lihat semua komen(25)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060780s Gzip On
To Top