Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Danial Lawak Solo Ditampar Amy Mastura, Dah Kenapa?

12-10-2017 11:36 AM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 7894| Komen: 61

Siapa tengok program CCTV baru-baru ini pasti akan ternampak satu adegan di mana Amy Mastura menampar pelawak Danial Lawak Solo. Tapi, kenapa pula ditamparnya Danial tu, Amy? 



Okey, sebenarnya Amy tak sengaja pun tertampar Danial. Menerusi akaun Instagram (IG) miliknya, Amy akui apa yang berlaku adalah diluar kawalan disebabkan reaksi spontan akibat melatah.

"Siapa tengok CCTV haritu? Maaf ya, akak bukan sengaja nak pukul mereka tau. Semua di luar kawalan," tulisnya.




Status itu mendapat reaksi netizen yang turut terhibur dengan kejadian itu.

"Hahaha, comel la Kak Amy ni.

"Itulah, orang melatah tak boleh diusik.

"Hahaha, kelakarnya," antara komen netizen.



Foto: IG Amy Mastura

Ha, memang mendapatlah kan? Siapa suruh kacau orang yang ada 'penyakit' melatah ni. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 61
Komen

Previous : "Tiz Zaqyah Banyak 'Komplen'? Nanti Saya Lantik Jadi AJK" - Zed Zaidi

Next       : "Tajuk Tak Terang" - Fathia Latiff Tak Faham Maksud Cashless

Komen Terbaru

Quote shania88 1-11-2017 03:23 PM
dia melatah kan
org latah memg camtu la..

Lain-lain Komen

Quote idril 12-10-2017 11:55 AM
x mencarut pulak dia?
Quote Amina_Mirza 12-10-2017 11:59 AM
Teruk jugak latah sheols ya. Org latah ni letih tau lepas melatah.
Quote kiah_mai_pulak 12-10-2017 12:03 PM
Bila karier di ujung2 usia ni, melatah pun melatahlah, janji boleh buat modal nk relevant dlm industry seni.. katanyaa., kesiann tgk ni.. x leh imagine kalau tokti pun tkpsa jadi mcm ni sbb nk kekal relevan di mata masyarakat.
Quote caprut 12-10-2017 12:05 PM
klo tgok amy mastura msa dkt award show dkt malaysia yg dok upload dkt utube. comel gler dia. lg comel dri siti ngn erra. amy mastura pemes tp x dpt nk pemes sbb bkn artis stereotype . mksod aku jdi pyanyi x nyanyi lagu mendayu dok brlakon x brlakon watak sedih2 skit2 nk kena nanges teraniya
Quote BoongaKertas 12-10-2017 12:08 PM
giler awet muda betul kak amy ni.
Quote mamapea 12-10-2017 12:08 PM
kiah_mai_pulak replied at 12-10-2017 12:03 PM
Bila karier di ujung2 usia ni, melatah pun melatahlah, janji boleh buat modal nk relevant dlm indust ...

amy mastura dh melatah lama la...mmg dr dia muda dulu..
Quote apikwaeh 12-10-2017 12:14 PM
iols ada atok menakan latah camni.. tapi agak teruk
sheols start latah lepas dipaksa kahwin dgn anak kenalan moyang iols..
tinggallah bf sojar sheols bersedu sedan di birai tingkap sambil menatap muka masing2 diiringi hujan gerimis..
kat pelamin muka sembab2 mata bengak2 dek penangan drama sedih

start hari tu sheols mmg latah teruk. penat sampai berpeluh2
jangan lah usik time berdiri.. suruh menari sheols menari
mmg jadi hiburan time kenduri laa...

time muda mmg carutan semua keluar.. dgn gunting, pisau semua dok hunus..bahaya!
tapi bila dah tua ni..akan keluar apa yg kita suruh dan words elok2 sikit
Quote -electrifying- 12-10-2017 12:23 PM
cantiknya nek amy ni, meols dlu kcil2 je wktu kemuncak dia dlu
Quote munchkin 12-10-2017 12:42 PM
Kalau sejak lahir melatah tu aku boleh terima alasan. Pelatah ni attention seeker saja. Hanya malays je yg melatah.

Hari tu mencarut. Lepas kena denda boleh pulak pattern latah tukar jadi tampar orang pulak

I dont buy bullshit latah pelatah ni. Sebab pernah si pelatah tegar perasan aku menyampah and boleh pulak control tone down latah dia. Dia akan naik syeikh bila org suka and entertained by latah dia. Bila org start tak suka or tak layan, boleh pulak tone down. So thats why it bs.
Quote buragazz 12-10-2017 01:46 PM
Tak silap amy ni dari dulu dah melatah.. masa dia jadi cabin crew dulu kebetulan aku practicle kat sana (Zaman Subang) pernah dia melatah masa tu tak silap annual dinner "ant*t lima puluh sen"..

Amy ni setakat bergelar artis takde pun cerita buruk pasal dia dan ramai yang tau dia kaki melatah so orang patutnya takperlu nak agah2 dia nak2 bila live... tak kene kat kita memang boleh cakap.. Aku pun tak rasa dia nak jual nama dia balik dengan mencarut dalam radio...
Quote chaotic_soul 12-10-2017 02:25 PM
nasib x kena smackdown
Quote mommymonster82 12-10-2017 02:46 PM
Edited by mommymonster82 at 12-10-2017 02:47 PM
munchkin replied at 12-10-2017 12:42 PM
Kalau sejak lahir melatah tu aku boleh terima alasan. Pelatah ni attention seeker saja. Hanya malays ...


Setuju ngan munchkin.
Latah mmg boleh control.
Tp mmg ada org jenis cepat terkejut.mcm me jenis cepat terkejut.
Tp per2 pon boleh kontrol bila tekjut tu apa yg keluar dr mulut kita.
Quote SweetShera 12-10-2017 02:50 PM
Edited by SweetShera at 12-10-2017 02:51 PM
buragazz replied at 12-10-2017 01:46 PM
Tak silap amy ni dari dulu dah melatah.. masa dia jadi cabin crew dulu kebetulan aku practicle kat s ...

camana agaknya klu tgh layan penumpang tetiba melatah





Quote ainie_1008 12-10-2017 03:46 PM
munchkin replied at 12-10-2017 12:42 PM
Kalau sejak lahir melatah tu aku boleh terima alasan. Pelatah ni attention seeker saja. Hanya malays ...

aku bkn pelatah semula jadi, tp ader keadaan tertntu aku akan jd melatah. bkn mintak pon nak melatah, tp dah nasib. kadang2 dpn bos besar terpaksa melatah dan menahan malu.
Quote munchkin 12-10-2017 04:20 PM
Edited by munchkin at 12-10-2017 04:22 PM
mommymonster82 replied at 12-10-2017 02:46 PM
Setuju ngan munchkin.
Latah mmg boleh control.
Tp mmg ada org jenis cepat terkejut.mcm me jeni ...


Mmg boleh pun mommy. Menyampah ngan org kata penyakit latah. Eh kalau penyakit sampai mencarut sampai assault tampar orang or keluar senjata kenapa tak lapor pada pakar sakit jiwa. Depa ni more to nak mendabik dada menghidapi penyakit latah tapi tak berbuat apa pun. Sekadar nak seek attention lagi orang seronok lagi galak mereka melatah. Pui
Quote munchkin 12-10-2017 04:25 PM
Konon ada pelatah tegar masa aku attend open house. Semua bertepuk bersorak nak tengok aksi pelatah ni. Husband dia sendiri buat muka meluat. Aku palibg and buat muka menyampah. Habis latah dia boleh dia kata ehh ada orang tak suka lah. Kata org pelatah ni konon tak sedar diri so macam mana dia tahu muka aku menyampah???

Lagi satu orang keliling cabar dia tampar suami. Dia pegi kat suami tapi tak tampar pun. Sebab tak berani. So its all bs sebab husband dia berdiri tegak buat muka menyampah jugak. So yg kelilibg menyokong bersorak suka tu ada kena baling air sebab dia tengok org tu syok ngan latah dia.
Quote abil_tetra 12-10-2017 04:26 PM
mommymonster82 replied at 12-10-2017 02:46 PM
Setuju ngan munchkin.
Latah mmg boleh control.
Tp mmg ada org jenis cepat terkejut.mcm me jeni ...

eee takutnya...sy jenis cepat terkejut juga
mujur klu terkejut tergamam je xde melatah
hrp bkn itu la puncanya
Quote abil_tetra 12-10-2017 04:27 PM
tp amy mmg comel...pnah jumpa dia selisih mcm budak sekolah je, mujur la tau tu amy

kesian kan...xkan dia sesaje nak buat...sbb mcm buruk la pakai vogue2 tetiba saje nak melatah
Quote noorhairiahma 12-10-2017 04:33 PM
dah agak dah, mesti sebab melatah ni.....hahahah

Lihat semua komen(61)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061742s Gzip On
To Top