Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Rogol Dan Dera Remaja, Suami Isteri Jadi Buruan

11-10-2017 04:37 PM |Dilihat:2342| Komen: 33
Sepasang suami isteri menjadi buruan polis selepas dipercayai memperkosa dan mendera remaja perempuan berusia 16 tahun.

Memetik Sinar Online, mangsa sudah tidak bersekolah dan kejadian berlaku sejak Julai lalu ketika dia bersama teman lelakinya bekerja di kedai besi buruk milik suspek di Bandar Teknologi, Kajang.



Menurut Ketua Polis Daerah Kajang Asisten Komisioner Dzaffir Mohd Yussof, sejak bekerja dengannya, suspek dan isterinya sering memukul mangsa serta teman lelakinya menggunakan kayu, paip, besi, penyangkut baju dan tangan sekiranya kerja mereka tidak memuaskan hati. 

Mangsa juga diperkosa beberapa kali oleh suspek selain dipaksa menjilat kemaluan isteri suspek.

"Bagaimanapun, pada September lalu, teman lelaki mangsa telah berjaya melarikan diri dari rumah suspek. Manakala mangsa melarikan diri pada 3 Oktober lalu dengan bantuan seorang kenalan lelakinya.

"Mangsa kemudian telah dibawa ke Hospital Kajang dan laporan polis turut dibuat mangsa kelmarin," katanya.

Hasil pemeriksaan, doktor mendapati terdapat kesan koyak lama pada kemaluan mangsa selain kesan parut dan luka di beberapa anggota badan mangsa dipercayai kesan dipukul.

Sementara itu, polis masih dalam usaha mengesan pasangan suami isteri terbabit.

Siasatan masih dijalankan dan kes disiasat mengikut Seksyen 376/324 Kanun Keseksaan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 33
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Jorja 14-10-2017 02:01 PM
Boleh tak polis @ reporters tolong reveal muka lakibini gila seks ni..especially si bini nak tengok muka org yg paksa2 org jilat barang dia

Lain-lain Komen

Quote raradhia 11-10-2017 12:58 PM
astaghfirullahalazim kesiannya
Quote kentel 11-10-2017 01:04 PM
persetankan!!! sila mogok @memeque10 ketuatnan hang dicabul...pegi merotib tegakkan syiar isele...
Quote nisako 11-10-2017 05:04 PM
sialnye...........................
Quote notyghosty 11-10-2017 05:10 PM
mcm2 hal... giler la... x tercapai dek akal bnda2 yg berlaku sekarang ni...
Quote dizzzek 11-10-2017 05:11 PM
kentel replied at 11-10-2017 01:04 PM
persetankan!!! sila mogok @memeque10 ketuatnan hang dicabul...pegi merotib tegakkan syiar isele...

keyword detected:
kedai besi buruk


another bangsa kot
Quote epis 11-10-2017 05:26 PM
Siannye huhu            
Quote awekjepun 11-10-2017 05:45 PM
Cerita x detail.. kerja 24 jam ke? Tak blk rumah ke? Motif bf x slmtkan awek..
Quote maryamamina 11-10-2017 05:45 PM
Kesiannya, tapi krnapa lama sgt baru nak lari dik
Quote LautBiru52 11-10-2017 06:07 PM
Binatangnya!!!
Quote chazey 11-10-2017 06:10 PM
maryamamina replied at 11-10-2017 05:45 PM
Kesiannya, tapi krnapa lama sgt baru nak lari dik

Takut la tu. Dah diugut bunuh ka hapa barangkali.
Quote kentel 11-10-2017 06:43 PM
dizzzek replied at 11-10-2017 05:11 PM
keyword detected:
kedai besi buruk



sorry blue....huhu
Quote husie91 11-10-2017 07:14 PM
Bodohh punya taukeh besi buruj psikooo muchhhhh
Quote melayu.asli 11-10-2017 07:19 PM
Bnyak je kes rogol incest dikalangan taukeh2.....tapi takda yang report.

Bila dah jadi kes dera baru ada report.
Quote PongKang 11-10-2017 09:46 PM
yenna kah?
Quote stayathomemom 11-10-2017 11:58 PM
PongKang replied at 11-10-2017 09:46 PM
yenna kah?

Kompem yenna....hellok laaaa raya nak dekat ni tangkap cepat.....sangap bininyaaa gegeh nak ber3some....
Quote PongKang 12-10-2017 12:00 AM
stayathomemom replied at 11-10-2017 11:58 PM
Kompem yenna....hellok laaaa raya nak dekat ni tangkap cepat.....sangap bininyaaa gegeh nak ber3so ...

kejam betul buat anak angkat sebegitu... patut di kasi supaya xde nafsu dah
Quote stayathomemom 12-10-2017 12:02 AM
PongKang replied at 12-10-2017 12:00 AM
kejam betul buat anak angkat sebegitu... patut di kasi supaya xde nafsu dah

Puak yenna ni sebenarnyaaa boleh tahan kejam.....cuma jarang tertangkap and heboh cam meleis....
Quote GhostWalking 12-10-2017 12:02 AM
Moga bapak angkatny diliwat
Quote precious_chicas 12-10-2017 12:40 AM
tak boleh hadam baca berita ni!
yg boifren tu lari tinggal je budak ni camtu je?

Lihat semua komen(33)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.085162s Gzip On
To Top