Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Instafamous Mohon Maaf Terakam 'Live' Seks Dengan BF

11-10-2017 03:44 PM |Dilihat:4054| Komen: 22
Merakam 'aksi bilik tidur' secara live? Eww, bila terfikirkan sahaja pun dah geli, kan? Inikan pula nak dijadikan tontonan untuk 14,000 orang. Dan, tak mungkin jugalah kita nak buat perkara sedemikian. Buat malu diri sendiri sahaja!

Namun, perkara itu pernah dialami sendiri bintang media sosial Kristin Hancher.



Memetik Metro, bintang Musical.ly dengan jumlah 3.9 juta pengikut di Instagram ini pernah berdepan saat memalukan dalam hidupnya apabila dia merakamkan aksi hubungan seks dengan teman lelakinya secara langsung tanpa sengaja.

Kristin ketika itu sedang 'bersama' teman lelakinya, Andrew Gregory apabila salah seorang daripada mereka secara tidak sengaja tertekan butang rakam di Instagram story.



Bagaimanapun, dia bernasib baik kerana kamera berkenaan tidak menghala ke arah mereka, jadi tiada gambaran visual 'aksi panas' dirakamkan. Tetapi, bunyi ketika mereka bersama itu dapat dirakamkan dan menurut We The Unicorns, sekitar 14 ribu orang telah mendengarnya!

Rata-rata peminatnya terkejut dengan situasi itu, lalu meninggalkan pelbagai reaksi dan komen.

Kristin dan Andrew melanjutkan aktiviti mereka selama tiga minit sebelum menyedari aksi mereka sedang bersiaran langsung terus kepada penonton.



Situasi memalukan itu pasti membuat kebanyakan orang panik dan menggelabah. Namun, Kristin menghadapinya dengan tenang.

Dia menjelaskan kepada pengikutnya bahawa dia langsung tidak menyedari dirinya sedang dirakamkan.

"Saya ingin memohon maaf kepada sesiapa sahaja yang menonton cerita 'live' saya. Ia sama sekali tidak disengajakan dan tolong padamkannya dari fikiran anda kerana ia sangat memalukan.

"Apa yang pasti, ia satu kemalangan dan ia sudahpun berlalu. Teruskan kehidupan anda seperti biasa dan anggap ia tidak pernah berlaku. Itulah apa yang akan saya lakukan," katanya.


Foto: IG Kristin Hancher

Tambahnya, dia memohon maaf kepada semua pengikutnya kerana telah mengecewakan mereka apabila tidak memberi penjelasan penuh berhubung insiden berkenaan.

"Pada 'Instastory' saya, saya tidak sengaja bersiaran langsung. Saya hanya menyedarinya tiga minit kemudian dan seramai 14 ribu orang sedang menontonnya. Maafkan saya.

"Saya harap semua orang faham bahawa ianya hanya satu kemalangan," katanya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 22
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Grndrbi 19-10-2017 06:19 AM
RatuDunia94 replied at 11-10-2017 09:07 PM
Kalo melayu.. Bersiaran live pon xde org sedar sbb xse bunyi sunyi sepi..

Haha.. Mcm betul pulak
Ada pun bunyi lecak.. Sama nafas kuda

Lain-lain Komen

Quote joy_ah 11-10-2017 12:19 PM
rakam suara? uh ah uh ah jeke?
Quote samasam90 11-10-2017 12:45 PM
sangapnya 14k sekadar dgr uh ah uh ah
Quote nisako 11-10-2017 01:07 PM
suara je ? nasib baik............................
Quote moonbug 11-10-2017 04:12 PM
Macam macam hal
Quote maryamamina 11-10-2017 04:36 PM
Hahahah terrrr takper, jgn sengaja
Quote notyghosty 11-10-2017 05:11 PM
mmg lebih famous lepas ni.... huhuhu....
Quote barfi 11-10-2017 05:18 PM
samasam90 replied at 11-10-2017 12:45 PM
sangapnya 14k sekadar dgr uh ah uh ah

Ahahahahah gilo la zaman skg. Apa2 pun dah hilang privasi nya
Quote tembikai 11-10-2017 05:33 PM
suara jer...& 14k hnya dgr suara....adoiii laaa...
Quote -electrifying- 11-10-2017 05:35 PM
igtkan melayu
Quote Mary_jane 11-10-2017 05:57 PM
Bagusnya dia suka belanje. {:hooray
Quote husie91 11-10-2017 07:12 PM
Macam sengaja jee
Quote RatuDunia94 11-10-2017 09:07 PM
-electrifying- replied at 11-10-2017 05:35 PM
igtkan melayu

Kalo melayu.. Bersiaran live pon xde org sedar sbb xse bunyi sunyi sepi..
Quote kimchipedas 11-10-2017 10:25 PM
Sambil dgr uh ah uh ah sambil fefeeling la tu..
Quote damian_lee 12-10-2017 05:32 AM
Nak pemezkan diri lagi la tuuu
Quote mommymonster82 12-10-2017 07:43 AM
Konon la ter.. ter la sgt..
Ko bawak hp ke masa tgh berehem2.
Quote mommymonster82 12-10-2017 07:44 AM
RatuDunia94 replied at 11-10-2017 09:07 PM
Kalo melayu.. Bersiaran live pon xde org sedar sbb xse bunyi sunyi sepi..

Jgn pandang melayu sebelah mata..kih3..
Bukti dah banyak ada..
Quote Suchi 12-10-2017 10:24 AM
Bahaya la ig/fb live ni mmg kdg2 tak sengaja tekan so hati2 la yea.
Penah je tgk org tak sedar ter live fb. Mujur tade penampakkan aurat dan sbgnya.. mujur juga dia perasan tu pun lps org call bgtau.
satu lg hati2 ngn ank kecik yg kdg2 terakam gak video ke apa lg bahaya kalo kita tak pkai baju ke nk g mandi ke. Ank plak main tepon tak sedar rakam mak berkemban nk g bilik air ke tgh nyusukan baby ke apa..
Quote Jorja 14-10-2017 01:52 PM
Ramai yg nak jadi luar dalam mcm kardashians {:smile
Quote anisanim 17-10-2017 07:02 PM
Fuhhh...sib baik sora jerk..

Lihat semua komen(22)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.094334s Gzip On
To Top