Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Shah Rukh Khan Bagi Amaran, Jangan Rakam Gambar Anak Bongsunya Lagi

11-10-2017 11:59 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 3162| Komen: 29

Shah Rukh Khan melarang paparazi atau sebarang media untuk merakamkan gambar anak bongsunya lagi.

Menurut sumber Bollywood Life, amaran tersebut diberikan kerana aktor Bollywood itu tidak mahu AbRam terganggu dengan kehadiran lensa kamera.

Walau bagaimanapun ia cuma tidak dibenarkan semasa anak kecilnya itu berada di sekolah sahaja.

Foto: Indiatvnews
AbRam kini sudah mula menjalani sesi persekolahan di Dhirubhai Ambani International School.

Sekolah tersebut memang selalu menjadi pilihan selebriti di Mumbai dan pihak pengurusan sekolah sudah sedia maklum dengan keselamatan murid yang belajar di situ.

Satu sumber menyatakan, "Dia mahu anaknya bebas dan seronok di sekolah dengan kawan mereka.
 
"Lagipun, menurut SRK, paparazi sudah banyak merakam gambar AbRam dan kali ini biarlah dia rasa hidup bebas tanpa menjadi tumpuan kamera."

Foto: IG Iamsrk
Menurutnya lagi, Shah Rukh Khan tidak kisah langsung jika wajah anaknya dirakam di tempat lain seperti di majlis-majlis, tapi bukan di sekolah kerana khuatir anaknya tertekan.

Begitulah kasih seorang bapa terhadap anaknya. Apa pun AbRam memang sangat comel dan sesiapa yang tengok pun mesti rasa geram. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 29
Komen

Previous : Rupanya Taylor Swift Suka Mengintip Instagram Peminat..Siap Hantar DM!

Next       : Suri Cruise Rayu Jumpa Tom - Dah Kenapa Sampai Rayu Bagai Ni?

Komen Terbaru

Quote balakkampung 17-10-2017 08:43 AM
betul ker gossip yg mengatakan bini shahrukh ni ketagih dadah...??

Lain-lain Komen

Quote samasam90 11-10-2017 12:49 PM
jap jap meolls confuse..

anak dia bersekolah di sekolah pilihan selebriti.. pastu, dia tak nak anaknya dirakam semasa hari persekolahan.. habis, anak selebriti lain??

lagi satu, sah2 la kan sekolah tu tidak mengalu-alukan paparazi (salah satu sebab pilihan selebriti)..

jadi artikel ne utk stay relevan ke acahne?
Quote maryamamina 11-10-2017 12:58 PM
Comel budak ni mcm anak tomok pun ada
Quote mizkajura 11-10-2017 01:55 PM
Ermmm mcm ni pun ado{:run{:run{:run{:run
Quote nadie90 11-10-2017 02:00 PM
AbRam is so cutteee
Quote AJ88 11-10-2017 03:16 PM
yg penting ank heols cute.
Quote nisako 11-10-2017 05:01 PM
comey anak SRK ............................
Quote iznanaziz 11-10-2017 05:48 PM
wah..anak SRK comei la.

SRK ada berapa orang anak uolss?
Quote -electrifying- 11-10-2017 05:51 PM
iznanaziz replied at 11-10-2017 05:48 PM
wah..anak SRK comei la.

SRK ada berapa orang anak uolss?

ade 3 sis...
aryan, suhana dgn abram (khan)
Quote noraidil_06 11-10-2017 06:14 PM
-electrifying-: ade 3 sis...aryan, suhana dgn abram (khan)

Mat hindustan rupenye. Pindah kashmir jelah
Quote noraidil_06 11-10-2017 06:15 PM
{:childlike{:childlike
Quote AmandaRollins 11-10-2017 06:26 PM
Comel nye abram ni..abg n kakak dia pun cantik n hensem..tpaksa la hadap kehidupan selebriti lensa kamera dimana2
Quote tembikai 11-10-2017 08:14 PM
comeyyy anak nya....
Quote kimchipedas 11-10-2017 10:39 PM
Shah anak hang comey sgt.
Quote mieymiey 12-10-2017 09:03 AM
AbRam ni anak kandung SRK dengan wife dia ker? Ker anak angkat?
Quote SuRiaGreeNz 12-10-2017 09:35 AM
wahh comei betul abram ni..
Quote cikpah27 12-10-2017 10:02 AM
mieymiey replied at 12-10-2017 09:03 AM
AbRam ni anak kandung SRK dengan wife dia ker? Ker anak angkat?

Guna ibu tumpang chuols
Quote mieymiey 12-10-2017 10:27 AM

Ooo, kira nya anak kandung SRK dan bini dia la kan. Comel sangat, macam mix pun ada. Ingatkan anak angkat.
Quote vanillaninja 12-10-2017 10:41 AM
Cutenya anak heols.
Quote Si_diam 12-10-2017 12:25 PM
kiutnye budaknye ni

Lihat semua komen(29)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055868s Gzip On
To Top