Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Kesian, Kutip Barang Macam Pengemis.. - Netizen Kutuk Pengunjung Berebut Kosmetik Sajat

11-10-2017 11:23 AM |Dilihat:6117| Komen: 70
Meskipun dirinya sering terpalit dengan kontroversi dan juga tohmahan masyarakat, namun rupanya aura usahawan kosmestik Nur Sajat tetap bersinar.

Buktinya, baru-baru ini ketika berkunjung ke Sabah untuk sesi Mood Republic Sabah, kelibat Sajat begitu ditunggu-tunggu para pengunjung di situ. 


Malah, mengejutkan selepas beberapa video pendek tersebar menunjukkan betapa terujanya pengunjung apabila Sajat mengambil keputusan melemparkan barangan kosmetik jenamanya dalam majlis tersebut. 


Pengunjung dilihat seakan-akan hilang arah, menjerit dan juga berhimpit-himpit bagi merebut barangan yang dilemparkan itu. 

Situasi ini seterusnya mendorong kritikan para netizen yang menganggap pengunjung di situ seolah-olah mengemis bagi mendapatkan barangan percuma itu. 

"Kesian kat budak-budak sebab orang tua pun duk berebut nak barang tu. Aku yang mengandung pun kena tindih.."

"Itu namanya Melayu mudah lupa..waktu mengata, mengata saja kau..dapat barang free terus macam monyet melompat-lompat dapat pisang.."

Anda boleh membaca antara komen lain seperti berikut.


Selain itu, menerusi laman Instagram miliknya, Sajat dilihat meluahkan sesuatu, yang mempunyai kaitan dengan hal tersebut. 

"Mana kala bila jumpa, akak saya peminat akak, saya follow akak. Ambil pic, belakang kutuk-kutuk.."

"Bila nak bergambar sanggup beratus panjang..bila dah berpeluh-peluh beratur, jadikan kita sebagai bahan kutuk pula.."


Begitulah lumrah hidup kan? Apa pun semoga kita elakkan daripada mencaci orang lain dan cuba perbaiki diri masing-masing ya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
Komen: 70
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote reddots 15-10-2017 02:12 PM
So sajat gi sabah je ke?  X jd masuk Brunei?  Kan aritu ada post kata nak g brunei

Lain-lain Komen

Quote Themilo 11-10-2017 11:31 AM
pondan dellusional.. mohon mereput macam pondan tua puaka kat indon tu..
Quote raradhia 11-10-2017 11:36 AM
Edited by raradhia at 11-10-2017 11:37 AM

euwww, nursajat ni ada upload gmbr darah haid d ig. .werkkk, mcm bodoh2 ja buat gitu. .

mcm propa sgt laa. .
Quote mizkajura 11-10-2017 11:37 AM
Meruput la cepat cepat ye{:smile{:smile{:smile
Quote mizkajura 11-10-2017 11:37 AM
Meruput la cepat cepat ye{:smile{:smile{:smile
Quote mrizumi 11-10-2017 11:39 AM
Kutuk2 jgk..bg bnda free2 nk jgk..
Quote mrizumi 11-10-2017 11:39 AM
raradhia replied at 11-10-2017 11:36 AM
euwww, nursajat ni ada upload gmbr darah haid d ig. .werkkk, mcm bodoh2 ja buat gitu. .

mcm propa ...

Ye ke? Gigihnya..
Quote raradhia 11-10-2017 11:41 AM
mrizumi replied at 11-10-2017 11:39 AM
Ye ke? Gigihnya..

mcm dia dah padam gmbr tu, iols malas nak ss mcm xada guna ja nak ss ke'propa'an nursajat ini. .euuuwww

terdesak sgt nak jd pmpuan, hihi
Quote manehnya 11-10-2017 11:42 AM
raradhia replied at 11-10-2017 11:36 AM
euwww, nursajat ni ada upload gmbr darah haid d ig. .werkkk, mcm bodoh2 ja buat gitu. .

mcm propa ...

hah? kt mana? giler
Quote mrizumi 11-10-2017 11:47 AM
raradhia replied at 11-10-2017 11:41 AM
mcm dia dah padam gmbr tu, iols malas nak ss mcm xada guna ja nak ss ke'propa'an nursajat ini. .eu ...

Xda faedah jgk nk ss simpan dlm gallery phone.. haha..nmpk usaha di situ nk yakin kn nursajat adalah ppuan k..
Quote raradhia 11-10-2017 12:08 PM
manehnya replied at 11-10-2017 11:42 AM
hah? kt mana? giler

td iols check dia dah padam, maybe kena kecam kot. .xtahan kecaman, HAHAHAHA
Quote raradhia 11-10-2017 12:10 PM
mrizumi replied at 11-10-2017 11:47 AM
Xda faedah jgk nk ss simpan dlm gallery phone.. haha..nmpk usaha di situ nk yakin kn nursajat ad ...

HAHAHA, gmbr darah tu kat tisu ja. .bukan kat tuala wanita pun, ntah2 darah nyamuk kot dia pergi tepek kat tisu. .
Quote mrizumi 11-10-2017 12:13 PM
raradhia replied at 11-10-2017 12:10 PM
HAHAHA, gmbr darah tu kat tisu ja. .bukan kat tuala wanita pun, ntah2 darah nyamuk kot dia pergi t ...

Haha..ya ka..ingtkn ksian nyamuk tu..
Quote nadihazza 11-10-2017 12:25 PM
kesian dia
Quote samasam90 11-10-2017 12:41 PM
eh hello sejak bila negeri di bawah bayu jadi negeri Melayu? motif melayu mudah lupa.. mohon omit part melayu gantikan dgn kaum yg majoritinya org dlm video ittew
Quote maryamamina 11-10-2017 12:57 PM
Benda free semua org nk kot
Quote -electrifying- 11-10-2017 01:06 PM

mcm darah bekam
Quote nuril86 11-10-2017 01:08 PM
kat fb ade yg share tadi... geli betul sanggup nak buktikan kengkonon dia perempuan... adoiiiiiii.. pompuan yg sebenar2nya pon x lalu nak tgk darah sendri....
Quote MissMamamia75 11-10-2017 01:29 PM
uiiii..lumrah org cantik katanya...sila mereput..
Quote vanillaninja 11-10-2017 01:39 PM
Oh my colleague ada share pic 'darah kotor' abam Sajat tu. My colleague kata tu macam darah bekam. Punya la desperate si Sajat nak tunjuk ketulenan vajayjay sheols

Lihat semua komen(70)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051779s Gzip On
To Top