Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Joy Sumpah Dengan Nama Allah Pernah 'Bersama', Tapi Hafiz Kata Tidak!

11-10-2017 10:16 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 18665| Komen: 416

Masih lagi tak reda kemelut yang berlaku antara Hafiz Hamidun dan Joy Revfa dan kali ini bertambah rumit lagi.

Menerusi ruangan Facebook, Joy telah meluahkan rasa syukur yang tidak terhingga kepada Allah apabila mahkamah telah mengesahkan dia dan bekas suami telah sah bercerai dua tahun lepas. 

Joy juga bersumpah dengan nama Allah yang dia pernah melakukan hubungan kelamin dengan Hafiz sepanjang mereka bergelar suami isteri.

"Since dia menceritakan “isu dalam kain” kepada media yang dia tidak pernah ‘menyentuh atau instimta’ bersama saya, dengan nama Allah swt… Saya berani menyatakan di sini itu adalah bohong dan tidak benar sama sekali kerana kami telah melakukan itu namun ada sesuatu yg saya tak dapat ceritakan demi menjaga aib dia," katanya.

Usahawan kosmetik itu juga menambah yang dia tidak bersedia untuk meneruskan pernikahan bersama Hafiz jika perkahwinan mereka sah di sisi agama.

"Jika orang bertanya, adakah saya mahu teruskan pernikahan saya bersama HH (Hafiz Hamidun) 1,000 kali saya akan katakan tidak kerana bagi saya dia tidak layak jadi seorang suami saya dan keturunan saya nanti."

Sementara itu Hafiz melalui Twitternya menafikan kenyataan Joy bahawa mereka pernah bersama.

 Makin pening nampaknya. Apa pun semoga segalanya selesai dengan cara yang terbaik nanti. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
Komen: 416
Komen

Previous : Saya Mahu Menjawab A Sebenarnya - Shazana Peserta Clever Girl

Next       : Elly Mazlein Keras Hati, Pertahan Tuntut Nafkah Anak

Komen Terbaru

Quote watachiwa 18-10-2017 08:42 PM
Ni kalo anak Joy tu dh boleh bace mesti tanya mcm2 bile baca biter psl mak dia

Lain-lain Komen

Quote cikpah27 11-10-2017 10:21 AM
pening sungguh{:dot
Quote Mleeen82 11-10-2017 10:23 AM
... CERAI JALAN TERBAIK UTK MEREKA INI...
Quote wanitajelita 11-10-2017 10:27 AM
Apasal...batang tak naik ka?
Quote mamapea 11-10-2017 10:30 AM
xtau nak percaya yg mana 1...tengok jer la drama 2 org ni sambil makan popcorn
Quote K_Lily 11-10-2017 10:32 AM
kira Hafiz nak bagitau yang dia Duda berhias la eh..
Quote chaotic_soul 11-10-2017 10:33 AM
beromen pun nk crita 1 dunia
Quote eija2013 11-10-2017 10:35 AM
adoiiii.....ai nak baca pon dah rasa malu....xyah laaaa nak bgtau satu dunia u having sex or not....kat mahkamah nanti kalau judge tanya jawab laaaa.....kalau reporter jer tanya just ckp no komen jerr...takkan tu pon susah....dua2 dah besar gajah...x reti2 ke nak pikir....hadap sgt populariti smpai sanggup lacurkan maruah diri sendiri...apa tah ai membebel pagi2 nie...
Quote manehnya 11-10-2017 10:36 AM
yg aripah mati2 ckp DAH

yg apismidon mati2 cakap BELUM


WATDEFAK...

ayomamaaa ayopaaa... apa masalah sebenar pismidun nih?
Quote fofuler 11-10-2017 10:36 AM
Tak perlu laa nak justify satu dunia yang kau dah kena tebuk. Wtf sangat
Quote susukambingbest 11-10-2017 10:37 AM
sorang saiko, sorang poyo. naseb laa mmg betul buku bertemu ruas. samada  si saiko ni fefeling khayal penah brsama ataupun mmg dah penah brsama tp sblm kawin, lps kawin mmg xpenah brsama lg sbb lakinya ragu2, rsau efek keturunan. sorang kata dah penah brsama, nak jaga aib xblh crita. sorng mmg kat xpenah brsama sbb mmg lpas kawin tu mmg xpenah brsma. hmmm tu la, sape sruh buat org speculate
Quote PongKang 11-10-2017 10:44 AM
wanitajelita: Apasal...batang tak naik ka?


hahahaha aku pun rasa...{:yameteh{:yameteh{:yameteh
Quote CiliPadiSedap 11-10-2017 10:47 AM
joh rifa dengan afifah alif aziz ni ada kaitan ke? nape perangai sama?
Quote kikuri 11-10-2017 10:47 AM
dua dua pon ade masalah mental... baik pegi cek sebelum terlambat
Quote royaldanish 11-10-2017 10:50 AM
masalah bilik tidur pun nak londehkan kat serata alam ke???????????
Quote AbukRokok 11-10-2017 10:56 AM
Joy ; kami dah main dah
Piz : mne ade...xde....xde...



apa punya bangang la pompuan nama Joy ni
Quote mommymonster82 11-10-2017 10:57 AM
Kalau betul dah bersama takkan repah nk meroyan xdapat sampi kt org tu ada masalh batin kunyit bagai? meraung2?  Meroyan?

Ko ingat semua org bodoh ke repah?
Quote tomaz 11-10-2017 10:59 AM
ke repah bermimpi??? wetdream maybe.. selalu sgt duduk alam fantasy smpai x tau mana reality mana fantasy.. wateva it is so much dramaaa
Quote mommymonster82 11-10-2017 10:59 AM
wanitajelita replied at 11-10-2017 10:27 AM
Apasal...batang tak naik ka?

Sbb xtahan digoda dia keluar rumah..
Lepas tu repah pon meroyan kata piz kunyit ..

Gitula rasanya..kih3
Quote asmara_me 11-10-2017 11:02 AM
bodohnya minah ini, kau yang malukan HH kot, teruk dia kena bantai ngan ummah syurga dunia ni ok, jadi mangsa lak ko punya watak, bodoh lah ..

Lihat semua komen(416)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058466s Gzip On
To Top