Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Selepas Pecahkan Botol Bir, Kali Ini Jamal Naik Motosikal Bagi Aiskrim Percuma

10-10-2017 06:28 PM |Dilihat:2021| Komen: 62


sumber : keratan dari video Kinitv

Datuk Jamal Yunos sememangnya terkenal dengan idea baru untuk melahirkan ketidakpuasannya terhadap tindakan yang diambil oleh pihak pembangkang. 

Pelbagai kerenah yang menghiburkan diperlakukan oleh Datuk Jamal Yunos seperti usung katil dan tong ais krim ke Bangunan Pentadbiran Kerajaan Selangor, SUK Selangor, memakai baju mandi dan membawa berus gigi, mencampak tong air dan yang terbaru memecah botol bir di depan bangunan SUK.

Memetik laporan Kinitv, ketua UMNO Bahagian Sungai Besar itu hari ini hadir dengan menaiki motosikal berkuasa tinggi berwarna hitam untuk memberi aiskrim percuma kepada orang ramai di pusat beli-belah Ampang Point, sebagai kempen bantahan pesta arak di Selangor.

Kempen itu dinamakan sebagai Kempen Aiskrim DAP (Dapat Aiskrim Percuma) akan dibuat setiap hari.- CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 62
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote FOTHER-MUCKER 12-10-2017 04:42 AM
dizzzek replied at 11-10-2017 03:48 AM
nk menarik perhatian media ada byk cara
geng anda pilih cara yg bodoh

Cuba tengok Jamal di sekolah kan oleh Indian ni https://m.youtube.com/watch?v=UGyfW9KM4SA

Lain-lain Komen

Quote ^CUN_GILA~. 10-10-2017 06:40 PM
Aku terajang karang tertonggeng eksrim-ekrim ko tu dengan eskrim dalam spender ko tu sekali..
Quote RatuDunia94 10-10-2017 06:42 PM
Halal ke tak eskrim tu?
Quote Amina_Mirza 10-10-2017 07:00 PM
Attention seeker betul si jamal ni
Quote xy_daen 10-10-2017 07:18 PM
Kesian xde orang layan..
Quote Burong_Hantuk 10-10-2017 07:21 PM
malas nak ulas
Quote cik_noreen 10-10-2017 07:41 PM
^CUN_GILA~. replied at 10-10-2017 01:40 AM
Aku terajang karang tertonggeng eksrim-ekrim ko tu dengan eskrim dalam spender ko tu sekali..

pls pls plssss do it
Quote AbukRokok 10-10-2017 07:45 PM
aiskrim murah bpe sen tu?
kedekut..bagila aiskrim haagen das ke baskin robins ke
Quote EJALTI 10-10-2017 07:46 PM
Pak Lawak sungguh Jamal Jamban nih...
Quote mizkajura 10-10-2017 08:13 PM
Aku nk tgk berapa lama ngok ni nak bg eskrem free{:smile{:smile
Quote maryamamina 10-10-2017 08:23 PM
Macam macam org buat nak carik publicity
Quote ^CUN_GILA~. 10-10-2017 08:29 PM
AbukRokok replied at 10-10-2017 07:45 PM
aiskrim murah bpe sen tu?
kedekut..bagila aiskrim haagen das ke baskin robins ke

Eskrem sebangsat tukang payung nye..

Quote matchstick 10-10-2017 08:32 PM
X pernah x bodoh jamal ni
Quote munchkin 10-10-2017 08:36 PM
Kelakar gila first komen. Hahahah.

Kata hari tu kena tangkap now mcm mana boleh berkeliaran???
Quote missinpiece 10-10-2017 08:42 PM
Semak aih
Quote samasam90 10-10-2017 08:44 PM
hahahaha, sengkek lettew.. kata pesta aiskrim.. ne dah jadi mamat keling keliling bandar
Quote maryamamina 10-10-2017 08:57 PM
Ntah apa apa dia ni
Quote PongKang 10-10-2017 08:57 PM
petty clown
Quote alieyrina 10-10-2017 08:59 PM
Heeeee adaka org nak eskrem dia tu
Quote kibodwatriuh 10-10-2017 09:07 PM
Boleh puji ah Jamal Jamban ni sejenis gigih. Sapa bayar duit kat dia ni kira berbaloilah tak henti-henti  dia kerja buat gimik politaik.

Lihat semua komen(62)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.093019s Gzip On
To Top