Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Rupanya Taylor Swift Suka Mengintip Instagram Peminat..Siap Hantar DM!

10-10-2017 05:29 PM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 2858| Komen: 29

Bagi peminat kepada penyanyi Taylor Swift, awas ya anda mungkin sedang diintip oleh idola anda itu.

Ya, kebelakangan ini penyanyi lagu Shake It Off itu dikatakan sering mengintip akaun media sosial para peminatnya.

Malah, secara diam-diam dia mungkin meninggalkan komen di laman Instagram anda. Wow!

Memetik E! News, salah satu contohnya apabila Taylor muncul dalam sebuah sesi Instagram live peminatnya.


Dalam momen itu, si peminat sempat bertanya di mana lagu 'All Too Well' versi berdurasi 10 minit?

Taylor pula rajin menjawab dengan berkata, "Ada di suatu tempat dalam laci...saya tak tahu.."

Bukan itu sahaja, Taylor sempat menghantar DM (direct message) kepada peminatnya selepas sesi Instagram live. Amboi memang rajinnya dia! - CARI 

Foto: Carian internet

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
0
Komen: 29
Komen

Previous : Penyanyi Rap Nelly Dituduh Merogol Wanita Dalam Bas

Next       : Shah Rukh Khan Bagi Amaran, Jangan Rakam Gambar Anak Bongsunya Lagi

Komen Terbaru

Quote freezyout 17-10-2017 01:11 PM
yer ker dia..?/

Lain-lain Komen

Quote SitiRopeah 10-10-2017 06:29 PM
so sweet TS..
Quote samasam90 10-10-2017 09:47 PM
sheolls memang rajin kan layan marhaen.. walaupun hati busuk.. gittuh, but i dont mind. reallyyyy
Quote armin 10-10-2017 10:41 PM
Entah2 PA taylor yg main ig dia.
Quote Orix 11-10-2017 01:23 AM
Pelik. Sheols bukan ke ZERO following maknanya sheols tk follow spe2 on IG.. cmne lak sheols boleh view live IG karatz sheols? Xkn sheols hafal nickname IG setiap sorg fans sheols?
Quote merrissa 11-10-2017 03:16 AM
x kose dia.....
Quote Hedwig77 11-10-2017 07:00 AM
X suka Taylor Swift. Koser sgt.
Quote tembikai 11-10-2017 08:03 AM
rajin sgt si TS nih....
Quote fishcracker 11-10-2017 08:13 AM
Fake acc ke
Quote kucen_miang 11-10-2017 08:25 AM
diva aa pun tak kalah tawwww
Quote EncikRhoma 11-10-2017 08:40 AM
diva AA selalu layan komen peminat dia di IG tak masuk berita pun. Mulakan dengan #ASSALAMUALAIKUM katanya
Quote kentel 11-10-2017 08:43 AM
taylor swift kot....a modern version of tarzan who's swinging from dick to dick
Quote antidote 11-10-2017 08:49 AM
you see my levellllllllll - kata diva AA
Quote nadie90 11-10-2017 09:02 AM
Taktik bru utk fan service....bkn sng nk dpt komen dr akak TS
Quote nisako 11-10-2017 09:22 AM
wah......................
Quote idril 11-10-2017 09:46 AM
show dah x lebat ke byk masa main IG
Quote makton 11-10-2017 10:03 AM
nak pikat hati fans kononnya...
Quote vanillaninja 11-10-2017 10:26 AM
Orix replied at 10-10-2017 05:23 PM
Pelik. Sheols bukan ke ZERO following maknanya sheols tk follow spe2 on IG.. cmne lak sheols boleh v ...

Kalau ada orang tagged sheols boleh je sheols view, hantar DM etc.
Quote gerbera.memopad 11-10-2017 11:09 AM
Ntah kenapa aku nak tuduh dia tak ikhlas

Aku rasa yg betul2 appreciate fans is Lada Gaga
Quote -electrifying- 11-10-2017 11:49 AM
dlu mnat la, tp sbb dia ske naw mnukar ciknek je, koseerrrr

Lihat semua komen(29)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045376s Gzip On
To Top