Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Gadis Ini Jadi Buruan Netizen, Selepas Viral Bermesra Dengan Abang Polis?

10-10-2017 04:02 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 5259| Komen: 33

Kecoh satu Malaysia bila gambar anggota polis bermesra dengan seorang gadis yang dipercayai seorang pelacur tersebar.

Gadis yang memakai seluar pendek dan singlet itu dilihat berdiri bersebelahan kereta polis sambil tangannya diletakkan di tingkap.

Menurut laporan akhbar tempatan, pihak berkuasa telah mengambil tindakan terhadap anggota terbabit kerana dikatakan menjatuhkan nama baik polis.

Terbaru, tular pula gambar-gambar seorang gadis yang didakwa wanita dalam gambar tersebut. 

Dikenali sebagai nama Bebyluerena di Instagram, boleh tahan cantik juga orangnya.

Foto: IG Bebyluerena
Walau bagaimanapun, Bebyluerena menafikan yang dirinya adalah wanita dalam gambar tersebut.

"I memang suka police . Tapi bang tangan tu lepas lah, saya nak balik. Actually guys, this is not me. Sebab ramai sangat kawan-kawan i dm i whatsapp i wechat i sent this picture . And ask me is it me and sorry again she not me. That's all."

Tapi tetap ada komen yang tidak percaya dengan penjelasannya.

"Mengaku jelah, jam tangan pun sama, badan pun sama."
"Tak payah nak menipu, kalau dah murahan samapi bila pun murahan."

Setakat ini tiada siapa pun yang muncul memberi pengesahan. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 33
Komen

Previous : Ubah Kekurangan Jadi Kelebihan, Gadis Ini Popular Sebab Muka Penuh Jerawat

Next       : Bulu Hidung Terkeluar Pula Jadi Trend, Ini Tengok Pun Boleh Pengsan

Komen Terbaru

Quote notyghosty 11-10-2017 05:18 PM
SweetShera replied at 11-10-2017 04:55 PM
abang tu pegang tangan awek tu

pastu kat mana salah nya lagi

mungkin sbb lelaki tu pakai kete polis...jadi bnda tu mencemarkan nama abam polis...

Lain-lain Komen

Quote matchstick 10-10-2017 04:09 PM
Buat part time ke dek
Quote Amina_Mirza 10-10-2017 04:50 PM
Muka lawa2 camni jadi santapan aje ke? Upgrade diri belajar pandai2, keje elok2, cari jodoh baik2 dah betul dekkkk.
Quote mizruncing 10-10-2017 04:57 PM
naseb la abam polis
Quote ainie_1008 10-10-2017 05:13 PM
muka dah lawa tapi sayang..
Quote nisako 10-10-2017 05:20 PM
hmmmmmmm budak2 skrg mmg dahsyat.......
Quote WhiskeyScotch 10-10-2017 05:21 PM
Cantik ke? Biasa je. Nothing special. So vanilla.
Quote Jorja 10-10-2017 05:29 PM
Budak2 sekarang ramai yg cantik2.
Quote trakea 10-10-2017 05:43 PM
Pundek sekor tuduh orang sana sini pun ramai bahalol layan . Apake jadah
Quote Tipatetipu 10-10-2017 06:24 PM
Gambar upload cun melecun. Tapi bila tengok live ....macam skandal adi putra



Quote cHimo 10-10-2017 06:55 PM
Baca kat forum sebelah.. bkn pelacur katanya tapi gadis urut Thai...
Quote RatuDunia94 10-10-2017 07:42 PM
Amboi abang polis mendunia lately ni..
Quote mrizumi 10-10-2017 08:05 PM
Xpsl2 famous..
Quote Bonda_Aniey 10-10-2017 08:54 PM
u tepek link sebelah tu.. nak membawangnjugak nie..hehehe
Quote AbukRokok 10-10-2017 09:11 PM
xsamalah....
Quote noqiz 10-10-2017 09:51 PM
nampak kulit cantik..jelesnya
rambut pun lawa
Quote Cyempaka 10-10-2017 10:11 PM
Ntah la.. Aku nmpk muka dia mcm pakai mekap murah..mcm yg pompuan2 indon selalu tepek.  Xtau nape
Quote kamil8891 10-10-2017 11:49 PM
sbb tu aku tak percaya sgt gegirl yg lawa2 pastu pakai barang2 rare branded kete gempak
beg gempak semua gempak la...kopek pungkoq jgn ckp la...
hahahaha

i know n i can feel its has something
Quote kamil8891 10-10-2017 11:51 PM
Cyempaka replied at 10-10-2017 10:11 PM
Ntah la.. Aku nmpk muka dia mcm pakai mekap murah..mcm yg pompuan2 indon selalu tepek.  Xtau nape :l ...

biar murah asal nmpk lawa...hahahaha
dr mahal muke ntah kemana
mcm mekap bella kawen ngn si engku imran ex hb era hahahaha

biar murah asal bkualiti jgn mahal tp tak dek isi...
lpe kan pompuan tu mmg murah n akan berisi hahahaha
Quote Hashitah 11-10-2017 12:54 AM
ermmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Lihat semua komen(33)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.050494s Gzip On
    To Top