Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Terlampau Kacak, Peminat Tak Tahan Hantar Gambar Lucah Kepada Hisyam Hamid

10-10-2017 11:38 AM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 4059| Komen: 73

Pelakon Singapura, Hisyam Hamid mengakui sering menerima banyak kiriman mesej daripada peminat wanitanya.

Yang mengejutkan mereka ini sanggup menawarkan diri sebagai kekasih atau pun isterinya keduanya. 

Hisyam yang merupakan seorang suami tidak mahu melayan mesej tersebut dan menganggap mereka hanyalah peminat fanatik. 

"Setiap kali berkongsi gambar bersama isteri dan anak, saya berharap peminat faham. Malangnya, masih ada yang tidak tahu. Saya tidak marah dengan tindakan mereka kerana bukan semuanya yang mengikuti perkembangan saya.

"Setiap mesej yang dihantar saya tidak layan dan balas. Saya tidak mahu ia berlanjutan yang akhirnya mengundang masalah lain. Kalau ada yang menulis di ruangan komen, saya mengaggap ia gurauan,” ujarnya kepada Harian Metro. 

Bukan itu sahaja, ada pula di kalangan peminat lelaki dan wanita yang menghantar mesej tidak senonoh atau lucah. 


"Saya terkejut dengan keberanian mereka melakukan perkara sedemikian. Kalau setakat mesej, mungkin saya boleh terima, tetapi ini membabitkan gambar tidak senonoh.

“Setiap apa yang saya terima, isteri orang pertama yang tahu. Dia hanya mampu tergelak. Macam yang dikatakan, saya tidak perlu membalasnya," katanya lagi. 

Wow, memang kuat betul dugaan buat pelakon yang sudah bergelar seorang suami macam Hisyam ini ya. - CARI 

Foto: Carian internet

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 73
Komen

Previous : Anita Sarawak Dilapor Sudah Jual Rumah Di Las Vegas?

Next       : Saya Mahu Menjawab A Sebenarnya - Shazana Peserta Clever Girl

Komen Terbaru

Quote de_ikea 13-10-2017 08:28 PM
Orix replied at 13-10-2017 09:41 AM
Tu la. Iols pn pelik, selama ni tgok dia kt tv idok le nak telek perut heols buncit ke idok... ker ...

Iols nmpk heols ni sweet sopan2 anak mak sgt. Ada jugak nmpk sikit2 hujung kuku nerd heols. Mcm jejaka A kah ;)

Lain-lain Komen

Quote tomaz 10-10-2017 11:39 AM
owhhh abam hisyammm
Quote epalsearch 10-10-2017 11:43 AM
yg hemsem mcm hisyam ni fans sendiri htr gambo lelucah.

yg kureng hemsem tu kena mintak lah pulak dkt fans gambo lelucah.

Quote mommymonster82 10-10-2017 11:44 AM
Mmg hensem pon tp desperatenya sampi nk hntr gmbau lucah
Quote Orix 10-10-2017 11:46 AM
epalsearch: yg hemsem mcm hisyam ni fans sendiri htr gambo lelucah.yg kureng hemsem tu kena mintak lah pulak dkt fans gambo lelucah.


Uols mengata SY kah?
Quote starcity 10-10-2017 11:46 AM
Hisyam ni muka hensem tapi perut agak boroi sket la. Dah kenapa pompuan2 tu sangap sangat nak kan suami orang. Buat malu je
Quote makton 10-10-2017 11:48 AM
hensem ke??     
Quote sepitsiput 10-10-2017 11:49 AM
tak guna hensem kalau perut boroi...mohon sit up ya hisyam rembes hamid


takut nnt jd kaya menipu dan penah jambu tp perut belon...mcm you know who

Quote manehnya 10-10-2017 11:52 AM
dia mmg seorang yg hott pappa

muda, berlakon pun okey jah
Quote raradhia 10-10-2017 11:52 AM
hensemmmmm kah kah kah
Quote matchstick 10-10-2017 11:55 AM
Yup..bg aku dia ni hensem jgk. Compare dgn patah amin sama level je tapi rezeki patah lebih femes sbb muda n belum kawen maka perut pun x boroi
Quote AbukRokok 10-10-2017 11:59 AM

Sy tu siapa?
Sallleh Yaakob
Syamsul Yusuf?

Quote PandaSaka 10-10-2017 12:03 PM
Iols rasa dia biasa je takda la hesem sangat sampai meletup ovari...iols rasa muka dia mcm snob sikit dan perasan hensem
Quote samasam90 10-10-2017 12:03 PM
memang hensemmmmmmm pun. gittuh.. kalah bangeron..

Quote debab76 10-10-2017 12:06 PM
meletop ovari yach!
Quote cahayamataku 10-10-2017 12:11 PM
epalsearch replied at 10-10-2017 11:43 AM
yg hemsem mcm hisyam ni fans sendiri htr gambo lelucah.

yg kureng hemsem tu kena mintak lah pulak ...

Sis mengata sape ni
Quote cahayamataku 10-10-2017 12:17 PM
Sape pernah tgk iv Hisham Hamid ni kat asterok rasanya

Bagus diani, low profile je iols rasa. Dlm iv tu, host tanya sape yg mule2 bawak dia masuk industri lakonan ni. Heols siap pergi ke set shooting sis ketuk2 lagik. Heols cakap sis ketuk2 la org yg bawak dia masuk industri lakonan ni. Tapi macam biasalah, sis ketuk2 sentap kot cakap Hisham ni dah takmo berlakon under production dia. Si Jinggo lagilah kat situ dia tanya sis ketuk2, Hisham ni sape, dia tak kenal pun. Choiiii
Quote epalsearch 10-10-2017 12:20 PM

bukan SY aje yg ada kes...
Quote kucen_miang 10-10-2017 12:21 PM
epalsearch replied at 10-10-2017 11:43 AM
yg hemsem mcm hisyam ni fans sendiri htr gambo lelucah.

yg kureng hemsem tu kena mintak lah pulak ...

biasa antar gambo ke kak?
Quote epalsearch 10-10-2017 12:22 PM

kosserrrrrr

Lihat semua komen(73)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059704s Gzip On
To Top