Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Anita Sarawak Dilapor Sudah Jual Rumah Di Las Vegas?

10-10-2017 10:37 AM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 29888| Komen: 370

Kehilangan penyanyi legenda Anita Sarawak menjadi teka-teki buat para peminatnya. 

Namun, berdasarkan carian oleh pengguna Forum CARI, mendapati  Anita atau nama sebenarnya Ithnaini M Taib bersama suaminya, Mohamad Mahathir Abdullah ( nama asal Martin E Cox) baru sahaja menjual rumah mereka di Las Vegas.

Mengejutkan kerana tarikh jualan rumah baru sahaja berlangsung pada 31 Julai 2017 dengan harga USD350,000 kepada pembeli atau pemilik yang baharu. 

Menerusi carian tersebut, tidak dipastikan sama ada pasangan ini masih menetap di Las Vegas atau pun tidak. 


Namun, berdasarkan akaun LinkedIn suaminya, mahathir masih bekerja di Las Vegas. 

Sebelum ini portal Media Hiburan melaporkan Anita bersama suaminya  lebih banyak menghabiskan masa dengan melancong ke luar negara. 

“Kak Nita beritahu dia sihat bersama abang Mahadir dan banyak travel dari sebuah negara ke sebuah negara kerana kerja suaminya itu.

“Sebelum ini ada juga yang beritahu nampak kak Nita di Singapura, tapi sejauh mana kebenarannya tidak pula saya ketahui.

“Saya harap dengan perkhabaran terbaru ini, orang tidak akan bertanya lagi di mana Anita Sarawak,” ujar, Noorkumalasari kepada Media Hiburan. - CARI 

Foto: Carian internet

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 370
Komen

Previous : 14 Tahun Kahwin Tiada Zuriat, Mark Adam Sedia Ambil Anak Angkat

Next       : Terlampau Kacak, Peminat Tak Tahan Hantar Gambar Lucah Kepada Hisyam Hamid

Komen Terbaru

Quote smurfetz 17-10-2017 08:22 AM
OMG TT

kagum giler la, summary kat page 1 & siap bukti bagai..  sungguh tertib
Baru best camni

Lain-lain Komen

Quote Linopot 9-10-2017 08:46 PM
Apa cite dia ni sbnrnya.. Mghilang mcm tu je
Quote bambimo 9-10-2017 08:51 PM
watermark please..satg reporter sedap2 cilok
Quote raradhia 9-10-2017 08:52 PM
ke mn hilangnyaaa nek nitaa?
Quote lil_sparky 9-10-2017 08:54 PM
Omg..beginner

Tp kak nita punya pasal..lil puji jugak la tt

Thorbaikkk lah info ni..
Mohon watermark.
Quote hotmak 9-10-2017 08:54 PM
wow tt mana dpt ni
Quote Aduradura 9-10-2017 08:57 PM
Edited by Aduradura at 9-10-2017 09:05 PM

Merindui kak nita...mane la sheolls pg skrg kalau dah tak duk kat vegas tuuu
Quote Begbiru 9-10-2017 08:57 PM
Pindah rumah lg besar kot
Quote putehkundor 9-10-2017 09:01 PM
Sheols tanggung biawak versi kaukasian khuens...

Mak teh asyik ingat kak Nita jah sejak tragedi Las Vegas tu, sampai terbawa ke mimpi... Semoga sheols sihat selalu.
Quote RatuDunia94 9-10-2017 09:04 PM
Cantik rumahnya.. Sayangnya sheols jual..
Quote LelakiTeragung 9-10-2017 09:05 PM

penat buat siasatan tadi. tapi takda lah lama sangat. dalam 2 jam lebih
Quote LelakiTeragung 9-10-2017 09:06 PM
lil_sparky replied at 9-10-2017 08:54 PM
Omg..beginner

Tp kak nita punya pasal..lil puji jugak la tt

tak pandai nak buat tanda air
Quote aleesyasofia 9-10-2017 09:07 PM
trbaik la tt.. mne mghilangnya kak nita..
Quote Nur9786 9-10-2017 09:07 PM
Lamanyaaa kak nita merajuk tk balik malaysia
Quote lil_sparky 9-10-2017 09:08 PM
LelakiTeragung replied at 9-10-2017 09:06 PM
tak pandai nak buat tanda air

https://bm.cari.com.my/forum.php ... &extra=page%3D1
Quote milamela 9-10-2017 09:10 PM
Gambar rumah sheols yang no.8 tu ada salib. Memang rumah sheols ker tu?
Quote mrsLucky 9-10-2017 09:15 PM
Murahnya harga rumah tuh...dah lah lawa... anyway thank you TT...i pon pelik kenapa Anita Sarawak tiba senyap tanpa berita....btw cantik nama sebenar anita..
Quote che-cikL 9-10-2017 09:16 PM
Terbaikkk lah TT.

Semoga KNita membuat keputusan yg terbaik juga.
Quote KucingBiru 9-10-2017 09:21 PM
Edited by KucingBiru at 9-10-2017 09:23 PM
putehkundor replied at 9-10-2017 09:01 PM
Sheols tanggung biawak versi kaukasian khuens...

Mak teh asyik ingat kak Nita jah sejak tragedi ...


Agaknya kak nita stress org mulut longkang dok cakap laki dia bewak kat Malaysia... and of course laki dia pun takmo nampak mcm jerk hidup ditanggung kak nita. Terus both bawak diri.

Laki foreigner kawen dgn malaysian lady and bila choose balik malaysia mmg tak semudah org nampak. Org tau ngutuk bewak la apa la... padahal tak tau laki tu strugle gila nak cari kerja.

Kalau laki melayu dok malaysia tak kerja kot logik nak panggil bewak. Kalau laki american dok US tak kerja logik nak panggil bewak.

Tapi kalau laki tu foreigner dok Malaysia and tak kerja.. sometime ada issue dgn language barrier, opportunities, visa etc etc. Takkan abang mahathir nak kerja as waiter, atau jaga pam minyak sedangkan kak nita bleh bayar laki dia more than that utk manage her career

Banyak dah i jumpa last last laki balik kerja kat negara asal dia. Termasuk laki i. Baik la pjj lagi better dari mengadap mulut longkang hari hari dok tanya laki kerja apa.
Quote vous_me6 9-10-2017 09:23 PM
LelakiTeragung replied at 9-10-2017 09:06 PM
tak pandai nak buat tanda air

Edit je kat hp letak id forum chuols. Tu paling senang tt

Lihat semua komen(370)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058095s Gzip On
To Top