Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Merokok Ketika Isi Minyak, Lelaki Terima "Pengajaran Berguna"

9-10-2017 04:45 PM |Dilihat:3516| Komen: 54

Pastinya semua orang sedar merokok ketika berada di kawasan stesen minyak adalah sangat merbahaya apatah lagi ketika mengisi minyak. 


sumber : sedutan dari video

Memetik laporan Daily Mail, baru-baru ini, seorang lelaki yang enggan membuang rokoknya ketika sedang mengisi gas di stesen minyak, akhirnya mendapat pengajaran yang pasti akan diingatinya seumur hidup. 

Bertempat di Sofia, Bulgaria, rakaman kamera litar tertutup (CCTV) jelas menunjukkan seorang lelaki muda berpakaian putih dan memakai topi, keluar dari pintu penumpang sebuah kereta hitam sambil memegang sebatang rokok di jarinya. 

Malangnya perbuatannya itu disedari oleh seorang pekerja stesen minyak tersebut yang telah menegur lelaki itu untuk membuang rokoknya kerana bimbang kejadian yang tidak diingini berlaku. 

Bagaimanapun lelaki terbabit enggan mengendahkan tegurannya setelah beberapa kali dipinta untuk membuang rokok di tangannya itu. 

Berang dengan kebiadaban lelaki itu, pekerja berkenaan terus datang ke arahnya dan mengambil alat pemadam api di belakang pam tersebut, lalu menyembur muka lelaki itu. 

Bagaimanapun, mujur tindakan pekerja stesen minyak itu tidak menimbulkan kemarahan perokok tersebut yang mungkin boleh menyebabkan situasi tegang berlaku pada ketika itu.- CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 54
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Lilly.june 26-10-2017 09:07 PM
Memang patut pon{:cryrun

Lain-lain Komen

Quote mrizumi 9-10-2017 04:48 PM
Hahaha..nice one..
Quote jlo 9-10-2017 04:53 PM
padan muka
Quote Artemesiaa 9-10-2017 04:54 PM
Degil sangat kan dah mendapat
Quote cewekbopot 9-10-2017 05:02 PM
ni baru betul makan diaaaaa

Quote noraidil_06 9-10-2017 05:26 PM
There u go{:laugh
Quote palmolive 9-10-2017 05:32 PM
buat kt sini..mau nyer turun ayahanda kekanda bonda semua belasah pekerja kedai minyak tu
Quote abangadek 9-10-2017 05:33 PM
Quote kecimpret 9-10-2017 05:36 PM
kat m'sia plak ummah bergayut dgn henpon sambil isi petrol
Quote debab76 9-10-2017 05:49 PM
hahahaa.. bodo btol. nt da terkena baru nk menyesal
Quote matchstick 9-10-2017 05:53 PM
palmolive replied at 9-10-2017 05:32 PM
buat kt sini..mau nyer turun ayahanda kekanda bonda semua belasah pekerja kedai minyak tu

kan...mentang2 lah pekerja stesen minyak sini pun ramai bangla aje, lagi lah x boleh diterima dek akal mereka
Quote simatakucing 9-10-2017 05:56 PM
Sesuai ngan muka hampa
Quote EJALTI 9-10-2017 06:30 PM
Padan muka....itu makannya...
Quote amone 9-10-2017 06:32 PM
padan muka...mmg mcm tu aje makannya....
Quote tembikai 9-10-2017 06:54 PM
bgus betul staff tu.. eloklah disembur begitu....umpama sediakan payung sebelum hujan
Quote intanpurnama 9-10-2017 07:43 PM
Memang patut kena sembur biar jadi pengajaran kat lelain
Quote saladin780 9-10-2017 08:06 PM
padan muka utk si perokok laknat itu
Quote duri_durians 9-10-2017 08:07 PM
orang tua tak kose nak melayan budak muda mcm ni.

dah la park kanmain jauh daripada pam tu. tak reti budget ke apa.
Quote edee_91 9-10-2017 08:15 PM
orang sebelah tu boleh relax pulak macam nothing happened. kalau aku paling tak pun dah ketawa terbahak-bahak kat situ jugak.
Quote RatuDunia94 9-10-2017 08:53 PM
Kalo ko nk mati pon mati la sorang2 x payah libatkan org lain..

Lihat semua komen(54)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.096455s Gzip On
To Top