Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

14 Tahun Kahwin Tiada Zuriat, Mark Adam Sedia Ambil Anak Angkat

9-10-2017 11:47 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 2554| Komen: 30

Sudah 14 tahun mendirikan rumah tangga, namun belum rezeki buat Mark Adam dan isteri untuk menimang cahaya mata lagi.

Walau bagaimanapun pelakon ini tidak pernah bersedih atau berasa rimas jika ditanya mengenainya.

Foto: mStar Online
Baginya, soalan tersebut langsung tidak sentitif dan menganggap peminat hanya ingin tahu tentang kehidupannya.

"Saya tak sedih atau rimas bila tiap kali nak kena jawab soalan yang sama tentang zuriat.

"Bagi saya, soalan itu bukanlah sensitif pun sebab memang peminat nak tahu perjalanan hidup saya macam mana.

"Tapi jawapan saya untuk pertanyaan itu tetap sama, kami masih berusaha dan tak pernah berputus asa," kata Mark kepada mStar Online.

Foto: IG Mark Adam 
Setakay ini Mark atau nama sebenarnya Fikri Mark Adam, 38, belum merancang untuk mengambil anak angkat namun tidak akan menolak untuk berbuat demikian kelak.

"Kami tidak ada perancangan untuk ambil anak angkat buat masa ini. Mungkin kalau tak ada halangan atau masalah, Insya-Allah akan difikirkan kemudian.

"Biarlah sekarang saya fokus kepada isteri, keluarga saya di Filipina, kerjaya dan pusat latihan vokal Akademik Suara," tambahnya.

Foto: IG Mark Adam 
Sama-samalah kita doakan yang terbaik untuk Mark Adam dan keluarga. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 30
Komen

Previous : Lagu Baru Fattah Amin Memukau, 1234U Dipuji Sana Sini

Next       : Anita Sarawak Dilapor Sudah Jual Rumah Di Las Vegas?

Komen Terbaru

Quote MH3707 11-10-2017 02:57 PM
CiliPadiSedap replied at 9-10-2017 04:29 AM
penjodoh bilangan anak bukan ekor. anak itu manusia bukan haiwan. haiwan penjodoh bilangan ekor.
...

sory nak tanya ni...ko dah kawin ke belum ? kalau dah,berapa ekor anak ko ada ekk?

aku bukan apa,saje je tanya kot2 kalau dah ada anak tu,janganlah kasi dia makan bah kut teh,tp kasi diorang makan taik babi..

opsss...sory ter over pulak

Lain-lain Komen

Quote MH3707 9-10-2017 11:48 AM
oh takde anak dia ni ekk...ingatkan dah dua tiga ekor anak...
Quote putehkundor 9-10-2017 12:07 PM
Dia ni nampak bbnu walaupun dah kertu
Quote sh00 9-10-2017 12:13 PM
wife dia boyish..mcm cute je diorang berdua
Quote chinta89 9-10-2017 12:14 PM
14 Tahun Kahwin Tiada Zuriat, Mark Adam Sedia Ambil Anak Angkat


tajuk sedia dah nak ambil anak angkat

Setakay ini Mark atau nama sebenarnya Fikri Mark Adam, 38, belum merancang untuk mengambil anak angkat namun tidak akan menolak untuk berbuat demikian kelak.


"Kami tidak ada perancangan untuk ambil anak angkat buat masa ini. Mungkin kalau tak ada halangan atau masalah, Insya-Allah akan difikirkan kemudian.


tapi statement belum merancang nk ambik anak angkat pun??
Quote kodoksilver 9-10-2017 12:28 PM
janji bahagia
Quote CiliPadiSedap 9-10-2017 12:29 PM
MH3707 replied at 9-10-2017 11:48 AM
oh takde anak dia ni ekk...ingatkan dah dua tiga ekor anak...

penjodoh bilangan anak bukan ekor. anak itu manusia bukan haiwan. haiwan penjodoh bilangan ekor.

dulu sekolah cina bukit ke dik? banyak makan bah kut teh?
Quote RatuDunia94 9-10-2017 12:38 PM
chinta89: tajuk sedia dah nak ambil anak angkattapi statement belum merancang nk ambik anak angkat pun??


Maksudnya dia terbuka utk amik anak angkat tp buat masa sekarang belum ada perancangan.
Quote p.timur3831 9-10-2017 12:55 PM
chinta89 replied at 9-10-2017 12:14 PM
tajuk sedia dah nak ambil anak angkat

itu lah reporter nk kasi rating tinggi bila letak headline yg hot.dh habis idea lah tu
Quote cikmanggabatu 9-10-2017 12:59 PM


bini mark adam ada iras agnezmo.
Quote minguk 9-10-2017 01:03 PM
semoga diberikan rezeki itu nanti...
Quote nisako 9-10-2017 01:07 PM
sian semoga dpt anak cepat .................
Quote mixed 9-10-2017 01:24 PM
mark & wife ranjin jaga anak2 shuib sarah
deols ni dh cam famili rapat sarah plk
Quote alinone78 9-10-2017 01:57 PM
ada la tu rezeki kat mana mana
pengganti rezeki anak
buat masa ni

sedih wooo kawen lama tak dapat anak ni
Quote irwansuhadi 9-10-2017 02:28 PM
CiliPadiSedap replied at 9-10-2017 12:29 PM
penjodoh bilangan anak bukan ekor. anak itu manusia bukan haiwan. haiwan penjodoh bilangan ekor.
...

ouchh!!!


hahahaha....
Quote abangadek 9-10-2017 03:25 PM
iols pernah rembes kt mark ni selain zamani.. tp bila tengok wife dia terus iols mati kutik
Quote -electrifying- 9-10-2017 04:28 PM
kdg2 lepas dh amek ank angkat bru la ade rezki ank sendiri...
Quote mieymiey 9-10-2017 04:42 PM
Semoga dimurahkan rezeki buat pasangan ni
Quote de_ikea 9-10-2017 11:23 PM
Semoga dipermudahkan urusan dan dimurahkan rezeki kepada mark dan iols
Quote de_ikea 9-10-2017 11:23 PM
Semoga dipermudahkan urusan dan dimurahkan rezeki kepada mark dan iols

Lihat semua komen(30)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053297s Gzip On
To Top