Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Lagu Baru Fattah Amin Memukau, 1234U Dipuji Sana Sini

9-10-2017 11:10 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 30602| Komen: 2544

Foto: IG Fattah Amin
Fattah Amin memang sentiasa membuatkan peminatnya terpukau. 

Sebelum ini single pertamanya yang berjudul Wanita Terakhir mendapat sambutan, kali ini dia mucul dengan lagu baru.

Diberi judul 1234U, lagu yang baru sahaja dilancarkan di Youtube itu telah mendapat tontotan  beratus ribu setakat ini.

Dicipta oleh oleh Aizat Amdan, Anas Amdan, dan Mel Ramlan, lagu ini memang mendapat reaksi positif dari penonton.

Rata-ratanya memuji melodi dan liriknya yang disifatkan sebagai comel dan sedap untuk didengar.

Aktres cantik Fazura serta pelakon kanak-kanak Adam Mika juga turut tampil dalam muzik video lagu berkenaan.

Macam mana, layan tak lagu ni? -CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
2
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
Komen: 2544
Komen

Previous : Gambar Seksi Mila Jirin Dalam Tab Mandi, Habis Semua Kecoh

Next       : 14 Tahun Kahwin Tiada Zuriat, Mark Adam Sedia Ambil Anak Angkat

Komen Terbaru

Quote diamondhoney 11-10-2017 07:00 AM
stayathomemom replied at 10-10-2017 03:39 PM
Poojaaaa......gandakan usaha....tahap birahmu dah level tinggi ni.....bamtah baru declare bfftj sa ...

Buat penat jah berfftj friendzone bagai.. Dump je lah terus.. Boleh bam tah move on and cari lain..

Lain-lain Komen

Quote melnanzz 8-10-2017 05:22 AM
(reserved)
Quote melnanzz 8-10-2017 05:22 AM
(reserved)
Quote Propaje 8-10-2017 06:01 AM
Tq mel... awal bertukang..
Quote adaris 8-10-2017 06:02 AM
Gigih Mel bertukang awal pagi, thanks TT! Wow lajunya dah 125K view! Tak tidur ke fans Fattah ni, or peminat living abroad? Apa pun again, congrats Fattahrians! Now kita fokus undi pulak ok!
Quote Pandanleaf 8-10-2017 06:11 AM
Salam subuhhhhh...cepatnya rumah baru.  Rumah lama tak sempat nk backlog. Tak sempat nk join.  Huhu...  Btw, good job fattahrianssss!  125k dah.. Tak sesia kaka bukak tiap masa 1234u. Jomla kasi 1million in one week!

Kaka nk g vote intrend la.  Telenovela tak hingin. Sorry...
Quote blue^panther 8-10-2017 06:34 AM
Morning chuols, thanks Mel dah ada rumah baru.....yay!!!!!
Quote denimlover 8-10-2017 06:48 AM
dah bertingkat2 rumah ni tak jenguk..... harini masuk kejap tengok ada apa.....
Quote ramura 8-10-2017 06:50 AM
Lovely morning
Quote nuraru 8-10-2017 06:59 AM
Congrats bamfat 100k viewers..gigih kakak2 caslte
Quote yurithecat 8-10-2017 07:01 AM
Morning sumer... teruskan mengvote, ok...
Quote Hyperhypo 8-10-2017 07:09 AM
Assalammualaikum and hi all. Just a casual fan here. Congrats on u guys for the MV's achievement. It's nice to see the fans working together supporting their artist in a good way. Keep it up..#lotsoflove
Quote ayaqmasin 8-10-2017 07:12 AM
Masuk rumah baru dengan group hug untuk kaka kaka castle bamtah for the 100k views on yt yach!! Dan jugak untuk segala suka duka kita menjoyah sehingga ke menara 44 tingkat. Wowzer kaka  

Quote Mjyyk 8-10-2017 07:17 AM
Quote Mjyyk 8-10-2017 07:32 AM
IMG_20171008_073035_373.jpg
Quote Misty21 8-10-2017 07:46 AM
Wow wow happii dgn anak buah sampai mabok menyumbang tenaga undi dan lagu bam tah....tahniah all kaka castle
Quote bluesapphire 8-10-2017 07:57 AM
Tahniah utk semua ye, sy harap sikap2 positive kita ni diteruskan, nk membahan tu xde mslh sbb kdg2 depa ni melampau tp cukup la kt sini je, weolls kan classy tak kampung.com mcm depa kekdahnya
Quote adm7 8-10-2017 08:04 AM
Yes...congrats..tq kat achik2 kepam takda life
Quote sidra 8-10-2017 08:08 AM
Edited by sidra at 8-10-2017 08:11 AM

Gemoninkkk...salam 1234u, rumah baru & calling for @stayathomemom
Quote epalsearch 8-10-2017 08:11 AM
adm7 replied at 8-10-2017 08:04 AM
Yes...congrats..tq kat achik2 kepam takda life

Dlm ni xde acik kepam hmmmmmm

Lihat semua komen(2544)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064031s Gzip On
To Top