Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Gambar Seksi Mila Jirin Dalam Tab Mandi, Habis Semua Kecoh

9-10-2017 10:17 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 12515| Komen: 116

Baru-baru ini Mila Jirin menjadi perhatian ramai gara-gara satu gambar dirinya beraksi di dalam tab mandi tersebar.

Netizen mengecam tindakannya itu kerana disifatkan tidak sesuai dengan imejnya sebagai seorang wanita muslimah.

Walau bagaimanapun penyanyi ini sudah meminta maaf kepada semua pihak yang kurang senang dengannya.

Foto: IG Mila Jirin
"Gambar itu diambil suka-suka dengan kawan-kawan pereka fesyen Seth & Luna sewaktu sesi fotografi saya dengan sebuah akhbar minggu lalu.

"Saya pun tidak muat naik gambar tu di Instagram sebabnya ia hanya untuk simpanan Seth & Luna. Saya tidak tahu mereka muat naik di laman sosial mereka dan menjadi tular," jelasnya kepada mStar Online.

Dalam gambar tersebut, Mila atau nama sebenarnya Noorsyarmilla Jirin, 30 dilihat bersandar dalam tab mandi dengan pose sensual.

Busana tersebut berwarna coklat gelap dengan kain terbelah menampakkan kakinya.

Sekali pandang memang nampak seksi kerana seluar yang dipakai adalah seakan-akan warna kulit.

"Saya sudah pun meminta pereka fesyen Seth & Luna untuk padamkan gambar tersebut di Instagram mereka kerana ia tidak sesuai untuk tontonan khalayak. Malangnya ia sudah tular ke media sosial lain.

"Saya mohon maaf kepada pihak yang tidak selesa dan marah. Saya akui gambar tersebut tidak sepatutnya diambil," tambahnya.


Foto: IG Mila Jirin
Apa pun semoga ianya menjadi pengajaran agar lebih berhati-hati dalam bergambar kelak. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 116
Komen

Previous : "Tak Nak Tahu Jantina Bayi" - Ungku Hariz, Jihan

Next       : Lagu Baru Fattah Amin Memukau, 1234U Dipuji Sana Sini

Komen Terbaru

Quote ecstatic 17-10-2017 11:55 AM
ape kebende yang sexynya?? haha. siap pakai tudung tu. ntah ape2 la otak org zaman sekarang.

Lain-lain Komen

Quote barfi 9-10-2017 10:19 AM
Kenapa la retis2 skg sangkak sgt nak berphotoshoot dalam tab mandi.

Dulu syatilla melvin. Pastu dsv skg si mila plak. Semua bertudung pula tu
Quote devilito2 9-10-2017 10:41 AM
saja carik pasal
Quote enchikfitz 9-10-2017 10:42 AM
Kenapa laki2 zaman sekarang imannya bagai senipis kulit bawang?

Di manakah akal fikiran yang telah diberikan Allah swt?
Quote kakiseboksebok 9-10-2017 10:46 AM
Sekali tengok mmg nampak seksi. Tengok kali kedua rasa nak gelak. Huduh nawww baju and tudung Mila tu. Nape pakai tudung camtu.
Quote Lorra2411 9-10-2017 10:49 AM
enchikfitz replied at 9-10-2017 10:42 AM
Kenapa laki2 zaman sekarang imannya bagai senipis kulit bawang?

Di manakah akal fikiran yang tela ...

quote dari Sajat sangat
Quote mieymiey 9-10-2017 10:50 AM
Buruknya sheols pakai tudung warna coklat tu, berlapis-lapis dengan serkop tebal
Tapi gambar baju putih tu sheols nampak cam tinggi walau hakikatnya rendang tak berbuah.
Quote makton 9-10-2017 10:54 AM
nak naikkan nama yg dah sejuk beku lettewww
Quote nursofia 9-10-2017 10:54 AM
kakiseboksebok replied at 9-10-2017 10:46 AM
Sekali tengok mmg nampak seksi. Tengok kali kedua rasa nak gelak. Huduh nawww baju and tudung Mila t ...

ingtkan i sorang je 'terganggu' dgn tudung dia hahahaha dah smpi tutup kening, fail lah stylist pon
Quote cheergirlz 9-10-2017 10:57 AM
dah kira hot ke? ikut laa mila...
Quote kakiseboksebok 9-10-2017 10:57 AM
nursofia replied at 9-10-2017 02:54 AM
ingtkan i sorang je 'terganggu' dgn tudung dia hahahaha dah smpi tutup kening, fail lah stylist po ...

Meols paling tak suka kalau pakai shawl melekat camtu tp shawl tu melebihi anak tudung. Haha harap chuols paham.
Quote hatikudus 9-10-2017 10:58 AM
Hek eleh..celah mana la seksinya tu...netizen punnnn haihhh
Quote mommymonster82 9-10-2017 10:59 AM
Mlas nk komen bab lain just nak ckp terlungkup nau tudung mila?

Quote salmon-suki 9-10-2017 11:00 AM
Xdelaa sensual mana pun tu..tp y upload tu sepatutnya dikecam,dah taw org tu bertudung,gigih pulak up gmbar gitu..kpd mila,jaga laa diri tu,you retis,bertudung,gmbar ala2 "sensual" (ikut kata artikel) xyah laa ambik unless dlm rumah you n with your hubby je utk simpanan peribadi..(kalau leak,hrp bertabah lah)
Quote nursofia 9-10-2017 11:00 AM
kakiseboksebok replied at 9-10-2017 10:57 AM
Meols paling tak suka kalau pakai shawl melekat camtu tp shawl tu melebihi anak tudung. Haha harap ...

yeah meols paham
Quote Amina_Mirza 9-10-2017 11:13 AM
Strategi nak bangkit dari kuburan @ edisi neafika  who r yussss ke mila oiii
Quote haryatie 9-10-2017 11:13 AM
seksi ker...
mcam biasa jerk...
Quote matchstick 9-10-2017 11:18 AM
x sensual langsung

cuma x paham apa yg best bergambor dlm tab mandi sambil pakai tudung
Quote apiang 9-10-2017 11:20 AM
bese je posing nyaa....

de la sensual nau

hahaha
Quote irwansuhadi 9-10-2017 11:31 AM
aik? sensual ke? ingatkan gambar apa tadi

Lihat semua komen(116)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056963s Gzip On
To Top