Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Ah Sudah, Zulin Pula Jadi Mangsa Gambar Lucah!

8-10-2017 01:26 PM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 8093| Komen: 73

Makin menjadi-jadi pula penyebaran gambar dan video lucah artis yang disunting individu tak bertanggungjawab.

Kali ini, Zulin Aziz pula menjadi mangsa apabila beberapa keping gambar miliknya disunting menjadi foto lucah, lapor mStar Online.


Foto: IG Zulin Aziz

Penyampai radio Suria FM itu berkata, dia sangat terkejut dan tidak tahu tujuan sebenar individu yang disifatkan tidak waras itu melakukan perkara tersebut terhadapnya.

"Saya terkejut apabila ada akaun menghantar gambar-gambar lucah dengan menampal muka saya dalam foto itu.

"Saya tidak tahu siapa punya kerja kerana saya rasa tidak pernah kacau hidup orang pun. Tidak tahu pula ada yang dengki dengan saya," ujarnya kepada mStar Online.



Menurut pemilik nama sebenar Farah Azleenda Abd Aziz 28, itu individu berkenaan menggunakan akaun Twitter palsu untuk memuat naik beberapa keping gambar miliknya di laman sosial mikro terbabit dengan kapsyen lucah.

"Ini kali pertama saya kena gangguan lucah ini. Pada awalnya saya tidak perasan, namun bila beberapa keping dihantar, saya sedar ia adalah gambar yang memalukan.

"Dia juga turut menghantar video lucah di laman sosial yang sama," ujarnya.


Foto: Twitter

Selain Zulin, beberapa artis lain seperti Anding, Eyka Farhana dan Feeya Iskandar turut menjadi mangsa berkaitan imej lucah sebelum ini.

Apa motif individu tak bertanggungjawab itu buat macam ini ya? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
3
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 73
Komen

Previous : 'Vertu-ah' Eina Azman Dapat Hadiah Telefon Pintar Menyamai Harga Kereta!

Next       : "Tak Nak Tahu Jantina Bayi" - Ungku Hariz, Jihan

Komen Terbaru

Quote miemiecha 10-10-2017 03:42 PM

hahah kan.. mana tau.. hahahahahhahaha pemangkin hingus kahak kuar

Lain-lain Komen

Quote datinamanda 8-10-2017 01:33 PM
Choii ada jugak yang berselera
Quote kiah_mai_pulak 8-10-2017 01:40 PM
Tetiba@? akak rasa akak nk terdampar... dlm byk2 retis ko nk buat modal lan&@? Kenapa zulin gak ko pilih??! Sedehhhh
Quote awekjepun 8-10-2017 01:49 PM
Jeles sbb zulin awek ayya kot
Quote abangadek 8-10-2017 01:56 PM
mesti budak ni nyampah zzzzZZZulin jd dj xbest
Quote idakamaruddin 8-10-2017 01:59 PM
akak bygkan dugong terdampar
Quote chazey 8-10-2017 02:06 PM
Sheol baru 28??! Ingatkan sheol sebaya ai nampak kertuh gituh!
Quote chazey 8-10-2017 02:08 PM
Heeeelllloooo acik2 fonen2 yang pandang jijik kat Zulin tapernah tawu BBW porn mendapat sambutan hangat jah di kalangan chub chasers?!
Quote emelia1509 8-10-2017 02:09 PM
Ada selera ke dek non


Quote pencintaABC 8-10-2017 02:15 PM
Jgn smpi terdampar sudah
Quote chinta89 8-10-2017 02:16 PM
kalau dpt budak ni, sebarkan! supaya ko malu sepertimana ko memalukan org lain.
Quote ItisDD 8-10-2017 02:19 PM
Jenayah siber makin menjadi2
Quote knnk 8-10-2017 02:23 PM
chazey replied at 8-10-2017 02:08 PM
Heeeelllloooo acik2 fonen2 yang pandang jijik kat Zulin tapernah tawu BBW porn mendapat sambutan han ...

Yeszaaaa. Plus Zulin bukanlah kategori gemuk pun. Dia jenis chubby.
Malaysians and their bodyshaming. Lulz
Quote MarissaOberlin 8-10-2017 02:33 PM
Chub chaser punya angkara ke nok ?
Quote cmf_premierleag 8-10-2017 02:47 PM
Kalo zulin bogel lucah pun aku rasa takde sapa merembes kut
Quote cikperiukkera 8-10-2017 02:52 PM
Hot naw2 zulin skrg ni yeak...
Quote riy 8-10-2017 03:07 PM
uii serius teruk naw perangai laki ni.
sian zurin..memalukan sungguh.
bebal.
Quote RatuDunia94 8-10-2017 03:13 PM
Lawak gambar editan tu.. Mcm gambar depan air pancut..
Quote netto_ 8-10-2017 04:02 PM
Br 28 zulin ni. Ingatkan da 30.
Quote aleesyasofia 8-10-2017 04:24 PM
sdap jgk nama sbnr sheolss.. bru iolss tau.. td tgk melodi mse wrtawan tnye eyka farhana adakah sbb pkai seksi tak tutp aurat dan dgn mudhnya jd sasaran utk edit gmbr2 lcah nie.. motip wrtawan ckp gitu.. xsdar dri pon xmnutup aurat.. lg nk ckp gitu.. zulin yg brtudung pon ade jgk yg jhat mgeditnya..

Lihat semua komen(73)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.067090s Gzip On
To Top