Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

'Vertu-ah' Eina Azman Dapat Hadiah Telefon Pintar Menyamai Harga Kereta!

8-10-2017 11:40 AM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 15595| Komen: 281

Wow! Bertuah betul pelakon Eina Azman dapat hadiah sebuah telefon pintar jenis Vertu daripada suami tercinta! 

Vertu tu! Bukan calang-calang telefon pintar kerana harga sebuah peranti jenama antarabangsa itu boleh mencecah puluhan ribu ringgit.



Gembira betul pemilik nama sebenar Datin Paduka Ainur Syakina Azman ketika membuka kotak berisi telefon pintar jenis Vertu itu. Nampak bahagia je dia menerusi video dimuat naik di akaun Instagramnya.



"Oh my god! This is what I want. Bila you beli ni yang? So nice. Oh my god! Thank you sayang," katanya.

Perkongsian itu menerima pelbagai reaksi daripada netizen yang rata-rata menyifatkan Eina seorang yang sangat beruntung. Tak kurang juga yang terkejut dengan harga telefon pintar berkenaan.

“Wow, fon saja bernilai 34k. Untung datin.

“Alahai, comel sangatlah couple ni. Suka tengok. Semoga kalian bahagia hingga Jannah.

“Ingatkan, dalam dunia ni Iphone paling mahal. Rupanya ada lagi mahal dari Iphone,” antara komen netizen.


Foto: IG Eina Azman

Vertu merupakan sebuah jenama telefon pintar buatan England dan model Aster itu berharga ASD7,900 (RM33511.80) hampir menyamai harga sebuah kereta jenama tempatan.



Foto: VERTU

‘Vertu-ah’ Eina Azman dapat suami penyayang macam ni kan? Rezeki dialah. - CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
3
Terkejut
1
Sedih
3
Lawak
4
Bosan
3
Komen: 281
Komen

Previous : Kamal Adli Pasrah Tiada 'Jodoh' Dengan Emma Maembong

Next       : Ah Sudah, Zulin Pula Jadi Mangsa Gambar Lucah!

Komen Terbaru

Quote MistrezHermanaz 16-11-2017 10:55 AM
spec x menarik hati henfon ni

Lain-lain Komen

Quote matchstick 8-10-2017 11:50 AM
Suruh lah laki kaya tu beli seluar elok sikit...mcm org miskin pakai seluar koyak

#akutakjeles
Quote eyansss 8-10-2017 11:50 AM
nampak mahal sebab roe...
Quote mzzenma 8-10-2017 11:52 AM
Ada komen tu kata kuat jodoh sebab muka sama
Quote pearlspth 8-10-2017 11:54 AM
mewahnya mereka
Quote SecretLuv 8-10-2017 11:56 AM
Semuanya nak masuk IG. Senyap-senyap sudah. Tak payah nak menunjuk. Nanti riak pulak.
Quote Aduradura 8-10-2017 11:59 AM
Aduii buat ape habis duit beli hp cenggini..lain laa beli bag ke, beli kasut ke...kekeke....setakat guna utk IG "done" , whatsapp & selfie je kekeke...baiklaa beli iphone jaaaa.....
Quote awekjepun 8-10-2017 12:01 PM
Lg bertuah dpt suami beriman
Quote Despacito 8-10-2017 12:07 PM
So lucky... kalau duit lebih mmg aku beli gak ni sebijik
Quote bambimo 8-10-2017 12:11 PM
hdpon ni big mama je pakai..
huntonglah
Quote barfi 8-10-2017 12:11 PM
Rezeki dia chuolssss
Quote knnk 8-10-2017 12:14 PM
Aik, takda pula netizen2 sibuk nak kecam eina azman pakai seluar macam tu?
Macam Lisa , atau Nadia Brian sibuk ja nak hencap.
Lol at the hypocrisy and kissing arse.
Quote knnk 8-10-2017 12:16 PM
Aduradura replied at 8-10-2017 11:59 AM
Aduii buat ape habis duit beli hp cenggini..lain laa beli bag ke, beli kasut ke...kekeke....setakat  ...

Itulah yang membezakan orang kaya and kita rakyat biasa.
Depa memang suka membazir duit utk benda2 yang tak penting.
Sigh.
Quote de_ikea 8-10-2017 12:16 PM
Iols pernah tengok vertu. Tapi tak tahu harga semahal itu. Teruk betul pengetahuan am iols. Tak leh masuk clever girl
Btw setuju komen beli sluar pesen lain la. Gaya mcm ni dah mcm pekerja kelab dato je.
Quote bungarose 8-10-2017 12:23 PM
Duit berkoyan2 juta lettew mampu beli hp puluhan ribu.
Kalau takat duit sejuta dua...xder nyer nk behabis 33k utk satu hp
Tak perlu ler kita risau deyols berhabis cenggitew bcoz they can afford it. Cara org2 kaya spending xsamer dgn marhaen
Quote BedahBedul 8-10-2017 12:25 PM
Mahal sbb leather & titanium kot.. masing2 punya citarasa, orka kan
Iols punya henpon idaman adalah henpon yg tak perlu dicaj langsung, kiranya bateri tahan sampai 3-5 tahun tanpa perlu caj, xyah lama sgt sbb iols x suke pakai lama2, agak2 ada tak nanti
Quote Andyscenes 8-10-2017 12:37 PM
Laki dia business apa??
Quote Siputjelly 8-10-2017 12:40 PM
bila duit dah banyak taktahu nak buat apa, rezeki dia uolllsss. dapat lah merasa pakai vertu, nanti dah slow down, kot boleh jual hp tu
Quote Nham22 8-10-2017 12:41 PM
Beli cash ke hutang????
Quote Linopot 8-10-2017 12:43 PM
Btuahnya bdn..

Lihat semua komen(281)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064038s Gzip On
To Top