Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Kamal Adli Pasrah Tiada 'Jodoh' Dengan Emma Maembong

7-10-2017 01:12 PM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 24896| Komen: 740

Apakan daya, Kamal Adli terpaksa melupakan hasratnya untuk bergandingan buat kali ketiga dengan Emma Maembong selepas tempatnya ‘dicaras’ Keith Foo dalam drama Jangan Padam Rindu.


Foto: IG Kamal Adli

Foto: IG Keith Foo

Memetik BH Online, watak utama lelaki bagi drama terbitan Suhan Movies itu pada mulanya dihulurkan kepada Kamal, namun terpaksa diserahkan kepada aktor lain atas salah faham yang timbul.

Kecewa betul Kamal bila dah jadi macam ni. Namun, apakan daya, terpaksa jugalah dia akur, kan?

"Ia bermula dengan masalah susunan jadual hingga berlaku salah faham dengan pihak produksi Suhan. Ketika mendapat tawaran terbabit, pada masa sama saya juga menerima undangan berlakon filem aksi.

"Saya ada memohon budi bicara produksi Suhan supaya menyusun semula jadual penggambaran kerana filem berkenaan awalnya dijangka dimulakan rakamannya pada pertengahan bulan ini.

"Begitupun, tidak mengapa jika permintaan itu tak dapat dipenuhi kerana memang keutamaan saya adalah lebih kepada drama terbabit. Bagaimanapun, permintaan saya tidak dipenuhi dan akhirnya nama saya digugurkan," katanya.



Dah tak ada rezeki Kamal, nak buat macam mana, kan? Tapi anda jangan salah sangka dan kecam aktor itu bersikap tamak pula. 

“Nak dijadikan cerita, penggambaran filem pula dianjak ke hujung Oktober.

"Apa yang berlaku itu hanyalah salah faham. Apabila sudah jadi begini, saya anggap ia bukan rezeki.

"Saya memang tertunggu-tunggu untuk berlakon dengan Emma. Tapi apakan daya,” katanya.


Foto: IG Emma Maembong

Sabar sajalah ya, Kamal. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 740
Komen

Previous : "Mac Terlalu Istimewa Buat Kami" - Elfira, Sufian Selamat Bertunang

Next       : 'Vertu-ah' Eina Azman Dapat Hadiah Telefon Pintar Menyamai Harga Kereta!

Komen Terbaru

Quote raihaneem 23-11-2017 08:24 AM
Mcm kamal syok lg...
Keith foo mcm sesuai jugak jd watak driver dlm citer anak mami yg dilakonkan oleh rashidi ishak...hihi

Lain-lain Komen

Quote beta_carotene 7-10-2017 01:21 PM
hamboi.. produksi pulak kena ikut jadual ko ye dek???
banyak cekadak sangat...
Quote Aduradura 7-10-2017 01:23 PM
Wuishh, iolls lg suke keith foo...lama tak tgk heolls jadi hero.....
Quote Orix 7-10-2017 01:34 PM
Iols tk pernah rse keith foo tu hensem... heols nmpak dull sgat... mcm jenis bosan punya org... hensem lagi si kamal ni wlupn kepam
Quote moonbug 7-10-2017 01:38 PM
Ala rezeki masing2
Quote Konahhh 7-10-2017 01:51 PM
Takpela kamal..tak selalu jumpa lagi rindu ye dak?
Quote Linopot 7-10-2017 01:59 PM
Sabar la dikk.. Dah bkn rzki nak buat mcmana.. Pape pun hakak lg suka kamal banding KF
Quote iwan007 7-10-2017 02:02 PM
Orix replied at 7-10-2017 01:34 PM
Iols tk pernah rse keith foo tu hensem... heols nmpak dull sgat... mcm jenis bosan punya org... hens ...

Yesza itu iols setuju. Tang mana la ensem nya keith foo cina tak sunat tu. kamal adli ni kadang2 hensem la jugak. Kadang2 tu mmg kepam pon sis. Tp heshe better than cina tu
Quote haruslah 7-10-2017 02:03 PM
KF tlalu tua utk EM
Huhuhu
Kalau jd 2nd hero boleh la
Nak lead....hmmmm
Quote sepitsiput 7-10-2017 02:04 PM
heols berbakat...syukur rezeki heols melimpah non stop walaupun pernah dipedajal si zizan tu
Quote balakkampung 7-10-2017 02:04 PM
lately aku tgk kamal adli ni makin hensem..berlakon pon pandai...
Quote raradhia 7-10-2017 02:05 PM
kamal ni berlakon pun okeyy, kalau kena groom mmg hensem so prefer kamal lg..uwaaa, malas nak tgok kalau keith foo..
Quote adm7 7-10-2017 02:11 PM
Tak abis cerita cinta...Tu je la pandai penerbit kt malaysia ni...hmmm
Quote CtMaryam123 7-10-2017 02:19 PM
raradhia replied at 7-10-2017 02:05 PM
kamal ni berlakon pun okeyy, kalau kena groom mmg hensem so prefer kamal lg..uwaaa, malas nak tgok k ...

kamal ni nampak positif jer dalam apa hal.. insyaAllah murah rezeki dia... ok lah dah ada thread kamal baru boleh merempan kat sini
Quote CtMaryam123 7-10-2017 02:21 PM
balakkampung replied at 7-10-2017 02:04 PM
lately aku tgk kamal adli ni makin hensem..berlakon pon pandai...

kamal ni nampak versatile.. tv host boleh, pelawak pun boleh , berlakonpun ok..
Quote sepertiitu 7-10-2017 02:22 PM
poyo jah tajuk.

bagi iols kf kayu yach nak dibandingkan dengan kamal adli. takpelah, rezeki masing masing kan {:hooray
Quote Hashitah 7-10-2017 02:24 PM
cpt2 kahwin lhhhh...
Quote rosannazmia 7-10-2017 02:35 PM
balakkampung replied at 7-10-2017 02:04 PM
lately aku tgk kamal adli ni makin hensem..berlakon pon pandai...

Meols plak tgk kamal lately makin kepamz berbanding dolo2 tasty sgt heols.. pepepepepeun heools mmg meols suka !kepam pon kepamz lah kamal asal nko blkon best!n also heols looks huggable gituuu!!
Quote raradhia 7-10-2017 02:40 PM
CtMaryam123 replied at 7-10-2017 02:19 PM
kamal ni nampak positif jer dalam apa hal.. insyaAllah murah rezeki dia... ok lah dah ada thread k ...

iols nak tag geng DPD td, tp malu. .kah kah kah kah, kalau @puteribaya on9 ni, konpem berjela2 dia tulis kat sini. .haha
Quote raradhia 7-10-2017 02:42 PM
Hashitah replied at 7-10-2017 02:24 PM
cpt2 kahwin lhhhh...

alahai, sabar laa sis. .keh keh keh

Lihat semua komen(740)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064999s Gzip On
To Top