Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Macam Drama Slot Akasia Pula Ada Adegan Wanita Maki 'BF' Di Kedai Makan

6-10-2017 03:23 PM |Dilihat:4801| Komen: 58
Amboi, garangnya kak. Marah-marah terjerit-jerit tu kenapa? 

Menerusi sebuah rakaman video yang tular di laman sosial, kelihatan seorang wanita naik minyak sedang mengamuk di sebuah kedai makan.



Dipercayai, wanita itu memarahi teman lelakinya kerana terlalu kerap makan dan melepak di kedai sama sehingga dia percaya kekasihnya bertandang ke kedai berkenaan kerana mahu melihat pelayan perempuan yang diminatinya.

"Kau datang sini sebab perempuan ke apa? Hari-hari nak lepak sini," soal wanita itu.

Lelaki itu bagaimanapun menyangkal dakwaan wanita terbabit dan berkata, dia hanya melepak di kedai berkenaan bersama rakan-rakannya.

"Kau nampak aku lepak dengan perempuan ke apa?" katanya.

Tindakan dua pelayan wanita cuba meredakan keadaan bagaikan menuang minyak ke atas api yang sedang marak apabila wanita itu menuduh salah seorang daripada mereka sebagai punca kekasihnya kerap bertandang ke situ.



Keadaan menjadi semakin tegang apabila wanita itu menyimbah air minuman di meja kekasihnya pada dua pelayan berkenaan selepas dia ditegur untuk menghentikan kekecohan. 

Video itu mendapat perhatian netizen yang meletakkan kesalahan ke atas lelaki berkenaan selain menyifatkannya tidak berguna kerana tidak mengambil sebarang tindakan sepatutnya. Dalam masa sama, kebanyakan pihak perempuan kecewa dan berasa malu dengan tindakan dipaparkan wanita terbabit.

"Kalau aku jadi teman lelaki dia, aku putus terus je. Bodoh betul perempuan tu tak malu ke buat gitu.

"Buat malulah. Kalau aku jadi pakwe dia, aku buat tak tahu je. Buat-buat tak kenal.

"Tu contoh lelaki tak guna. Awek buat hal, dia boleh duduk sahaja," komen netizen.


FB Mynewshub

Sesiapa yang berpacaran di luar tu, janganlah gaduh-gaduh di hadapan khalayak begini ya. Jaga air muka masing-masing, okey? - CARI


Loading FB Post...

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 58
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote DayangKirana 17-10-2017 04:41 PM
so, since dah viral drama level sampah diorang ni, ade yang dah tau ke ape ke nama kedai makan haprak ni?

kalau ramai yang tak tau, means tak kesampaian la motip berlakon terpekik terlolong rebutkan jantan ni dik nonn.. cuba lagi!

Lain-lain Komen

Quote munchkin 6-10-2017 03:30 PM
Yang pelayan tu sibuk tanya girlfren kau ke? Tu dah kenapa? Menyibuk kat situ
Quote noqiz 6-10-2017 03:32 PM
nampak macam pelayan tu kenal baik dengan lelaki tu..sebab dari dia masih lagi kat situ lepas gf tu keluar.. sebab kalau tak kenal.. pelayan2 biasanya malas nak layan2 customer bergaduh.. buat tak tau je lah..bergaduh bf gf ..apalah sangat
Quote missinpiece 6-10-2017 03:34 PM
Sama je smua. Yg lelaki x reti langsung jaga hati gf, yg gf cemburu melampau, yg pelayan lagi nak tambah minyak dalam api
Quote esteryen 6-10-2017 03:43 PM
missinpiece replied at 6-10-2017 03:34 PM
Sama je smua. Yg lelaki x reti langsung jaga hati gf, yg gf cemburu melampau, yg pelayan lagi nak ta ...

kalau tengok from video tu, nampak pun waitress tu ada something ngan bf dia, so the gf bukan cemburu buta.

We, ladies got the 6th senses.
Quote cahaya_almas 6-10-2017 03:45 PM
Kwn bf dia lah tu...kalau tk kenal tkdenya dia tnya soklan gf kau ke tu kt lelaki tu....pelayan biasa malas nak msk campur urusan customer kecuali dia kenal baik punya..hehe
Quote cahaya_almas 6-10-2017 03:46 PM
Hsome sgt ke lelaki tu sampai menjadi rebutan..hehe
Quote SR4tahun 6-10-2017 03:49 PM
Fake acting {:smile
Quote matchstick 6-10-2017 03:51 PM
Buat malu je..dh lah suara nyaring gitu. X percaya bf tu break aje lah. Ko gi serang wat pe..bukan laki ko pun
Quote Orix 6-10-2017 03:56 PM
Sedap sgat ke laki tu?
Quote pearl.silver 6-10-2017 04:03 PM
Gelpren tu dah habis spm ke belom..muka marah xda ekspresi..klu mute suara aku xtau dia tgh marah..
Quote missinpiece 6-10-2017 04:06 PM
esteryen replied at 6-10-2017 03:43 PM
kalau tengok from video tu, nampak pun waitress tu ada something ngan bf dia, so the gf bukan cemb ...

Agreed. Semak kepala dpt yg mcm ni
Quote antidote 6-10-2017 04:14 PM
suara mcm sizuka ajak nobita pi jumpa suneo kat padang
Quote afie_m 6-10-2017 04:24 PM
emm..lantak ko lah...
Quote rosa_canina 6-10-2017 04:37 PM
untunglah si bf.. ada org berebut   
Quote fox. 6-10-2017 04:38 PM
sama2 bodoh patut pun korang berkapel
Quote Forsaken 6-10-2017 04:55 PM
Kalau dah pelanggan tetap mmg la kenal...mungkin lelaki tu kerap dok lepak kedai tu dgn kawan2 dia...xnak keluar dgn girlfriend dia....tu yang marah sgt tu...
Quote ~boolean 6-10-2017 05:15 PM
jantan buat perangai, perempuan lain yang kena simbah.

lojik perempuan
Quote maplesue 6-10-2017 05:17 PM
Sampai ke sudah laki tu tak bangun dari kerusi
Quote buragazz 6-10-2017 05:52 PM
Baik jantan tu GF dia dan juga pelayan.. sama jer bahalol....

Lihat semua komen(58)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057724s Gzip On
To Top