Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Infozon Lihat artikel
Oct
06

Dapatkan Pulangan Tunai Berganda Di Cari@cashback, Jadilah Kaki Shopping Yang Bijak!

6-10-2017 11:42 AM | Dilihat: 1563| Komen: 11


Dapatkan Pulangan Tunai Berganda Di Cari@cashback, Jadilah Kaki Shopping Yang Bijak!

Dapatkan Pulangan Tunai Berganda Di Cari@cashback, Jadilah Kaki Shopping Yang Bijak!

Cari@cashback adalah platform dagangan online untuk memberi ganjaran kepada ahli secara nilai tunai untuk setiap pembelian.

Lebih daripada 100 pakatan pedagang dalam talian utama program ini.


Bagaimana cara menjadi ahli :

Langkah 1: Daftar sebagai ahli.
Langkah 2: Klik pada ikon saudagar yang anda inginkan dari halaman Cari@cashback untuk berbelanja dalam talian anda. 
Langkah 3: Nilai cashback akan dimasukkan ke dalam akaun Search@cashback anda selepas pembelian anda disahkan.
Langkah 4: Kumpulkan nilai tunai dan tebus wang tunai anda bila perlu.


Semasa Cybersales (9 Oktober - 13 Oktober 2017), selain tawaran lumayan, Cari@cashback juga menawarkan tawaran 2.25% sehingga 12.75% pulangan tunai.

Apa lagi yang anda tunggu? Daftarlah segera (klik di sini : cashback.cari.com.my)



Apa Reaksi Anda...

Bagus
5
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 11
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote net_level 9-10-2017 09:46 PM
anyway sesape nak referral shopback boleh pm

Lain-lain Komen

Quote mizruncing 6-10-2017 03:13 PM
betul ke ni
Quote net_level 6-10-2017 03:16 PM
Boleh tahu breakdown % cashback for lazada item?
Sebelum ni guna shopback and quite rewarding belum setahun dah earn rm130+...
If better than shopback, I'll switch
Quote iloveyou 6-10-2017 03:27 PM
Edited by iloveyou at 6-10-2017 03:28 PM

dah register shopback & dh dpt dh duit. lagi byk korang spend, lgi byk dpt.
tp ni sama la konsep nye eh?
Quote noell 6-10-2017 04:31 PM
neh apa barang??
Quote net_level 6-10-2017 04:54 PM
iloveyou replied at 6-10-2017 03:27 PM
dah register shopback & dh dpt dh duit. lagi byk korang spend, lgi byk dpt.
tp ni sama la konsep ny ...

sama konsep ni..
yang bestnye haritu masa shopback visa 20% promo...
shopping sakan

Quote iloveyou 6-10-2017 04:57 PM
net_level replied at 6-10-2017 04:54 PM
sama konsep ni..
yang bestnye haritu masa shopback visa 20% promo...
shopping sakan

td tgk, kt shopback cm lagi tinggi sikit je dri cashback ni
Quote net_level 6-10-2017 10:04 PM
iloveyou replied at 6-10-2017 04:57 PM
td tgk, kt shopback cm lagi tinggi sikit je dri cashback ni

ye ke? electronic item dpt berapa %?
malas nak register dulu.. hehe
Quote Elle_mujigae 7-10-2017 08:25 PM
wow..nice...
Quote moller 9-10-2017 09:35 AM
WAHHHH....
nnt i try ler
Quote kaklehot 9-10-2017 11:29 AM
dh try shopback punya & dh dpt redeem cuma tempoh utk redeem tu pjg...ari tu buat booking hotel tru booking.com kena tggu 60 hari baru dpt redeem 9% cashback tu..
Quote net_level 9-10-2017 09:46 PM
anyway sesape nak referral shopback boleh pm

Lihat semua komen(11)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054231s Gzip On
To Top