Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Air Rebusan Buah Zuriat, Bantu Wanita Ini Hamil Selepas Menanti Dua Tahun...

6-10-2017 11:42 AM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 2169| Komen: 12

Pasangan mana yang sudah berkahwin tidak mahu dikurniakan anak? Namun, bukan semua pasangan yang dapat menimang cahaya mata dalam masa singkat perkahwinan.

Ada yang terpaksa menunggu bertahun-tahun, meskipun sudah pelbagai ikhtiar dilakukan. 


Seorang netizen, Nurul Balqis turut mengalami masalah yang sama. Namun, selepas mengamalkan buah zuriat mengikut amalan rakan-rakannya, wanita ini akhirnya disahkan hamil selepas dua tahun menunggu.

Bagaimanakah rupanya dan cara penyediaan buah zuriat ini? Berikut merupakan perkongsian daripada Nurul Balqis sendiri. 

Menanti dua tahun yang panjang...


Pelbagai ikhtiar, suplemen, urutan mak bidan dan ubatan moden...


Kawan baik cadangkan ambil air rebusan buah zuriat...


Berikut merupakan langkah-langkah penyediaan air rebusan buah zuriat...


Semoga bermanfaat untuk semua para bakal ibu ya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
4
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 12
Komen

Previous : Pengantin Lelaki Menangis Sentuh Tangan Isteri Kali Pertama, Video Ini Jadi Viral

Next       : Kena Tahu Sis! 5 Adab Bila Berkomunikasi Dengan Suami Orang

Komen Terbaru

Quote deltoid 19-11-2017 02:25 PM
bagus lah.

Lain-lain Komen

Quote petaiterbang 6-10-2017 12:29 PM
kalau @sebu1 minum air apa?

Quote raradhia 6-10-2017 12:43 PM
petaiterbang: kalau  @sebu1  minum air apa?


byk jgak nick ngko ni. .

apa2 pun, tahniah la yerrr. .xsalah usaha. .
Quote vanillaninja 6-10-2017 12:46 PM
2 tahun tu kira cepat la jugak kan. Congrats dan hopefully perkongsian ni bermanfaat untuk ladies yang masih TTC.
Quote miznora 6-10-2017 07:50 PM
pernah juga amalkan buah zuriat ni
mula2 tak reti bukak ya rabbi susahnya
Quote pearl.silver 6-10-2017 09:20 PM
Byk buah zuriat ni kkk iols bw balik dr mekah aritu..
Berbagi2 pd ank2 buah yg tengah usaha
Dan dah tersurat rezeki mereka, xmkn pun lg dah pregnant
Quote VuJiE 6-10-2017 11:25 PM
ada je tapi x buat2 lagi pun
Quote notyghosty 9-10-2017 09:07 AM
penah buat jugak air dari buah zuriat ni....
Quote nisako 10-10-2017 05:22 PM
wah x pernah tahu pun ttg buah ni................
Quote Gigihsangat 19-10-2017 11:38 AM
pernah amalkan..tak tau lah kebetulan or what,betul pregnant 3 minggu kemudian
Quote Jorja 20-10-2017 05:05 PM
Haah buah ni keras sangat susah nak buka.. I bawa balik dari mekah dah 2 tahun x rebus2 tapi tengok macam masih elok luaran
Quote kiambang 21-10-2017 07:50 AM
Ada buat zuriat ni . Nak bukak ya ampun .,,
Quote deltoid 19-11-2017 02:25 PM
bagus lah.

Lihat semua komen(12)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.054860s Gzip On
    To Top