Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Uqasha Senrose Teman Istimewa Dalam hidup Saya - Hefny Sahad

6-10-2017 11:33 AM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 10594| Komen: 148

Wah, wah, wah! Uqasha Senrose dah jadi penyeri hati dalam hidup seseorang lah! Siapa lagi kalau bukan pengacara Hefny Sahad. perkara itu diakui sendiri oleh Hefny kepada Harian Metro.


Foto: IG Uqasha Senrose

"Dia wanita istimewa yang mengisi kekosongan hidup saya sejak setahun lalu. 

"Bagaimanapun, kami masih dalam fasa mengenali hati budi dan berkawan rapat," katanya kepada Harian Metro. 

Kata Hefny, dia malas nak heboh-hebohkan perkara ini. Yalah, mana tahu nanti ada mulut yang melabel dia ini sengaja mencari publisiti pula, kan?


Foto: Harian Metro

"Saya sengaja mengunci mulut mengenai hubungan ini kerana tidak mahu masyarakat menganggap kami sengaja mencari publisiti dengan menjaja kisah peribadi.

"Lagipun saya menghormati pendirian Uqasha yang tidak mahu terlalu terbuka. Biarlah orang lebih nampak hasil kerja seni kami,” katanya.


Foto: IG Hefny Sahad

Dah buka mulut mengakui hubungan ni, kira jadilah ya? Nanti dulu, Hefny tak nak terburu-buru, sebaliknya dia serahkan sepenuhnya kepada takdir.

"Belum ada sebarang perancangan untuk ke fasa seterusnya. Saya menyerahkan soal jodoh dan pertemuan kepada Allah," ujarnya.

Nanti kalau ada berita gembira, Hefny janji dia akan berkongsi dengan kita semua. Rasa-rasa, 'jadi' tak mereka ni? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 148
Komen

Previous : Michael Ang Nak Buat Telefilem Khunsa Pula, Tak Takut Dihencap Ke?

Next       : "Mac Terlalu Istimewa Buat Kami" - Elfira, Sufian Selamat Bertunang

Komen Terbaru

Quote nisako 11-10-2017 04:55 PM
confirm belum dah nk heboh................

Lain-lain Komen

Quote mesmerize 6-10-2017 11:36 AM
gitchew. suka hati ko la dek.
Quote aleesyasofia 6-10-2017 11:36 AM
ptutnya kunci jer la mulut smpai jd..
Quote susukambingbest 6-10-2017 11:42 AM
ssuai sgttt, moga brjdohan sorang plygirl, sorang plyboy. klau jd kawinn
Quote greantea 6-10-2017 11:49 AM
Kabg jadik mcm syafiq dulu. Special2, tetiba uqasha kata dia ngan org lain  hihihihi.....
Quote bukan_ustazah 6-10-2017 11:51 AM
uqasha and t.bakar dah end ke?
Quote AJ88 6-10-2017 11:51 AM
tak boleh la tgok hefny ni. sebijik muka ex iols.

Quote beautifulliar 6-10-2017 11:51 AM
Pprt nya taste ukasah.
Quote Aunty_Acid 6-10-2017 11:54 AM
greantea replied at 6-10-2017 11:49 AM
Kabg jadik mcm syafiq dulu. Special2, tetiba uqasha kata dia ngan org lain  hihihihi.....

tapi betoi kah dulu syafiq pernah pukul dia?  
Quote epis 6-10-2017 11:55 AM
Xnk heboh tapi cerita jugaaa
Quote Linopot 6-10-2017 11:55 AM
Baik xyah bukak mulut lgsg.. Nnt dah nak mjls br bgtau.. Ungka xde plk ckp pape..
Quote kiah_mai_pulak 6-10-2017 11:58 AM
Katanyaaaaaaa
Quote Ooosehun 6-10-2017 11:59 AM
theyolss dating smlm dlm ig nely...senang hati ek ungka skrg..cpt btol naik bdan dia
Quote gerbera.memopad 6-10-2017 12:01 PM
Dah lama kan gosip pasal drg ni. Kat mana ntah aku baca.

Anyway, Hefny berlakon best
Quote -electrifying- 6-10-2017 12:08 PM
helllooo uqasha kata dia lebih sygkan iols yachhh
Quote belilies 6-10-2017 12:11 PM
'katik' sangat taste ko ni uqasha. U can get someone better than him. Hopefully hefny ni gila bayang je. Looking forward to uqasha ngaku sheols tak kenal si hefny ni.
Quote Bujat 6-10-2017 12:11 PM
Whooo rrrr yusssss?
Quote cicicumel 6-10-2017 12:12 PM
Ewww...uqasha tgh naik nama dia skrg..x takut kena friendzone ke {:smile
Quote evlinne 6-10-2017 12:19 PM
Mamat budu ke hefny ni
Quote willow12 6-10-2017 12:26 PM
Aku terembes heols dlm drama kat hypptv hari tu.. Apa2 je la hefny, janji kerja helok2 ya. Byk potensi dia ni in acting n hosting.

Lihat semua komen(148)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.072578s Gzip On
To Top