Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Melucukan! Netizen Keliru Antara Pakwe Sajat Dengan Lelaki Ini...

6-10-2017 10:37 AM |Dilihat:5371| Komen: 39
Netizen keliru! Melucukan pun ya juga. Alkisahnya netizen keliru antara lelaki yang sering dikaitkan dengan Sajat iaitu Coach Yin dengan lelaki ini. 

Hafiz Mahamad, 24 yang pernah menjadi viral dan digelar 'lelaki romantik' dikatakan mirip dengan 'kekasih' Sajat dan seterusnya membuatkan ramai tersalah anggap padanya. 


Dia yang bakal melangsungkan pernikahan bulan depan mendedahkan tiada sebarang hubungan istimewa dengan usahawan kosmetik tersebut. 

Ia bermula apabila sekeping gambar Sajat bersama Coach Yin tersalah anggap oleh netizen sebagai dirinya. 


Tengok dekat Twitter ramai mention cakap ni saya. Ah berat, buke kawe ni.

Jangan buat hal, majlis nak dekat ni kang bising mekna @syafiqahaina kata saya sailang sajat, tulisnya dalam Instagram. 

Katanya lagi, ia sangat mengejutkan kerana dia tidak berasakan mirip dengan lelaki berkenaan. 


Mula-mula bila ramai yang tanya tu memang saya terkejut, sebab muka pun lain dan dikaitkan pula dengan Sajat.

Pada saya, persamaan cuma pada cermin mata dan penampilan, tapi bagi orang lain sekali imbas mereka ingatkan itu saya.

Sebenarnya, tak sama pun muka, ujarnya kepada Mstar Online. 


Netizen pun berasa lucu dan mula mengusik Hafiz di ruangan komen. 

"Serius sama. bahaya..bahaya.."

"Hahahah nampak sama pula ehh.."

Benarkah semua lelaki sado nampak serupa? - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 39
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote EncikRhoma 10-10-2017 03:43 PM
RatuDunia94 replied at 6-10-2017 06:04 AM
Menguyit je la sesama berdua.. Ada pekdahnya.. Muka pun dh lbh kurang sama.

orang kata kalau muka sama, jodoh panjang kan

Lain-lain Komen

Quote Kerolidzham 6-10-2017 10:45 AM
K for kisah!
Quote devilito2 6-10-2017 10:49 AM
siapa ????
Quote raradhia 6-10-2017 10:55 AM
kah kah kah kah kah kah kah
Quote fox. 6-10-2017 10:58 AM
sori yah. coach yin lagi encem kot
Quote Elsabella 6-10-2017 11:01 AM

Quote makton 6-10-2017 11:14 AM
menyampah aku tgk mamat feling2 romantik ni
Quote pearl.silver 6-10-2017 11:44 AM
gf dia xde beri sepatah dua kata ke kat komen
mesti bengang je die
Quote aleesyasofia 6-10-2017 11:47 AM
nie sume poyo..
Quote kikuri 6-10-2017 12:00 PM
yang netizen sebok sangat tu kenapa..? banyak betoi masa
Quote Artemesiaa 6-10-2017 12:01 PM
Attention seekers jugak ni
Quote -electrifying- 6-10-2017 12:03 PM
ini pon isu ke?
Quote missDollie 6-10-2017 12:13 PM
-electrifying- replied at 6-10-2017 04:03 AM
ini pon isu ke?

Kannn.. Cambodo je artikel ni..sampah sangat..tak menjana minda langsung
Quote -electrifying- 6-10-2017 12:19 PM
missDollie replied at 6-10-2017 12:13 PM
Kannn.. Cambodo je artikel ni..sampah sangat..tak menjana minda langsung

taw tkpe, xperlu la nk bg artikel mcm ni, kasi la yg ade standard skit... aiyo





Quote vanillaninja 6-10-2017 12:29 PM
Like I care?

Quote jerukkedondong 6-10-2017 12:38 PM
Tabah lah mekna{:laugh
Quote evlinne 6-10-2017 12:42 PM
Ala mamat badan peti ais ni. Kecoh. Dah la skip leg days
Quote noraidil_06 6-10-2017 12:55 PM
Kerolidzham: K for kisah!

{:laugh{:laugh{:laugh{:laugh
Quote sekel 6-10-2017 02:00 PM
pe hal ko nie

Sajat lagi ensem dari ko

Quote RatuDunia94 6-10-2017 02:04 PM
Menguyit je la sesama berdua.. Ada pekdahnya.. Muka pun dh lbh kurang sama.

Lihat semua komen(39)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058238s Gzip On
To Top