Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Pilih Jalan Berdamai, Fasha Dan Jejai Bakal Rujuk Semula?

5-10-2017 03:33 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 11973| Komen: 122

Fasha Sandha dan bekas suaminya, Rizal Ashram Ramli dikhabarkan memilih jalan untuk berdamai dengan menyelesaikan dua kes mahkamah yang melibatkan mereka secara baik.

Pelakon berusia 33 tahun itu menarik balik perintah injuksi yang difailkan terhadap Rizal atau Jejai bagi menghalangnya daripada menggangu dirinya.

Foto: IG Fasha Sandha
Fasha juga menarik balik kes berhubung pemegang amanah sebuah kediaman di Ampang, Selangor apabila Jejai didakwa gagal melaksanakan perintah itu dengan tidak menandatangani surat ikatan pemegang amanah seperti dipersetujui oleh kedua-dua belah pihak.

Sementara itu Rizal atau lebih dikenali sebagai Jejai menarik balik kes komital berhubung hak lawatan kedua-dua anak mereka dan juga beberapa kenyataan yang dikeluarkan Fasha berkaitan keluarga kepada umum di media sosial.

Kedua-duanya dilihat memuat naik kenyataan di Instagram masing-masing yang menunjukkan mereka melakukan semuanya demi masa depan anak-anak.

Foto: IG Fasha Sandha
Pasangan ini sebelumnya telah berkahwin pada 27 April 2012 dan bercerai pada 20 Januari 2016. Hasil perkahwinan mereka dikurniakan dua anak iaitu Putra Rayfal, 3 dan Putri Raysha Jemyma yang berusia 2 tahun.

Foto: Carian Internet
Adakah dengan perdamaian ini bermakna mereka akan bersatu semula tidak lama lagi? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 122
Komen

Previous : Diejek Payudara Kecil, Alicia Amin Tak Kisah Langsung

Next       : Akhirnya, Fazley Yaakob Dapat Juga Timang Baby Girl!

Komen Terbaru

Quote Jeasabri 12-11-2017 01:32 PM
Nikah balik..pliss{:love{:love{:love

Lain-lain Komen

Quote meteorspeed 5-10-2017 03:37 PM
erkkk tak mau la pashaaa...
Quote mosti 5-10-2017 03:39 PM
aritu ada dengar ceramah agama..kalau cerai talak satu... once lelaki masuk rumah perempuan..boleh dianggap rujuk. means jadi suami isteri balik.
minta para ustaz dan ustazah dlm forum perjelaskn kalu salah.
Quote meteorspeed 5-10-2017 03:42 PM
ok..pasha dah update kt ig dia..TAK RUJUK ok..
Quote bambimo 5-10-2017 03:45 PM
ingt dulu bakal kawen dgn qabil ambak bulan 9,
alih2 kawen gak dgn jejai

then fs ckp dia nak kawen dgn orng alim, mngkin ustaz kelantan tu
ni ada bayangan rujuk dgn jejai lah plak

mngkin jugak jj dh berubah jd alim siapa tahu
Quote samasam90 5-10-2017 03:47 PM
eh laju je reputz cari.. walaupun fasha kata tak rujuk, meolls teringin juga depa rujuk, gittuhhhhhhhhh shippers retis.. asalkan in-laws-from-hell restu dan tak mengganggu
Quote zuriey 5-10-2017 03:52 PM
Dah agak xde nya pasha nk jilat blk ludahnya..{:smile
Quote mummy75 5-10-2017 03:54 PM
perdamaian tu rasanya lebih kepada persetujuan bersama atas perkara2 yg berbangkit..maybe dulu ada gaduh or perselisihan faham so bila masing2 dah berdamai ni maka senang la urusan depa nanti..pun berkait dgn anak2 jua
Quote vous_me6 5-10-2017 03:59 PM
Tak rujuk pun. Berbaik untuk jaga kebajikan anak2. Elok la mcm tu. Contohi la erra dgn emran berbaik utk jaga anak.
Rita bila pulak nak berbaik dgn ex laki...kesian kat anak dia dua org tu. At least bagi jumpa pun ckup ada la juga peluang anak2 nak.merasa bapa dia jaga.
Quote Telolet 5-10-2017 04:00 PM
toksah la pasah, jap lagi bertambah2 episod telenovela samarinda
Quote mamaneesa 5-10-2017 04:00 PM
all the best to both of u!!
Quote Minami2013 5-10-2017 04:06 PM
Sebaik nye begitu lah... for the sake of anak2...
Quote dinopower2 5-10-2017 04:15 PM
vous_me6 replied at 5-10-2017 03:59 PM
Tak rujuk pun. Berbaik untuk jaga kebajikan anak2. Elok la mcm tu. Contohi la erra dgn emran berbaik ...

mulut longkang mana bleh berbaik2....
Quote cmf_blingblings 5-10-2017 05:07 PM
fashasandhaAssalamualaikum,
Buat followers kesayangan
.
Saya mendapat beribu komen positif melalui semua laman sosial media saya hari ini berkenaan saya dan Rizal.
Ingin saya nyatakan disini, saya dan Rizal tidak RUJUK.
Kami berdamai dan mendapat penyelesaian secara baik terhadap kesemua kes2 termasuk Hak penjagaan. Saya sebagai Ibu masih kekal menerima hak penjagaan sepenuhnya buat kedua anak2 saya. Saya harap perkara ini jelas. .
Saya juga ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan terima kasih diatas doa yang baik2 buat saya dan anak-anak.
.
Juga terima kasih buat Peguam terbaik saya Tuan Zulkifli Yong Azmi & Co.
Quote abangadek 5-10-2017 05:11 PM
mosti replied at 5-10-2017 03:39 PM
aritu ada dengar ceramah agama..kalau cerai talak satu... once lelaki masuk rumah perempuan..boleh d ...

masuk rumah ke masuk ke fuki.. kalau masuk ke rumah idoklah dipanggil rujuk
Quote abangadek 5-10-2017 05:15 PM
kalay rizal-fasha nk nikah semula iols nk stanby tanam jangung.. buat popcorn layan drama keling + fam prominent
Quote susukambingbest 5-10-2017 05:17 PM
mosti replied at 5-10-2017 03:39 PM
aritu ada dengar ceramah agama..kalau cerai talak satu... once lelaki masuk rumah perempuan..boleh d ...

dlm tempoh 3 bln (dlm tempoh idah shj). itupun kna ada lafaz niat dr suami yg heol nk rujuk blik. lps tempoh idah brakhir, kena nikah smula. xdipggil rujuk dah tp kawin semula.
Quote stania83 5-10-2017 05:19 PM
Apa la masalah depa ni ehhh
Quote naina 5-10-2017 05:36 PM
Rujuk pon xpe..anggaplah sebagai dugaan rumahtangga.
Quote Peliktapibusuk 5-10-2017 05:38 PM
Tgk si pasah dah jd ulat tergedik2 mcm sajat pulak, 2x tgk mcm onggile

Lihat semua komen(122)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062001s Gzip On
To Top