Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Yusuf Azmi Gila Glamer Kata Penyokong Kuat Jamal Yunos

5-10-2017 03:32 PM |Dilihat:3507| Komen: 73

sumber : internet

Populariti Yusuf Azmi, Ketua Unit Tindakan Khas, Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PPIM) semakin meningkat sejak lantang memperjuangkan isu-isu pengguna yang tertindas.

Mungkin kerana itu juga menjadi punca utama timbul perasaan tidak senang hati buat penyokong kuat Datuk Seri Jamal Yunos.

Difahamkan, ianya sekaligus menenggelamkan nama ketua cawangan UMNO bahagian Sungai Besar itu yang sebelum ini sering menghiasi laporan media-media tempatan dengan pelbagai isu-isu dan gimik memperjuangkan nasib rakyat.



Memetik laporan milosuam, baru-baru salah seorang penyokong kuat Jamal Yunos yang dikenali Rafi Awg Kecik, dalam tulisan di laman sosial Facebooknya mengheret nama Yusuf Azmi sebagai “gila glamer” ketika mengulas isu berkaitan Syed Saddiq, Ketua Armada PPBM dan Ketua Pesuruhjaya SPRM.IM

“Kita juga cabar SPRM, Jangan duk sibuk tentang penubuhan JITN sila bertindak kerana pendedahan Mamat Palladium ini membabitkan soal rasuah, Ketua Pesuruhjaya (SPRM) jangan dok sibuk cari glamer keluar masuk TV dan akhbar saja, bagi kat Yusuf Azmi je jenis gila glamer ni…” tulisnya.

Tulisan itu nampaknya turut dikongsikan semula oleh Jamal Yunos sendiri di akaun facebook miliknya.- CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 72
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote babyleo68 8-10-2017 06:29 PM
MatDeghem replied at 6-10-2017 12:57 PM
hidung. ko mampu???

Macam nak sama, ekekeke.. pandai ko jejak  doppelgnger die

Lain-lain Komen

Quote palmolive 5-10-2017 03:54 PM
saper yg jenis gila glemer ni sebenarnya?
Quote mawarmatahari 5-10-2017 03:58 PM
dengki la tu
Quote cHimo 5-10-2017 03:59 PM
Sbb netizen boleh nilai mana yang berotak dan yang tak berotak... orang buat benda baik kena tuduh gila glamer.. eh jadi goyang bontot tuh apa benda? Bawak van jenazah apa benda? Bawak tilam... pecahkan botol arak? Prrffff... cermin diri dulu laa sapa yang gila glamer..
Quote jlo 5-10-2017 04:03 PM
apa kes habibur rahman..ni bapak si naz jalan2 cari makan
Quote minahsenget 5-10-2017 04:09 PM
Amboiii muka si baju merah
Quote sepiITUindah 5-10-2017 04:10 PM
jamal giler apa lak?/
Quote slavehunter 5-10-2017 04:10 PM
We need more people yang macam Yusuf azmi ni. Kena lantang isu2 hak rakyat.
Quote zamzarai 5-10-2017 04:13 PM

hensem ke?
elok la dengan perangai dia tu
Quote harrypoter 5-10-2017 04:13 PM
sepatah haram tak paham
Quote unhas 5-10-2017 04:15 PM
Politician memang xde urat malu. Dia nak berteriak dia teriak je xkesah nampak bodoh atau tidak. Kepala hangguk kau la bodo punya jamal and the geng. Kau ade nampak geng2 ppim gila pangkat dan duit macam geng2 kau? Cibai betul jangan menyalak la bikin hangin rakyat je.
Quote minahsenget 5-10-2017 04:16 PM
zamzarai replied at 5-10-2017 04:13 PM
hensem ke?
elok la dengan perangai dia tu

Klu handsome tak de la i nak gelak
Quote dragonforce 5-10-2017 04:18 PM

wahaha...control ensem yg x tahan tu..
Quote akuMNdia 5-10-2017 04:22 PM
apa kes yg habibur rahman tu?
aku pernah la jaga (as a secretary) dia sekejap masa dia masuk dlm bilik beku (bilik bos yg tak laku) dulu.
Quote Modngengade 5-10-2017 04:25 PM
cHimo replied at 5-10-2017 07:59 AM
Sbb netizen boleh nilai mana yang berotak dan yang tak berotak... orang buat benda baik kena tuduh g ...

bak menepuk air didulang kan sister

Quote NadineNajmie 5-10-2017 04:29 PM
Halahhh dedak dah tersedak.

Dah la muka tak seberapa perangai pun tak semenggah...boooooo
Quote edoraixora 5-10-2017 04:29 PM
gila glamer tapi buat keje, ape salahnye
Quote pearl.silver 5-10-2017 04:30 PM
Jeles..sebab bos dia fight nampak mcm bodo

Tapi yusuf azmi fight nampak demi rakyat
Quote lolita737 5-10-2017 04:36 PM
jeles la tu..yusuf azmi lagi hensem dari boss dia
Quote batmana 5-10-2017 04:46 PM
bodola
rakyat semua sokong yusuf

Lihat semua komen(73)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.094032s Gzip On
To Top