Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Close

Makin Mengarut! Mahu Ketat Dan Rapat, Wanita Sekarang Sanggup Telan Produk Apa Sahaja?

5-10-2017 12:31 PM|Oleh: Myra Rozi |Dilihat:4170| Komen: 7

 
Artikel Oleh Myra Rozi | Video Oleh  Tan Zhen Sheng  | Suntingan Visual Oleh Angie Ng|

Alam perkahwinan sesungguhnya indah belaka jika setiap pasangan menerima kekurangan dan kelebihan masing-masing.

Namun sedihnya banyak kita dengari penyebab kegoyahan rumah tangga berpunca dari perkara-perkara mengarut. Antaranya seorang suami bertindak melafazkan cerai gara-gara tidak puas hati kemaluan isterinya berwarna gelap dan hitam.

Terkejut? Inilah realitinya sekarang dan mungkin disebabkan itu ramai isteri sanggup telan produk kecantikan haram dan melakukan cara perubatan ekstrem. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
4
Lawak
4
Bosan
3
Komen: 7
Komen

Komen Terbaru

Quote emily.topaz 20-11-2017 08:11 PM
Buat senaman kagel akak2, jgn malas. Jauhkan jantan2 yg suka layan porno. Too much porn boleh buat dorang ni tak berpijak di bumi. Mcm la dia tu perfect, nak bini putih mulus top to toe.

Lain-lain Komen

Quote kakiselit 6-10-2017 11:51 AM
seksinya sora myra rozi
Quote kerunai 8-10-2017 09:05 AM
produk mencerahkan buyet ? OMG

letak la iklan 1 kt highway tu beso2

mintak sifu fb ajar copywriting ..hahahahahaha
Quote kiambang 16-10-2017 08:40 PM
Berkahwin semAta mata nak seks aje le ? Kalau lelaki punya tak naik atau tak bertahan lama ape cer?
Quote Knowlee 25-10-2017 07:10 PM
Bodoh punya suami. Lupa tanggungjawab sendiri. Kahwin bukan hanya seks saja. It's about everything.
Quote misscendol 27-10-2017 09:57 AM
Takutnya sekarang. Macam2

Quote sapeka 3-11-2017 08:20 AM
dalam kepala otak tu x de pikir lain ke?
Quote emily.topaz 20-11-2017 08:11 PM
Buat senaman kagel akak2, jgn malas. Jauhkan jantan2 yg suka layan porno. Too much porn boleh buat dorang ni tak berpijak di bumi. Mcm la dia tu perfect, nak bini putih mulus top to toe.

Lihat semua komen(7)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050242s Gzip On
To Top