Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Zakar Pelari Terjulur Keluar Semasa Marathon Tarik Perhatian Ramai

5-10-2017 12:18 PM |Dilihat:12789| Komen: 149

sumber : Daily Mail

Baru-baru ini, seorang pelari Marathon menarik perhatian ramai apabila alat sulitnya secara tiba-tiba terjulur keluar melalui seluar pendek yang dipakainya ketika dia sedang menghampiri garisan penamat dalam pertandingan Kosice Peace Marathon.
 
Memetik laporan Daily Mail, rakaman video insiden memalukan ketika acara marathon yang diadakan di Bratislava itu dimuat naik ke Youtube dan telah mengundang lebih 400 ribu tontonan.

Rata-rata berpendapat kemungkinan pelari yang dikenali sebagai Jozef Urban langsung tidak menyedari tentang hal itu, namun apa yang terjadi itu pasti akan dikenang seumur hidup buat Jozef. 

Jozef bagaimanapun hanya mendapat tempat ke-10 dengan masa 2 jam, 21 minit dan 51 saat.

Kosice Peace Marathon merupakan pertandingan tertua di Eropah dan dianjurkan sejak 1924. Hanya pada 1980, barulah ia dibuka kepada wanita.

Dengan populasi penduduk sebanyak 250,000 orang, Kosice merupakan bandar kedua terbesar di Slovakia.- CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
5
Bosan
0
Komen: 148
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote anakmak 23-10-2017 11:24 AM
bideo manaaaa

Lain-lain Komen

Quote putehkundor 5-10-2017 12:21 PM
Tak perasan ke?
Take kan Tak terasa sejuk bila dah terkeluar selambak gitu
Quote Vokuro 5-10-2017 12:25 PM
tak taste pun so??? who cares??
Quote ice_sky92 5-10-2017 12:25 PM
putehkundor replied at 5-10-2017 12:21 PM
Tak perasan ke?
Take kan Tak terasa sejuk bila dah terkeluar selambak gitu

Amboi laju je komen....
Quote missinpiece 5-10-2017 12:26 PM
Ayoyo..tkejut ayam melintas
Quote EJALTI 5-10-2017 12:27 PM
putehkundor replied at 5-10-2017 04:21 AM
Tak perasan ke?
Take kan Tak terasa sejuk bila dah terkeluar selambak gitu

Sepantas kilat mengomen....
Quote ice_sky92 5-10-2017 12:27 PM
Haha nak tergelak baca part alat sulitnya secara tiba2 terjulur keluar....
Quote missyL 5-10-2017 12:28 PM
knp cmtu
kesiannye
Quote putehkundor 5-10-2017 12:28 PM
ice_sky92 replied at 5-10-2017 12:25 PM
Amboi laju je komen....

Mak teh pun selalu berlari....tp cuma 6pmh jah...dlm 30 minit, 4x seminggu.
Pakai shorts jah....biasa bukan Ada built in underwear ke dlm running shorts tu....mcm Mana boleh terkeluar satu set konek dgn telur sekali?
Quote kuzaime 5-10-2017 12:30 PM
Kot pakai spender takut bebird panas berkepam nak2 berpeluh berlari2.. Hujung2nya bebird trjulur kluar dr sangkar..
Quote leylapple 5-10-2017 12:32 PM
rsnya mmg terkeluar dr start berlari tu...

Quote ice_sky92 5-10-2017 12:33 PM
putehkundor replied at 5-10-2017 12:28 PM
Mak teh pun selalu berlari....tp cuma 6pmh jah...dlm 30 minit, 4x seminggu.
Pakai shorts jah.... ...

Ni short biasa kot makteh...tapi aku pelik mereka berani tak pakai underwear ye...kalau tiba2 ada boner macam mana nak sorok...
Quote krustykrab 5-10-2017 12:37 PM
tak pakai spentot ke bang
Quote epis 5-10-2017 12:38 PM
Takkan la x sedar ke kiri kanan terlibas2
Quote harrypoter 5-10-2017 12:40 PM
kalah dgn kemaluan
Quote makton 5-10-2017 12:43 PM
hadoiiii... letih la telur tu "berlari" sama.. tak leh duduk dalam spender aman2
Quote alieyrina 5-10-2017 12:49 PM
Wow..telur sampai dulu kekdahnya
Quote puteribaya 5-10-2017 12:49 PM
missinpiece replied at 5-10-2017 12:26 PM
Ayoyo..tkejut ayam melintas

tkejut x pe..jgn ayam patuk..ingat ulat besar gemuk
Quote Amina_Mirza 5-10-2017 12:50 PM
Hahaha mengekek i baca komen sorang2
Quote Muntz 5-10-2017 12:53 PM
Mesti uncut ni sbb European mostly mmg uncut.

Lihat semua komen(149)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.089485s Gzip On
To Top