Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Mirip Dengan Zayn Malik, Netizen Cair Dengan Lelaki Turki Ini. Katanya Lebih Tampan!

4-10-2017 03:43 PM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 3092| Komen: 88

Sekali pandang jejaka ini pasti dikatakan ada iras dengan penyanyi popular Zayn Malik.

Ya, benar sememangnya Burak Deniz, 27 dari Turki ini tiba-tiba menjadi perhatian dunia kerana dikatakan mirip dengan bintang antarabangsa itu. 

Netizen turut mengakui dan berasa 'cair' dengan ketampanan aktor Turki itu. 


Memetik Daily Mail, Burak Deniz merupakan pelakon terkenal di Turki telah menyebabkan peminat Zayn Malik berasa teruja dengan persamaan keduanya. 

Para peminat Zayn yang telah 'menemui' kembar kepada Zayn itu segera berkongsi di laman sosial seterusnya menyebabkan nama Burak melonjak naik secara tiba-tiba. 

Antara persamaan yang dilihat oleh peminat ialah bentuk muka, rambut hitam dan juga wajah yang dipenuhi jambang. 


Malah dari segi struktur wajah turut mempunyai persamaan yang menjadikan mereka kelihatan seperti adik beradik. 

Pelbagai komen dari kalangan netizen dan juga peminat Zayn terutamanya dengan 'penemuan' tersebut. 

Menariknya, ada juga yang menganggap Burak lebih kacak berbanding Zayn sendiri. 


"Burak Deniz lebih tampan. Lelaki Turki mempunyai sejuta pesona yang tidak dinafikan lagi.."

"Zayn kini sudah ada pesaing ketatnya!.."

Apa pula pendapat anda? Adakah mereka seiras? - CARI 

Foto Carian internet

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 88
Komen

Previous : Ingat Tak Anak SRK Dalam Kabhi Khushi Kabhi Gham? Kini Rembes Recik!

Next       : Lelaki Kacak Pandai Masak, Terjun Dari Cari Gali Minyak Ke Dunia Kulinari

Komen Terbaru

Quote Jorja 14-11-2017 05:47 PM
Haah napa dia sorang aja dolu2 zaman ym selalu aja c2c dengan jantan turki rupa sepesen gini.. maybe coz dia actor so femes lah kan anyway burak ni older version of zayn

Lain-lain Komen

Quote evlinne 4-10-2017 03:54 PM
Sumpah tak sama. Celah bedah maybe la sama...
Quote Hedwig77 4-10-2017 04:13 PM
Tak sama langsung. Lebih sama muka dgn actor spanyol yg berlakon cerita Mother! dgn Jennifer Lawrence tu
Quote Rainrein 4-10-2017 04:17 PM
X sama pong. Dia lagi good looking dari zayn kot.
Quote myakayina 4-10-2017 04:19 PM
Hedwig77 replied at 4-10-2017 04:13 PM
Tak sama langsung. Lebih sama muka dgn actor spanyol yg berlakon cerita Mother! dgn Jennifer Lawrenc ...

Javier ni ke?

Quote AkuMark 4-10-2017 04:23 PM
Amboi abam murat dah sampai sini...{:hooray
Quote EvieWanKenobi 4-10-2017 04:25 PM
Zayn lagi hensem..
Quote -electrifying- 4-10-2017 04:34 PM
aku yg  mke mcm bradley cooper pon xkecoh la
Quote amyza 4-10-2017 04:38 PM
Tak sama pun. Jambang jer lah yg sama.
Quote Aneem 4-10-2017 04:38 PM
Kalau p jalan2 kat sana..
Yg mana rembes dgn zayn malik confirm la tak tentu arah..
Sah2 muka mcm tu belambak2..
Wangi2 lak tu..
Tp tak tau mandi ke idak..
Quote kautaumaners 4-10-2017 04:39 PM
Hensem lagi avvy aku ni dari mamat tu

Quote lady_zbt 4-10-2017 04:48 PM
Ahhhh...murat bey...best tengok lakonan dia (Burak Deniz) dan Hande Ercel dalam Ask Laftan Anlamaz
Quote Meirose 4-10-2017 05:11 PM
Kenapa first pic tu iolls rasa nmpak mcm zac efron... ke tak?
Quote cahaya_almas 4-10-2017 05:26 PM
Mcm prrnah jmpa je muka mcm ni...tp dia suami org...mmg bila jmpa mata tk berkelip je....hehe...zayn malik lg hsome kot...
Quote realist_13 4-10-2017 07:02 PM
lady_zbt replied at 4-10-2017 04:48 PM
Ahhhh...murat bey...best tengok lakonan dia (Burak Deniz) dan Hande Ercel dalam Ask Laftan Anlamaz{: ...

Best ehh citer tu chuols....terminat pulak hakak tgk dia ni dlm bizim hikaye. Love love him as bari
Quote realist_13 4-10-2017 07:03 PM
lady_zbt replied at 4-10-2017 04:48 PM
Ahhhh...murat bey...best tengok lakonan dia (Burak Deniz) dan Hande Ercel dalam Ask Laftan Anlamaz{: ...

Best ehh citer tu chuols....terminat pulak hakak tgk dia ni dlm bizim hikaye. Love love him as baris
Quote AmandaRollins 4-10-2017 07:09 PM
Xsama langsung
Quote lady_zbt 4-10-2017 07:10 PM
realist_13 replied at 4-10-2017 07:03 PM
Best ehh citer tu chuols....terminat pulak hakak tgk dia ni dlm bizim hikaye. Love love him as bar ...

Bestttttt sangat...
Sementara akak menunggu episod seterusnya Bizim Hikaye tu...akak cubalah melayan Ask Laftan Anlamaz..ada 31 episod kak..setiap episod lebih kurang 2 jam..saya dah repeat cerita tu 4 kali...hahahhaha...dengan pakej berangan nak berjalan ke Turki sekali..hahahaha
Quote lady_zbt 4-10-2017 07:12 PM
AkuMark replied at 4-10-2017 04:23 PM
Amboi abam murat dah sampai sini...{:hooray

Yayyy..u pun melayan cerita si Burak ni ya???sepppp sikit..hehehhe
Quote realist_13 4-10-2017 07:22 PM
lady_zbt replied at 4-10-2017 07:10 PM
Bestttttt sangat...
Sementara akak menunggu episod seterusnya Bizim Hikaye tu...akak cubalah mela ...

Ok laa jugak tu 31 ep je. Kena cari masa gak ni. Dgn kuzey guney, kara sevda tgh q ....tak masuk lg yg curent show sampai 5 tu. Takpe demi Burak bey akak sanggup

Lihat semua komen(88)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.056829s Gzip On
    To Top