Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Raja Ilya Kaki Temberang, Betul Ke?

4-10-2017 10:19 AM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 11644| Komen: 134

Hm, Raja Ilya kaki auta!? Betul ke ni? Sampai ada yang kata pelakon kacukan Melayu, Arab dan Malayalam itu kaki temberang demi meraih populariti dengan cara singkat.

Yalah, sebelum ini kan macam-macam dikongsi pelakon itu berhubung tawaran diterimanya bagi membintangi sebuah filem adiwira Marvel Studios di Hollywood.


Foto: Utusan Online

Apa pula reaksi Raja Ilya?

“Secara jujurnya ini merupakan kali pertama saya mendengar tentang tuduhan menipu.

“Terpulanglah kepada mereka yang nak cakap saya berbohong atau sebaliknya.

“Hanya kerana saya belum cukup popular jadi apabila saya berkongsi cerita mengenai berita berkenaan orang tidak percaya dan anggap saya menipu.

“Sedikit pun saya tidak terkesan dengan tohmahan yang dilemparkan malah kini 
saya sedang mempersiapkan diri dari pelbagai aspek termasuklah mental dan fizikal 
untuk menjayakan tawaran tersebut,” jelasnya kepada Utusan Online.



Siapa tak terfikir yang Raja Ilya hanya buat cerita kalau sampai sekarang dia enggan mendedahkan watak yang akan dipegangnya dalam filem berkenaan. Mestilah orang tertanya-tanya wujud atau tidak sebenarnya naskhah terbabit, kan?

Katanya, dia tak mahu menjadi orang pertama yang ‘membocorkan’ hal tersebut kerana terpaksa akur dengan kontrak yang sudah ditandatangani dengan produksi berkenaan.

“Mengenai judul filem, lokasi penggambaran serta pelakon lain, saya sendiri tidak tahu-menahu dan mereka tak beritahu lagi.

“Biarlah pihak produksi yang umumkan nanti sebab saya hanya dapat skrip untuk babak saya sahaja,” katanya.


Foto: IG Raja Ilya

Benar atau bohong? Ia masih menjadi tanda tanya. Anda rasa? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 134
Komen

Previous : "Saya Sendiri Sedih" - Nassier Wahab Bertemu Boy Iman Bila Kes Reda

Next       : AF Megastar Bukan Tempat Untuk Ramli MS 'Condemn' Bintang

Komen Terbaru

Quote gigi00 9-10-2017 01:14 AM
sepertiitu replied at 7-10-2017 12:34 PM
khennnn tapi iols salute afiq muiz dengan chacha. diam diam ubi berisi gittew

yang penting a ...

Betul2.. Tgok kat wayang iklan tu tkejut mcm bkn dr mesia sbb gah sgt rasanya... Bila keluar ek..

Lain-lain Komen

Quote blue^panther 4-10-2017 10:24 AM
First komen

Dia ni kan yg operate body sbb nk berlakon kt hollywood tu, tunggu jer la berpa byk scene dia......jgn jadi pasu bunga jer udah...
Quote lyss0909 4-10-2017 10:24 AM
Propaaaa sgtt
Quote appleGold 4-10-2017 10:25 AM
tak minattttttttttttttttttttttttttt
Quote chinta89 4-10-2017 10:33 AM
Katanya, dia tak mahu menjadi orang pertama yang ‘membocorkan’ hal tersebut kerana terpaksa akur dengan kontrak yang sudah ditandatangani dengan produksi berkenaan.


kalau mcm tu baik ko senyap2 je.. ni puang pang pung pang dah berzaman2 tp hasilnya xde jgk
Quote buapakperut 4-10-2017 10:39 AM
dah sign kontrak masih tak tahu tajuk pilem. bukan kena audition untuk role ke dulu? baru sign. melainkan watak civilian yang terkorban atau orang gaji. penjual shish kabob...kekdahnya nk operate bagai
Quote Cintakapuri 4-10-2017 10:39 AM
lyss0909 replied at 4-10-2017 10:24 AM
Propaaaa sgtt

Haah, sembang je lebih
Quote amiekz86 4-10-2017 10:41 AM
uih...gmbaq hat no 3 tu..putih dh dia nuh
Quote kakayam 4-10-2017 10:41 AM
Quote amiekz86 4-10-2017 10:41 AM
siap kulit muka licin giler
Quote Cintakapuri 4-10-2017 10:41 AM
lyss0909 replied at 4-10-2017 10:24 AM
Propaaaa sgtt

Haah, sembang je lebih
Quote amiekz86 4-10-2017 10:42 AM
I ni...pkai la...mcm2 produk..dok kepam cmtu la...
Quote chula 4-10-2017 10:43 AM
Tah2 produksi tu tak jadi amik sheols
Quote lolita737 4-10-2017 10:48 AM
sabar2 jgn hencap sheolls..kita tunggu hasilnya keluar dulu..

cuma satu je la nk cakap..klu bnda belum sahih lagi jgnlah kecoh2 dulu..ko mcm xtau rakyat malaysia ni mcm mna..nnt klu kena hencap ko jugak yg sedih.
Quote kautaumanner 4-10-2017 10:50 AM
geng2 @sebu1 nieh

Quote emelia1509 4-10-2017 10:51 AM
biarlah sheols mereka cerita..

kesian okeh..di bumi sendiri pun sendu..fefeeling la hollywood bg up sket..
Quote Minami2013 4-10-2017 10:56 AM
Kata nya die tgh prepare utk berlakon next year kat hlive minggu ni... rase mcm dah lama die announce berlakon ke hollywood nun...
Quote makton 4-10-2017 11:04 AM
propa je la minah ni. dulu pung-pang nak berlakon dgn kajol tu pun sudahnya krik krik krikkkk jah..

ni aku petik dari Beautifulnara :

Bagaimanapun, portal The Hyped Geek telah membuat ‘siasatan’ mengenai dakwaan Raja Ilya. Portal itu mendapati tiada sebarang laman web atau portal berita luar negara yang menulis mengenai pembabitan atktres Malaysia dalam sebarang filem Marvel, kerana sumber yang ada ialah portal berita Malaysia yang mendapat berita hasil temubual dengan Raja Ilya.
Quote irsa 4-10-2017 11:07 AM
Krik krik ja kah. Alahaiiiii
Quote Andyscenes 4-10-2017 11:23 AM
Ttbe2 belakon brazzer camne tu?, jd fake taxi. Wajib tonton tu

Lihat semua komen(134)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.076108s Gzip On
To Top