Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Nak Ketat Sangat Kan? Sumbat Kapsul Dalam Kemaluan, Seumur Hidup Tanggung Derita

2-10-2017 01:01 PM |Dilihat:5907| Komen: 119
Disebabkan terpengaruh kononnya boleh cantik luaran dan dalaman, habis seumur hidup menanggung derita akibat tisu rahimnya rosak.

Perkongsian wanita yang dikenali sebagai Nor Suriani di Facebook ini heboh menjadi bualan di media sosial apabila dia berkongsi tentang pengalaman pahitnya itu.

Menurutnya lagi tujuan asalnya adalah untuk menghilangkan keputihan dan kapsul tersebut perlulah dimasukkan melalui lubang kemaluan. Nak lagi elok, selepas masukkan kena 'bersama' pula dengan suami.

"Saya dah guna 3 biji. Selepas bersama cuba korek tak boleh, lubang tutup habis. Tak boleh masuk langsung. Melekat! Jalan pun dah macam orang dalam pantang."

Baca sendiri di sini: 

Akibatnya? Dinding farajnya menjadi terlalu rapat dan bagaikan digam. Lagi mengerikan bila terdapat benda asing seperti plastik keluar dari rahimnya. 

Sementara itu seorang pengguna facebook yang dipercayai seorang doktor turut memberikan komen tentang insiden tersebut.


Ini antara komen netizen lain tentangnya.

Diharap kaum Hawa di luar sana ambil pengajaran dengan apa yang terjadi. Jangan terlalu obses mahu ketat dan sebagainya sampai menjejaskan diri dan kesihatan sendiri. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 119
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote melinda_kerr 11-10-2017 08:26 PM
obses_budak replied at 11-10-2017 05:10 PM
ada ke? uik? clinik pun ada jual bnda2 mcm ni eh? br tau..ahahah

ada u.. almost semua clinic kecantikan dah jual dah.. PK24.

Lain-lain Komen

Quote pusak_lanji 2-10-2017 01:10 PM
ngeri sungguh...ari tu bace artikel tetang jamu insert nih..siap doktor tu bagi gelaran "ummah klimaks" untuk geng2 yang obses dengan ketat..sendat..besar..panjang nihh...
Quote fishcracker 2-10-2017 01:20 PM
Jamu susuk dara ke tu?pemes kat fb satu masa dulu,penuh gambo "hasil" {:dot
Quote CardiGans85 2-10-2017 01:23 PM
Why...oh why...ade la penjual jamu sempit myempit ni penah ckp pd sy, klu rahim kita sihat muka pun berseri..adoi la..tertampar rsnya sbb nk bg laris jualannya.

Jamu ni bg sy setakat rebus air manjakani pun da ok sbb kelatnya bole buat muntah..
Quote prettyuglybabe 2-10-2017 01:30 PM
bodohnya pompuan yang tak habis nak fikir ketat demi laki..
kalau laki ko nak makan luar, ketat melekat cam mana pun, ada je akal dia nak makan luar..
Quote armin 2-10-2017 01:32 PM
fishcracker: Jamu susuk dara ke tu?pemes kat fb satu masa dulu,penuh gambo "hasil" {:dot

Bapak geli tentok gambar2 testimoni tu. Apa benda hasil tu sebenarnya? Nak termuntah tengok.
Quote abangadek 2-10-2017 01:34 PM
hahahahahhahahahahha, siapa berani try la up bendi ni dlm fb maka nnti datangla segerombolan jsd menyerang post tu kalah doc pakar yg belajar sampai 40 tahun di uni

aku mmg boikot segala jenis produk JSD ni sbb tau produk sampah ni mengarut, tunggu la sampai ada kes lagi besar jd like kanser ke aku nk padankan muka seller2 bengap ni
Quote haliamerah 2-10-2017 01:40 PM
abangadek replied at 2-10-2017 01:34 PM
hahahahahhahahahahha, siapa berani try la up bendi ni dlm fb maka nnti datangla segerombolan jsd men ...

iols consume jamu nenek je skrg.dgn maajun homemade campuran manjakani,madu,kunyit..sbb mase dlm pantang iols xblh mkn ape2 jamu...kire bhy jgk x?
Quote pearl.silver 2-10-2017 01:41 PM
Pitam baca post akak tu..
Sampai melekat terus
Quote haliamerah 2-10-2017 01:44 PM
ape2 ubat yg disuruh masukkan dlm anu tu jgnlah caya...jari n kuku kite tu kan penuh dgn bakteri..jangkitan kuman sng2 je msuk...

intimate cleanser pun xyahlah guna..cuci gune air garam suam2 je...
Quote vanillaninja 2-10-2017 01:45 PM
fishcracker replied at 2-10-2017 05:20 AM
Jamu susuk dara ke tu?pemes kat fb satu masa dulu,penuh gambo "hasil" {:dot

Ada terlepas perkataan 'JSD' atas tu so I rasa memang refer to Jamu Susuk Dara.
Quote Cyempaka 2-10-2017 01:46 PM
produk2 ni kalau iklan kat fb/ig selalu over. ayat mesti nak gatal birah semacam. pastu tempek gambo kotoran segala lendir2 yg kluar kononnya lps guna produk tu. fokus dekat2 plak ... geli la oi. terus aku block je page tu. kalo mood xbaik aku report sekali.
Quote emelia1509 2-10-2017 01:49 PM
jamu ok je nak makan..tapi better la beli je mustika ratu jr..kurang2 mmg ada lab..dan produk tu x claim lelebih..lebih pada kesihatan dalaman..

Quote EvieWanKenobi 2-10-2017 01:51 PM
ngerinya baca..
Quote kikuri 2-10-2017 01:52 PM
kalo yang dah kawen sempat ke nak ketat at least sekali seminggu bersama... tak dan member tu nak ketat dah lobos balik... buat senaman kagel je dah la...
Quote CardiGans85 2-10-2017 01:54 PM
haliamerah replied at 2-10-2017 01:40 PM
iols consume jamu nenek je skrg.dgn maajun homemade campuran manjakani,madu,kunyit..sbb mase dlm p ...

Sendiri buat xde chemical,jd bg sy xde hal..cuma consume jgn hari2. 3 hari dlm sbulan ok kot.
Quote Mary_jane 2-10-2017 01:56 PM
Sedang manjakani tu pun kalau overdose memang naya gak. Berpada2 lah dengan segala mak nenek produk kat pasaran. Celik info sikit acik2 oi.
Quote raradhia 2-10-2017 02:04 PM
geramnya iols, kes iols pun mcm ni dlu pnh pm seller. .sdgkan iols xkahwin lg, dia suruh sumbat pil tu, dasar bodoh! nsb iols ni msh berfikiran yaa, xikut 100% ajaran sesat tu. .terus iols krik krik krik kan dia, padan muka!
Quote iwan007 2-10-2017 02:07 PM
Kalau korang nak ketat sendat korang letak jjer la fast glue rm2 beli kat pasar mlm tu. hahahaa. Pahadal laki korang tu mengunyit ngan jantan bottom jambu.
Quote abangadek 2-10-2017 02:20 PM
haliamerah replied at 2-10-2017 01:40 PM
iols consume jamu nenek je skrg.dgn maajun homemade campuran manjakani,madu,kunyit..sbb mase dlm p ...

iols xmkn jamu2 dlm botol2 tu sbb kebanyakan ada add on steriod.. kalau jamu buatan sendiri tu xpe la, boleh jahhh

Lihat semua komen(119)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057950s Gzip On
To Top