Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

"I Bukan Perempuan Sejati.." - Biar Betul Cantik Macam Ni Bukan Perempuan?

29-9-2017 01:36 PM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 13903| Komen: 156

Nampaknya nama Nur Sajat sebagai ikon cantik dan juga seksi bakal bertukar tangan.

Dalam masa beberapa hari ini, tular di media sosial mengenai seorang 'gadis' yang bernama Riz Ulala.


Memang cantik, malah pandai bergaya dan tidak keterlaluan dikatakan dia juga seorang yang seksi.

Mengapa dia menjadi sebutan ramai? Sudah pasti kerana dia bukanlah wanita tulen atau sejati. Menerusi satu entry di laman Instagram, Riz pernah mengakui dia bukanlah wanita sejati. 


"Habis madu sepah dibuang. Macam tulah kehidupan. People come and go. I dah biasa. I kuat.

"I tahu i tak cantik mcm orang lain. I tak manja. I bukan pompuan sejati.."

Begitulah antara yang diluahkan dalam Instagram miliknya. 

Menerusi laporan di Facebook juga, Riz merupakan seorang yang berasal dari Kota Kinabalu, Sabah. 

Nah, lihat beberapa keping lagi gambar Riz. Pasti ramai yang tertawan. 








Apa pendapat anda? Lebih cantik daripada Sajat ke? - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
0
Komen: 156
Komen

Previous : Bintang Parodi, Akak Girl Tak Sangka Dapat Pujian Daripada Shah Rukh Khan!

Next       : Rahsia Awet Muda, Mandi Seminggu Sekali Sahaja!

Komen Terbaru

Quote theasiangirl 26-10-2017 11:15 AM
kena tunjuk aset sbb duit dah habis banyak kat situ )

Lain-lain Komen

Quote Orix 29-9-2017 01:37 PM
Dunia....dunia....{:nose
Quote fushimi 29-9-2017 01:43 PM
lagi lawa dari bang jat
Quote rain2169 29-9-2017 01:44 PM
lawanya...
Quote Andyscenes 29-9-2017 01:46 PM
Haha... lawa weyh. Tapi x selera lak kalai lelaki
Quote LaksamanaBentan 29-9-2017 01:51 PM
Edited by LaksamanaBentan at 29-9-2017 05:47 PM

Mengalahkan pompuan tulen. Demn
Quote jerukkedondong 29-9-2017 01:51 PM
Wey le..memang lawo...yg penting confident level dia...elok je ngaku tak ori....tak tulin....
Sajat sila hantuk kepala kat dinding...
Ko ssajat gila ngaku gegirl padahal nan hadoo..
Quote barfi 29-9-2017 01:51 PM
Mmg sengaja tak pakai bra nak tunjuk barang palsu ko kan
Quote zameyla 29-9-2017 01:52 PM
habis la bang Jat.....Ada ponen lagi lawa dari dia...
Quote Chesire_Epilog 29-9-2017 01:53 PM
Pic no 5 dia xpakai bra ke
Quote myakayina 29-9-2017 02:02 PM
mmg lawa lagi dari sajat....gebu gebas..brp banyak dia telan pil hormon nih? cuma sayang..bukan pompuan sejati...dah mcm set2 pondan siam dah..pondan klu tak show off aset palsu dia mmg tak sah kan.. at least budak ni mengaku dia bukan pompuan ori..
Quote putehkundor 29-9-2017 02:08 PM
Cantik sheols. Letak la gambar dulu dulu Masa masih jadi lelaki
Quote zameyla 29-9-2017 02:09 PM

aku terus stalk IG dia weh...
mmg kebanyakan pic dia tak pakai bra
Quote lkick2113 29-9-2017 02:20 PM
Chesire_Epilog replied at 29-9-2017 01:53 PM
Pic no 5 dia xpakai bra ke

Buat apa dia nak pakai bra?  Dia bukan tulen pon
Quote raradhia 29-9-2017 02:27 PM
buatlaa produk, konpem bleh jd jutawan!
Quote Meiizu 29-9-2017 02:39 PM
wowwwweewe lawa
lawa lagi dari abang sajat
abis laa jat tergugat
Quote missinpiece 29-9-2017 02:40 PM
Untungla jadik pompuan lawa
Quote kautaumanner 29-9-2017 02:41 PM
Editor Cari pon dah kehabisan modal agaknya asyik nak share kisah2 camni

Quote qistiena 29-9-2017 02:41 PM
lawa tapi tak asli...kesian...
Quote devilito2 29-9-2017 02:45 PM
wow...

Lihat semua komen(156)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.070412s Gzip On
    To Top