Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Masih Tahu Adab Dan Hukum, Neelofa Janji Takkan Buka Hijab

29-9-2017 11:30 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 10470| Komen: 234

Foto: IG Neelofa
Bukan sahaja jeans koyak, Neelofa juga dikritik kerana memakai turban sampai menampakkan rambut ketika menghadiri malam gala Swarovski di Milan.

"Saya tahu siapa diri ini dan saya suka memakai sesuatu yang dirasakan selesa, bukannya disebabkan suruhan orang lain. Saya juga tidak pernah terfikir untuk membuka hijab kerana inilah yang saya pilih sejak awal memakainya dulu.

"Sebagai wanita berhijab, kita tak boleh terikat dengan satu fesyen saja, sebaliknya boleh jadi lebih bergaya. Dengan penampilan saya ini juga saya diterima dan dipandang orang luar ketika berada di Milan dan New York," tambahnya.

Foto: IG Neelofa
Bertabahlah Neelofa, gunakan kritikan ini untuk mengubah diri untuk menjadi lebih di masa kana datang okay? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
3
Komen: 234
Komen

Previous : Melepaslah Semua Jejaka, Sajat Dah Umum Nak Kahwin Tahun Depan

Next       : Bergambar Dengan Pose Mengghairahkan, Kilafairy Dihujani Komen Lucah

Komen Terbaru

Quote Husnaazri 5-12-2017 04:50 AM
Hajah oh hajah

Lain-lain Komen

Quote mamaneesa 29-9-2017 11:39 AM
apa2 jela lopak...mmg la ko pakai apa yg ko rasa selesa...tp sesuai ke dgn title hajah ko tu? konon sbb pakai turban tu ko diterima org luar, errkkk...ko tau ke kalau ko pakai tudung elok2 dorg takkan terima ko?
Quote adeladelina 29-9-2017 11:41 AM
hajah pkai bawal n shawl lg cantik
Quote samasam90 29-9-2017 11:43 AM
ingatkan sheolls nak curi limelight tekya... rupanya cerita oberc... cheap publicity is still publicity, tak kira dimana anda berada..
Quote Diann 29-9-2017 11:54 AM
Tak semua benda yang kita suka sesuai dengan kita.
Quote rainbowrainz 29-9-2017 12:01 PM
ko pki ape pun tetap santekkkk sgtt
Quote mizruncing 29-9-2017 12:03 PM
pape la neelofa. yg pntg ko mmg lawa
Quote pngky 29-9-2017 12:03 PM
apa2 ajerlah lofaa
Quote merrissa 29-9-2017 12:09 PM
tudung terbaru lofa la tuh...kome ni....marketing tuihh
Quote meteorspeed 29-9-2017 12:09 PM
inner apo lopak oii..licin ajor lutut tue...fake tak habis habis..menyampah plak si gedik nie...
Quote Aduradura 29-9-2017 12:17 PM
Mmg la janji tak bukak tudung, sumber kewangan pun melalui bisnes tudung..giloss ape owner company tudung nk bukak tudung...Kang melingkup plak business tudung....kekeke
Quote Zasss777 29-9-2017 12:29 PM
Mmg la takkan bukak tudung nanti takut terjejas pulek bisnes tudung sheols.
Quote BoongaKertas 29-9-2017 12:29 PM
Aduradura replied at 29-9-2017 12:17 PM
Mmg la janji tak bukak tudung, sumber kewangan pun melalui bisnes tudung..giloss ape owner company t ...

kak dura, i am still a fan..
nak sainnnn chuols please???

Quote URUHA 29-9-2017 12:31 PM
Pape je la lopa oiii~ so far yg betul2 meols respect ~ Mizz Nina, Irma Hasmie, & Diana Amir jah. Low profile je lepas berhijrah & penampilan pun sejuk mata memandang

btw walaupun Lopa & Oki sebaya tp sgt bbeza cara pembawakan diri masing2
Quote bukan_ustazah 29-9-2017 12:34 PM
takut fatiya caras benang dia la tu!  memang artis bertudung sekarang kontroversi kalah yang free hair ke cam ne?
Quote BoongaKertas 29-9-2017 12:36 PM
URUHA replied at 29-9-2017 12:31 PM
Pape je la lopa oiii~ so far yg betul2 meols respect ~ Mizz Nina, Irma Hasmie, & Diana Amir jah. Low ...

diana amir ada up status psl inner ni as a fshion lately. chuols komen nama dia, terus iols teringat post ig sheols. Suka cara dia tegur, subtle.
Quote idakamaruddin 29-9-2017 12:38 PM
tlg la jgn keluarkan statement yg menampakkan diri bodoh lopa oii

anak rambut keluar kt tepi telinga jgn la panggil turban ko pakai tu hijab

please la hijab tu menutup kepala smpai bawah dada... bg menutup yg dikira aurat dlm syariat islam

tapi kalau nak pakai tudung pendek sekalipun jgn la keluarkan statement yg mampu melarikan akidah

diam2 sudahlah benda dh jadi dh pun... ko pun sendiri menyesal agaknye pakai tudung..tapi benda dh jadi..diam2 je la


Quote intanumbrella 29-9-2017 12:40 PM
Aduradura replied at 29-9-2017 12:17 PM
Mmg la janji tak bukak tudung, sumber kewangan pun melalui bisnes tudung..giloss ape owner company t ...

Ye ket dura..jahpak xprnh bukak???
Quote URUHA 29-9-2017 12:58 PM
BoongaKertas replied at 29-9-2017 12:36 PM
diana amir ada up status psl inner ni as a fshion lately. chuols komen nama dia, terus iols tering ...

X heran pun kalau cara teguran Diana Amir tu nampak bijak & berhikmah chuols Dia pun anak kpd lecturer so secara x lansung ada jugak mewarisi gene bijak tu

Most of Malaysian especially public figure ni pun leh tahan bimbo jugek. Kalau x mau dihencap, x yah upload gambar & status yg mengundang. Masalahnya diri sendiri yg cari penyakit. Dari situ leh tengok kematangan individu tersebut.
Quote Aduradura 29-9-2017 12:58 PM
intanumbrella replied at 29-9-2017 12:40 PM
Ye ket dura..jahpak xprnh bukak???

Katan, jgn nk pancing iolls sgt....iolls malas nak comment byk2 dkt benang hajah ni, sbb hajah so sendu sekarang, and ofcourse sheolls saje create cheap publicity utk naikkan nama sheolls balik...kosser

Lihat semua komen(234)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056642s Gzip On
To Top